Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Brasserie Ferdinand

Åboulevarden 28, 8000 Århus C
22anmeldelser

Brasserie Ferdinand opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 22



Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

16 January 2012 09:07

1 5 5
Lige i skabet, som sædvanligt med bl.a. byens bedste tatar - uhm ..... Afslappet stemning og betjening - men maden er på et meget højt niveau, pighvaren var - også - fremragende.
Eneste anke kunne være, at det nærmest ikke er muligt at spise dessert ...... virkeligt ærgerligt for chokoladebaren var også go' ...

26 October 2011 21:31

1 4 5
Vi fik en rigtig god betjening og noget lækkert mad.

Grunden til ikke at give fem mangoer er fordi, den ellers rigtig lækre, dessert tydeligvis var lavet på forhånd og opbevaret på køl, så fornemmelsen af en frisklavet ret udeblev …

- men stedet kan helt klart anbefales, søde tjenere og lækker mad

16 February 2011 11:17

1 3 5
Valgte at gå ud at spise på valentinsaften. Ferdinand havde en fin Valentinsmenu incl. to glas vin til en fornuftig pris.

At der var mange en sådan aften kunne man måske ha' sagt sig selv, men at sidde som "sild i en tønde" med max. 5 cm. mellem bordene, var simpelthen for tæt. Det gjorde det lidt svært at tale sammen i hvert fald om noget som ikke skulle kunne høres af sidebordene :-)

Vinen samt et glas crémant og kaffen til desserten var upåklagelig.

Forretterne, der var to en suppe og noget laks blev serveret samtidigt og det var rigtig lækkert begge dele.

Hovedretterne ligeledes to blev også serveret samtidigt. 2. ret blev serveret i en lille stentøjsgryde, hvilket var fint nok, så den kunne holde sig varm, men meningen var så at man efter at have spist 1. hovedret selv skulle øse den op på den brugte (IKEA) tallerken, som var godt smurt ind i hønsefrikasse. Ikke specielt delikat og gennemtænkt efter vores mening. På forespørgsel om vi måtte bede om et par rene tallerkner fik vi det uden problemer, men det var altså meningen at man skulle bruge same tallerken fik vi besked på. Personligt ville vi ha' foretrukket at begge dele var pænt serveret på en stor flot tallerken i stedet, så retterne kunne være adskilt. Men igen, maden smage upåklageligt.

Desseten, igen to retter kom ind i en hvid kage-pap-æske påsat hjetevingummi, hvor i de to desserter så "gemte" sig. Måske en meget sjov idé, men alligevel lidt kikset. Specielt fordi det virkede som om at det var årets påfund ved serveringen.
Begge desserter var lækre.

Betjenningen var fin. Meget sød, smilende og imødekommende.

Tidsmæssigt var det også fint mht. serveringen.

Retternes størrelse var også meget passende.

Alt i alt en ok oplevelse til prisen, men måske skulle man há afvist et par gæster eller flere....

13 January 2011 02:11

1 5 5
Efter et frokost besøg med manden må jeg konkludere at det hele virkelig spiller!
maden, stemningen og helhedsopfattelsen.
alt var vel indrettet og bidrog til den gode stemning, betjeningen var venlig og velvidende.

Maden var virkelig delikat;
min man fik "plat de jour" - dagens ret, som var noget lammebov af en art med rodfrugter og kartoffelmos, virkelig lækkert, mørt og velsmagende.
Og jeg fik bouef tartar, igen en virkelig god fornøjelse.

Vil lige til sidst rose deres brød som virkelig var dejligt, perfekt balance af salt og sprødhed!

alt i alt en kanon oplevelse! og modsat de andre steder ved åen, er ferdinand et sted som faktisk er alle pengene værd og ikke bare kedelig "cafe" mad men mangel på smag!

tak til ferdinand for en god frokost

08 December 2010 11:39

1 5 5
Vi var på kæresteweekend i Århus og havde læst om Ferdinand her på Mangospot, og det måtte vi prøve!
Det fortrød vi absolut ikke; vi havde en dejlig aften med lækker mad, god betjening og hyggelig stemning i en fuld restaurant, hvor personalet på trods af flere julefrokostselskaber bestemt ikke virkede pressede.

Vi fik begge en Charcuteritallerken til forret. Meget lækekrt anrettet, en dejlig stor portion med forskellige smagsvarianter samt en lækker lille salat til. Brødet var i absolut topklasse, meget fransk med den stærkt bagte skorpe, mums!
Til hovedret fik min mand "Plat du Jour", som var bouef bourguignon med kartoffelmos. Meget veltillavet med smørmørt kød og dejlig smag, portionen var rigelig til en grandvoksen mand!
Jeg fik Moules Frites, igen meget lækkert og smagfuldt og flot serveret. Måtte dog levne en del af den meget store portion for at have plads til desserten fra julemenuen som var en delikat æbletærte.

Regningen endte på 945kr inkl 2 glas rødvin, 1 aperitif og kaffe, det er absolut rimeligt for en så god oplevelse!
Næste gang vi er i Århus, kommer vi helt sikkert igen!

11 April 2010 22:18

1 5 5
Super aften på Ferdinand.

Vi var fire ude på herrefrokost, og efter en vellykket frokost samme sted tidligere på måneden, valgte vi Ferdinand.

Vi startede ud med lidt bobler, husets champagne, desværre det eneste jeg vil sætte en finger på - den tilfaldt ikke min smag.

Derefter fik vi 3 retters menuen og valgte en flaske hvid- og rødvin fra det meget velassorterede vinkort.

Både maden og vinene var rigtig lækre, og serveringen var timet og yderst behagelig.

Til slut lidt kaffe, og en samlet regning på godt 2400. Ikke dyrt for en rigtig god oplevelse på bedste fransk manér.

Jeg kvitterer med 5 mangoer, for en rigtig god oplevelse i forhold til pris.

11 April 2010 21:03

1 4 5
Brasserie 1. cru.
Vi besøgte Brasserie Ferdinan efter en pludselig indskydelse, og blev trods de manglende reservation, taget rigtig godt imod. Lokalerne har fået et godt løft efter det er blevet Brasserie Ferdinan og ikke længere Phillip.
Personalet er ungt og frisk, og det bøder for den lejlighedsvise manglende faglige viden, men med et smil og en vaks bemærkning så går tingene jo.
Vi fik dels ern gang lam med kartoffelmos med todfrugter, som alt i alt var HELT perfekt. Velsmagende og rigelig. Undertegnede fik en steak, som var ok, men heller ikke mere. Bøffen var på grænsen til kold/lunken og de såkaldte gratinerede kartofler var lidt kedelige, og det virker lidt for nemt at hælde nogle små kartofler over med en gang hvid sovs og lidt ost, og så kalde det en ret!
Til maden fik vi hver et godt glas italiens rødvin, tilpasset retterne. Rigtig godt.
Desserten var vanilje fromage med en kugle is til. Rigtig velsmagende og tilpas til at vi gik mætte fra bordet. Vinen var en kølig, let sød, dessertvin. Den efterflg. kaffe frisk og hed, ligesom den mark som afsluttede en ok oplevelse.
Sammenlagt er det som om Brasserie Ferdinand på den ene side vil være et gourme sted, og på den anden side et Brasserie. Derfor vil jeg kalde stedet for "Brasserie 1. cru" med et glimt i øjet. I mangler lige det sidste, så er den der!

30 September 2009 13:17

1 4 5
Mandagsfrokost på Ferdinand for at fejre fødselsdag for en ven.

Behagelig velkomst af smilende og glad tjener, blev seatet og fik menukort.
Jeg bedte samtidig om "2 glas bobler". Sjovt at man så får de dyreste bobler på glas, champagne. Som i øvrigt ikke var den store oplevelse.

Vi bestiller 2x rustik ret med et glas rødvin.
Menuen står i dag på Cassoulet, første gang jeg ser dét i Århus, og da boblerne er sunket godt i glasene, kommer rødvinen, en Sydafrikansk Shiraz på bordet.

Cassoulet'en kommer kort efter og præsenteres med hvide bønner, ølpølse, krydret pølse, bacon og sprængt/braisseret svin. Husker måske forkert på svinets tilberedning, men uanset var den tæt på smagløs.

Resten af retten var den en god blandning af fedme (måske næsten for meget), al dente kogte bønner, og god krydring fra pølserne.

Den forholdsvis lette Shiraz faldt dog lidt sammen under rettens fedme, og vinen var måske nok lidt for krydret (Peber især) i smagen til retten.
Enkeltstående var den dog ganske fornuftig.

Men pæn præsentation af både vin og mad af den utrolig livsglade tjener, som var opmærksom på os uden egentlig at være i nærheden af os. Sejt de stadig findes!

Til trods for et godt frokosttilbud var restauranten tæt på tom. 2 andre borde var optagede, men gik kort efter vi kom.

Regningen lød på 520 kroner.

24 June 2009 16:40

1 2 5
Var på Ferdinand med Kær'sten. Dejlige lokaler.

vi fik begge Brasserie menu:
ristet helleflynder
sommergris med røget paprika
ost (fik vi lov til istedet for sød dessert)

vi fik hurtigt vand og et glas vin som apperitif.

Helleflynderen var flot præsenteret, med hvide og grønne asparges. Der var dog en skorpe på fisken, sej, ikke sprød, som man nærmest måtte skrabe fisken fra skorpen, ikke godt.

Næste ret sommergris var med gulerødder og forårsløg, samt kartofler fra samsø. Kødet var fint tilberedt/mørt men smagløst. Der var dog til kødet en glace, som ikke rigtig smagte af noget. Samsøkartoflerne var fint dresserede med persille/timian, men de smagte ikke som nye kartofler.

Til sidst 3 oste, som var nogenlunde. Vinvalget (menu) var egentlig fint tilpasset.

Serveringen lod noget tilbage at ønske. Tjeneren vidste ikke rigtig om hvidvinine var tør/sød, kraftig eller ?. Oprindelse af rødvinen synes også at være ukendt, her måtte flaskens etikette konsulteres. Da vi havde bedt om ost til dessert, bad vi også om rødvin hertil, men det var glemt, da vinen skulle serveres. Det virkede ikke som om køkken og serveringspersonale var ordentligt koordinerede. Der var meget travlt, selv om restauranten ikke var fyldt, og vi måtte vente længe uden servering. På det lille bord blev hvidvinsglassene heller ikke fjernet, så efterhånden måtte vi flytte tingene rundt, uden at serveringen to notits heraf.

Ikke nogen fantastisk oplevelse til den pris.

13 June 2009 10:03

1 4 5
Rødtunge, perfekt stegt, glimrende hollandaise sauce med hvide asparges.Professionel og opmærksom betjening, lækre omgivelser,heldigvis uden baggrundsmusik, eneste malurt i bægeret var en elendig espresso som tjeneren i ærlighedens navn advarede mig imod. Yderst anbefalingsværdig, men tag kaffen et andet sted!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Brasserie Ferdinand

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×