Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Restaurant MellemRum

Fredens Torv 2, 8000 Århus
65anmeldelser

Restaurant MellemRum opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 65



Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

24 May 2014 22:40

1 5 5
Mellemrum . Det lever de op til...
En bobbel af hyggelig stemning midt mellem alt det andet vi skal...
En perfekt blanding af spændende mad og afslappet stemning. Plads til en fejl og et brød, der ikke er mere af. Drejet til et plus af Niclas, der belevent griber situationen og vejleder på behagelig vis. Både mad og vin får max-point. 100 kr for et ekstra glas vin er i overkanten af det rimelige, men hva pokker - når stemningen er go....
Varme anbefalinger til Mellemrum! Vi kommertilbage:-)

24 May 2014 22:39

1 5 5
Mellemrum . Det lever de op til...
En bobbel af hyggelig stemning midt mellem alt det andet vi skal...
En perfekt blanding af spændende mad og afslappet stemning. Plads til en fejl og et brød, der ikke er mere af. Drejet til et plus af Niclas, der belevent griber situationen og vejleder på behagelig vis. Både mad og vin får max-point. 100 kr for et ekstra glas vin er i overkanten af det rimelige, men hva pokker - når stemningen er go....
Varme anbefalinger til Mellemrum! Vi kommertilbage:-)

18 May 2012 11:23

1 4 5
Var på MellemRum med min kæreste i fredags..
Det var en super godt oplevelse, der var en dejlig stemning, super lækker mad og glade tjenere.. Vi fik ikke vin da vi var i bil, men det skal vi bestemt prøve næste gang.. Kødet smeltede på tungen og blev flamberet ved bordet.. Vi skal helt sikkert der ind igen..

03 February 2012 16:42

1 4 5
Min veninde og jeg var på mellemrum, for at fejre min fødselsdag
Vi fik flamberet oksemørbrad, den var bare god, med en god Italiensk vin til.
Til dessert fik vi lakridssorbet med citronkage, det var også perfekt.
Virkelig en hyggelig restaurant, god atmosfære. Det må vi gøre om en dag.

27 January 2012 22:54

1 5 5
Vi fik de 3 retter til 250,- mod at være færdige før 19, da vi skulle i teateret. Vore tre retter var: Terrin af Vesterhavstorsk med kaperssauce & sprøde kaperskiks samt salater i vinaigrette Krydderstegt kalvesteg?serveret med kalveragout, persillerødder i persille & som puré hertil mild sennepssauce Citron & lakrids Citron som tærte & creme Lakrids som sorbet & karamel Alle tre retter var utroligt lækre og i den grad pengene værd! Betjeningen var uformel på den gode måde, og alt i alt var det en super oplevelse. Vi har allerede anbefalet Mellemrum til andre og vil også gøre fremover.

16 January 2012 18:47

1 2 5
Restaurant MellemRum er okay, men uden at imponere.

Vi fik serveret Menu MellemRum, i alt 3 retter til 250,-.

Den ene forret var:
Langtidsbraiseret oksebryst i consommé med peberrodscreme & rugbrød.

Tjeneren havde glemt en spiseske til suppen, så vi måtte efter lidt ventetid påpege manglen.
Suppen havde for lidt kraft, og derfor smagte af meget lidt. Oksebryst var mikroskopisk og peberrodscreme var der slet ikke noget af?
Anretningen var okay.


Den anden forret var:
Terrin af Vesterhavstorsk med kaperssauce & sprøde kaperskiks samt salater i vinaigrette.

Torsken var ellers god, men jeg kunne ikke forstå hvorfor der var mere laks end torsk i terrinen, måske for at spar på omkostningerne?
Kaperssauce var en cremefraiche med alm. kapers. Det lille stykke kaperskiks smagte ikke af andet end mørdej. Salater var der hellere ikke mange af, der var en enkel frissesalat ovenpå terrinen, men den var ikke vendt i noget vinagrette.
Anretningen var amatøragtig anrettet, men jeg vil sige at den som en helhed smagte godt.


Hovedretten var:
Krydderstegt kalvesteg?serveret med kalveragout, persillerødder i persille & som puré hertil mild sennepssauce.

Kalvefileten var perfekt stegt, samt. godt mør. kalveragouten var en trist oplevelse, rodfrugterne var al for aldente, og de var så rå, at det træk hovedretten helt ned. Puréen var vendt med alt for meget persille, og i det hele taget smagte hovedretten kun af persille. Saucen var langt fra en sennepssauce, og mere en nedkogt fond / skysauce. Anretningen var kedelig, og smagen var for meget persille.

Den en af desserterne var:
Røde Kristian (rødkits ost)
hertil sprød riskiks med røget salt,
hybenmarmelade & brændte mandler med chili.

Osten var virkelig lækker, og hybenmarmeladen var også god. Desværre var de brændte mandler så karamelliserede at de sad fast i ens tænder. Riskiks var der ingen af :(

Den anden dessert var:
Citron & lakrids
Citron som tærte & creme
Lakrids som sorbet & karamel

Igen var der problemer. Der var igen sorbet-is i nærheden af vores dessert. Der var kun en is, og det var en is-creme rørt med alt for mange lakrids Pastiller. "Citrontærten" var mikroskopisk lille at den røg ned med det samme, og den var langt fra at være en tærte men mere en kage, og creme var der hellere ikke noget af.

Alt i alt en trist oplevelse.

Det eneste positiv man kan sige er, at betjeningen var god, også selvom der flere gange var forglemmelser.

Jeg synes nu ikke maden var 250,- værd, maden var på niveau med det de fleste kunne lave derhjemme.

Jeg synes desuden at de kunne fremover informerer deres gæster om, at de har lavet om på menukortet, da vi blev skuffet over at retterne ikke var som beskrevet på menuen.

2 mangoer for betjeningen.

16 January 2012 18:46

1 2 5
Restaurant MellemRum er okay, men uden at imponere.

Vi fik serveret Menu MellemRum, i alt 3 retter til 250,-.

Den ene forret var:
Langtidsbraiseret oksebryst i consommé med peberrodscreme & rugbrød.

Tjeneren havde glemt en spiseske til suppen, så vi måtte efter lidt ventetid påpege manglen.
Suppen havde for lidt kraft, og derfor smagte af meget lidt. Oksebryst var mikroskopisk og peberrodscreme var der slet ikke noget af?
Anretningen var okay.


Den anden forret var:
Terrin af Vesterhavstorsk med kaperssauce & sprøde kaperskiks samt salater i vinaigrette.

Torsken var ellers god, men jeg kunne ikke forstå hvorfor der var mere laks end torsk i terrinen, måske for at spar på omkostningerne?
Kaperssauce var en cremefraiche med alm. kapers. Det lille stykke kaperskiks smagte ikke af andet end mørdej. Salater var der hellere ikke mange af, der var en enkel frissesalat ovenpå terrinen, men den var ikke vendt i noget vinagrette.
Anretningen var amatøragtig anrettet, men jeg vil sige at den som en helhed smagte godt.


Hovedretten var:
Krydderstegt kalvesteg?serveret med kalveragout, persillerødder i persille & som puré hertil mild sennepssauce.

Kalvefileten var perfekt stegt, samt. godt mør. kalveragouten var en trist oplevelse, rodfrugterne var al for aldente, og de var så rå, at det træk hovedretten helt ned. Puréen var vendt med alt for meget persille, og i det hele taget smagte hovedretten kun af persille. Saucen var langt fra en sennepssauce, og mere en nedkogt fond / skysauce. Anretningen var kedelig, og smagen var for meget persille.

Den en af desserterne var:
Røde Kristian (rødkits ost)
hertil sprød riskiks med røget salt,
hybenmarmelade & brændte mandler med chili.

Osten var virkelig lækker, og hybenmarmeladen var også god. Desværre var de brændte mandler så karamelliserede at de sad fast i ens tænder. Riskiks var der ingen af :(

Den anden dessert var:
Citron & lakrids
Citron som tærte & creme
Lakrids som sorbet & karamel

Igen var der problemer. Der var igen sorbet-is i nærheden af vores dessert. Der var kun en is, og det var en is-creme rørt med alt for mange lakrids Pastiller. "Citrontærten" var mikroskopisk lille at den røg ned med det samme, og den var langt fra at være en tærte men mere en kage, og creme var der hellere ikke noget af.

Alt i alt en trist oplevelse.

Det eneste positiv man kan sige er, at betjeningen var god, også selvom der flere gange var forglemmelser.

Jeg synes nu ikke maden var 250,- værd, maden var på niveau med det de fleste kunne lave derhjemme.

Jeg synes desuden at de kunne fremover informerer deres gæster om, at de har lavet om på menukortet, da vi blev skuffet over at retterne ikke var som beskrevet på menuen.

2 mangoer for betjeningen.

10 January 2012 18:26

1 4 5
Maden var uovertruffen - torsketerrine - kalvefilet (på bla. en himmelsk ragout af kalv) med en super kartoffelmos med revet brændt hvidløg - en fantastisk rødkitost med variationer over kapers - en citron/lakridsdessert præget af stor omhu i køkkenet.
Valgte vinmenuen og hvidvinen fra Rhone til torsken var måske lige det mest stilfærdige, rødvinen fra toscana til kalven manglede lidt mere barsk fylde til især ragouten - en fremragende mousserende hvidvin til osten og en rigtig lækker asti-agtig rød ting til det søde.
Superhyggelig stemning. Tjenerne var uhøjtidelige, men dygtige og bidrog til en rolig og munter stemning.
Vi kommer garanteret igen

19 December 2011 20:43

1 5 5
Vi var to afsted på en travl julefrokostaften. Min kollega havde allerede været på Mellemrum en gang tidligere, og for mit vedkommende var det første gang. Trods travlhed og mange mennesker, var betjeningen helt sublim, med stor gastronomisk viden og ægte begejstring, og nærvær og tid til at præsentere de enkelte retter og vinen på bedste vis.
Vi fik begge to cognacflamberet oksemørbrad som blev tilberedt ved bordet og derefter en skøn osteanretning. Vinkortet var spændende og varieret, og vi fik en virkelig god spansk vin (TIEMPO BRIEGO...). En uventet men meget pudsig og dejlig oplevelse, var en lille radio på toilettet, hvorfra der blev oplæst eventyr - det forvandlede rummet og jeg kom omend endnu mere fortryllet tilbage til bordet.
Jeg har allerede anbefalet venner og familie at spise på Mellemrum, og glæder mig til snart at komme tilbage dertil.

23 November 2011 18:43

1 5 5
Jeg havde bestilt bord den 21 november for at fejre min kones fødselsdag. Jeg havde bedt om at få et Flag på bordet i dagens andledning, hvilket var efterkommet da vi ankom en halv time tidligt. Vi blev budt velkommen af og betjent af et uhyre venligt og serviceminded personale, der gjorde aftenen til en god oplevelse. Maden var deres menu med tilhørende vinmenu til kr. 550,-. Maden var i særklasse og de tilhørende vine komplimenterede maden på bedste vis.
Alt i alt en fantastisk aften og derfor 5+ mangoer til Restaurant Mellemrum

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant MellemRum

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×