Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

3 tips til en nem hverdag med børn

25. September 2019

Hvis du har børn eller er del af en børnefamilie, ved du helt sikkert, at hverdagene kan være pressede og fyldt med praktiske gøremål og pligter. Det er dog også vigtigt at nyde denne periode, hvor du har børn. Det kan du let gøre ved at følge disse tre tips, så din hverdag kan glide lettere.

 

Spar med din partner

For at få en hverdag der hænger sammen og er meningsgivende, er det vigtigt at fordele ansvaret, pligter og gøremål mellem alle familiemedlemmer. Det kan være, du har en partner, og her er det oplagt at opdele det sådan, så den ene afleverer børnene i institution eller skole, og den anden henter igen efter arbejde.

På den måde har du enten mere tid om morgenen eller eftermiddagen, og du behøver ikke stresse hjem eller til arbejde for at nå at møde inden et bestemt klokkeslæt. Det er også vigtigt at have nogenlunde lige med pligter jer to partnere i mellem.

Det sætter for meget pres på den ene part, hvis det altid er den samme, der skal handle ind til ugens måltider og skal lave mad. Det kan også blive presset, hvis det altid er den samme, der står for rengøring, tøjvask og opvasken.

Det varierer selvfølgelig fra familie til familie, men oftest fungerer det helt klart bedst, hvis I sætter jer ned og taler om, hvad der ville give mening for jer. Måske ville det være perfekt, hvis den ene jer stod for at køre børnene til sportsgrene eller fritidsinteresser, og den anden stod for at lave mad derhjemme imens. Men igen, det er helt op til jeres familie at finde den rette balance.

Sørg for at være klædt godt på

En vigtig faktor i at få en let og gnidningsfri hverdag med børn er at sikre dig, at dine børn altid har gode sko på i skole eller i institution samt godt tøj og overtøj, der kan holde til al slags vind og vejr.

En god ide i forhold til at klæde sine børn på er at købe tøj i god kvalitet og i gode materialer og mønstre, som dine børn også selv kan lide. På den måde går det meget lettere med at få børnene i tøjet om morgenen, hvis de også selv synes om det.

Derudover giver det dig ro i sjælen, når du ved, at dine børn altid har gummistøvler, regntøj, termotøj eller overtræksbukser og flyverdragt, til når de skal lege uden for, og vejret måske er lidt voldsomt. Du kan få lækkert tøj og sko til både drenge og piger på dette link.

Få nok med næring gennem maden

Hvis I ofte bliver syge derhjemme, tilføjer det endnu mere stress til en i forvejen presset hverdag. Når ens børn er syge, skal en af jer voksne bliver derhjemme og passe barn. Det gør, at man ikke kan tage på arbejde, og derfor kommer bagud der.

Hvis man selv er syg, betyder det en meget større arbejdsbyrde til de andre i hjemmet, og det kan hurtigt blive en ond cirkel. Derfor er det vigtigt at holde sig sunde og få nok energi og næringsstoffer, så ens krop har de bedste betingelser for at holde sygdommen ude.

Det kan være svært at få alle de vigtige næringsstoffer i dagligdagen, og derfor kan du købe tilskud i form af vitaminer og mineraler og være sikker på, I ikke mangler noget.

Vil du have hænderne fri?

Hvis du har små børn, er det tit en kamp at få gjort nogle praktisk ting, da de som regel skal hænge på en eller holdes øje med hele tiden.

I den perfekte verden kan de små passe sig selv i lidt tid ad gangen, så man selv kan få støvsuget, vasket noget tøj eller måske lave mad. Det er bare ikke altid sådan.

Derfor er en bæresele eller en vikle en perfekt mulighed for, at dit barn kan være tæt på dig, samtidigt med du har hænderne fri til at gøre de ting, du skal have gjort. Læs mere her og find den bedste løsning for dig og dit barn.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×