Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Opskriften på en perfekt aften i byen med veninderne

8. June 2017

Kan du også godt lide at bruge din weekend på at hygge i byen med veninderne? En sjov tur i byen, med dem man holder mest af, kan være noget helt særligt. Her kan man slippe hverdagens travlhed lidt og slå sig lidt løs i godt selskab, og det er vi danskere desuden rigtig gode til. Er det snart tid til endnu en bytur med veninderne, og vil du gerne gøre det noget helt specielt? Så læs med her og få opskriften på, hvordan du får den sjoveste og hyggeligste aften.

 

God mad

De fleste er enige om, at en god aften starter med en god forfest. Faktisk er forfesten ofte lige så sjov som selve byturen, for det er her man kun er sammen med folk, man kender, og man bliver lige så stille i bedre og bedre humør sammen, efterhånden som stemningen stiger. For piger er forfesten ofte ensbetydende med drinks, god mad og selvfølgelig at forberede sig sammen. Den bedste måde at starte en god aften på er gerne med god mad. Det er tit nemmest at bestille mad udefra, men det er vildt hyggeligt at lave mad sammen. Dog er der lidt oprydning forbundet med det. 

 

Temaaften

Hvis du alligevel vælger at gøre lidt ekstra ud af maden, kan du næsten lige så godt tage skriftet videre og gøre aftenen til temaaften. Temafester har alle hørt om, men hvad med temaforfest? Herunder kan du lave mad og drinks, pynte op samt købe lidt pynt der passer ind under samme tema. En god idé kunne være Mexico-tema, hvor I starter med at spise Taco iført store sombreros og derefter laver lækre Margherita-drinks og Tequila-shots. Det er næsten garant for en aften, der skiller sig lidt ud fra alle de andre og ikke bliver glemt lige med det samme. Dog kan det måske anbefales at lade sombrerohatten blive hjemme fra byen.

 

Det rette outfit

Som sagt gør piger tit meget ud af at gøre sig klar sammen til byen ved forfesten. Det er en hyggelig måde at gøre makeup-lægningen og hår-glatningen til noget socialt. Dog er der én ting, som du er nødt til at have klar på forhånd. Dit outfit. Som pige kan du formentlig nikke genkendende til, at outfittet er noget af det allervigtigste ved aftenen, og det skal bare være på plads. Outfittet bestemmer ikke kun hvor meget opmærksomhed, du får fra det modsatte køn, men også hvor meget selvtillid du har. Og selvtillid er jo vigtigt for at have det sjovt i byen. Er du ved at køre død i din garderobe, er der heldigvis inspiration at hente. Du kan nemlig med fordel købe dit festtøj online – det er bare med at finde de rigtige sider. En god side, som har masser af modetøj, er Bustedwoman.com, og du kan se hele deres udvalg ved at klikke her.

 

Tømmermænd

I mange tilfælde ender en god aften i byen ved, at folk tager hjem hver for sig. Det virker som det mest naturlige, men faktisk er der en helt bestemt kvalitet i at kunne tilbringe dagen efter sammen med de veninder, som man var i byen med. Dagen derpå og de medfølgende tømmermænd er sjældent sjove, men hvis I eksempelvis holder sleep-over, kan I sammen bruge dagen efter på at grine (eller græde) af aftenens festlige begivenheder. Så kan du på forhånd have sørget for, at der er frysepizza, chips og kakaomælk eller hvad I ellers har lyst til.


Disqus comments form

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×