Mangospot.dk

På udkig efter...
I Frederiskhavn (skift)

Restaurant Firenze

Danmarksgade 84, 9900 Frederikshavn
1anmeldelser

Restaurant Firenze opsummeret

Mangospot.dk

1 5
1

1 ud af 5 mangoer
Baseret på 1



Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

24 januar 2012 22:39

1 1 5
Grundet arbejdet rejser jeg meget i hele Danmark og på min tur har jeg prøvet både gode og dårlige restauranter. Tirsdag den 24/01/12 skulle mine kollegaer og jeg ude at spise aftensmad. På vej rundt i Frederikshavn fandt vi så restaurant Firenze og vi besluttet os for at prøve lykken "Det var så en nitte". Til at starte med skulle vi have nogle drikkevarer, da vi er på slankekur skulle vi ikke have det usunde. Vi skulle have have en kande vand med citrus og isterninger, men det er ikke noget de har, så vi måtte nøjes med vand på flaske, det er sådan set ok. En kollega og jeg bestilte forret med aspargessuppe, jeg kunne med det samme smage at, aspargesen var noget fra en dåse, der har stået i et køleskab fra forrige uge og lige skyllet i kold vand. Vi fik brød med til suppen, her kan jeg sige at det var det eneste jeg kunne give en tommel opad. Tilbage til suppen kan jeg sige, at det Knorr laver er en del bedre "Pulver suppe". Her skulle vi have betalt og gå vores vej, men dum som vi er, gav vi hovedretten en chance. Her har vi bestilt 2 gange ris i karry med ærter og kæmpe rejer og en ret med T-bone og tilbehør. Lad os starte med ris og rejer; En god kok burde vide, at kæmpe rejer har tarme på ryggen og man helst skal fjerne det, ellers smager det af mudder "Jeg kunne se at alt var intakt på disse rejer". Jeg kan sige, hvis man koger kæmperejer i for lang tid, mister de både smag og konsistens. De kunne ligeså godt have give os melkugler rullet i mudder og kalde det kæmpe rejer. Til risen "Her er der ingen ros". Hvordan kan man bruge parboiled ris i en restaurant? Basmati eller jasmin ris. Risen som er vendt med ærter og karry havde ikke en frisk smag af citroner, men nærmer surt eddike og opvaskevand. Jeg tror at det er første gang at jeg har forladt en restaurant, hvor jeg er ligeså sulten som da jeg kom ind! En halv time efter at jeg havde forladt restauranten, kunne jeg stadig smage opvaskevand med eddikesmag "Har aldrig smagt det før, men nu ved jeg hvordan det smager". T-bone steak alá microovn! Almen viden at kød må ikke tøs op i en microovn, men tages ud om morgen og lad det tø stille og rolig. Jeg ved da godt at hvis der ikke er nogen kunder, som bestiller kødet så kan det smides ud, men så må de hellere tage mere for det. Sådan en gang kød kogt i micro vendt på pande er ikke nogen succes"Godt at der findes kokke der kan lave mad". Men vi er vel gode kunder, så vi betalte det det koster "over 600 spir for ingen ting". På vej ud havde værtinden den frækhed at spørge, om maden var god! Jeg var gået ud, ellers havde jeg nok svinet hende til, men det er jo ikke hendes skyld at kokken er så elendige. Jeg giver det en mango med pil nedad.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Firenze

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×