Mangospot.dk

På udkig efter...
I Horsens (skift)

L'estragon

Klostergade 6, 8000 Århus C
20anmeldelser

L'estragon opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 20



Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

10 December 2011 12:04

1 5 5
Spændende, veltilberedt 3-retters-menû, hvor der var kræset for alle detaljer. De få retter på spisekortet er måske en garanti for høj kvalitet og årstidens udsøgte råvarer. Intim og hyggelig atmosfære med charmerende betjening. Kan absolut anbefales.

09 December 2011 22:18

1 5 5
Helt fantastisk mad med mange spændende detaljer og smagsnuancer, og ikke mindst en kreativ sammensætning af råvarer. Prisen er rigtig fornuftig i forhold til kvaliteten. God betjening og en hyggelig atmosfære. Der går ikke lang tid, før vi tilbringer endnu en aften der.

07 April 2009 13:38

1 4 5
Meget dejlig, hyggelig og intim lille restaurant i hjertet af Århus. Når min kæreste og jeg har noget at fejre er det oftest her det foregår. Her kredses for råvarerne og den yderst kompetente betjening er både afslappet og venlig. Maden er fantastisk - det er min klare fornemmelse at der lægges vægt på at råvarernes kvalitet bestemmer retterne - frem for at opretholde en prætentiøs og uinteressant menu. Vi er kommet her ca. 5 gange og jeg tror endnu ikke vi har fået det samme 2 gange - dog altid fabelagtige måltider, med velafstemte vinmenuer.

11 February 2009 16:08

1 5 5
Den lille fine restaurant L Estragon i Klostergade gav igen den bedste atmosfære og den dejligste mad-oplevelse.Vi nød deres søndagsvinmenu. Kan anbefale varmt. Bodil Lykkebo.

25 December 2008 14:48

1 5 5
Århus en mørk og kold december aften. Restaurant L’Estragon venter oplyst for alle os, der har bestilt bord til denne aften. Ind fra kulden mødes vi af en smilende Janek – medejer – med et
”Velkommen” og ”Vær så god at tage plads, I må sætte jer hvor I har lyst”!
Her er smukt og spændende at se sig omkring.
”Er vi i Paris; Er vi i Rom, kan det også være i New York?”
Et dejligt glas Cava ringes ind.
Døren med den fine pryd af estragon åbnes og flere gæster bydes velkommen til denne aften: En vinmenu med musik af en trio som en ekstra dessert.
I køkkenet tryller kvindelige kokke – Kira og Rosalil. Sisse, også medejer og kok, sidder denne aften til bords med sin mand. Også Sisse stråler tilfreds, når vinen skænkes og maden bringes ind.
Øjne, mund og næse nyder seks retter, den ene ligeså ypperlig som de andre.
Vi oplever seks smukke tallerkner med velsmagende sammensætninger. Vinene: fem hvide og en rød er forunderligt istemt retterne.
Kurven med brødene skal også nævnes – altid er brødet uovertruffen – Janeks varme små brød af langtids hævet surdej er fantastisk velsmagende og mere end en gang må den tomme brødkurv skiftes med en ny også med varme nybagte små brød.
Han er mesterbager.
Jeg bliver ofte hurtigt mæt, men denne aften nød jeg i fulde drag alle serveringerne ligeværdigt.
Ved 22-tiden befandt vi os i en herlig tilstand - indtræder tre musikere – det er synligt for de to medbringer instrumenter: en bas og en saxofon. Kvinden er sangerinde. Og hvilken trio. Så fantastisk at opleve deres musik – i sådan en nærhed – engelske, amerikanske og spanske…
L’Estragon gav os alle en helt sublim aften denne december. Og vi var alle taknemlige.

Bodil Lykkebo

17 December 2008 23:16

1 5 5
Ultimativt min favorit restaurant i Århus. Er Sisse og Jannik på arbejde, så får du ikke en meget bedre mad- og serviceoplevelse.

Jeg har lige haft min madoplevelse nummer minimum 20 i de hyggelige lokaler, og har aldrig haft en eneste skuffelse.

På siden her ser jeg også nogle negative anmeldelser, som jeg har meget svært ved at genkende. Dog synes jeg, at fornemme gæstetjenere på spil i hver og en af dem...

Kort og godt: Besøg stedet, og frygter du fejl, så vær sikker på at de to ejere er på arbejde - for de overgår de bedste.

P.s. Har lige valgt at bede dem om et tilbud på at lave mad til mit kommende bryllup, og det på trods af at vi bor i København. Er det ikke bevis nok..?

28 November 2008 11:20

1 5 5
Super yummy. Excellent service, absolutely amazing soup...actually the best soup I've had at a restaurant. Beautiful plating. Simple ingredients put together so that your mouth feels that they are complex. Very intimate setting. Perfect for a romantic meal and a good conversation. Lovely wine pairings as well.

14 October 2008 15:57

1 5 5
Super god betjening, enestående mad og et attraktivt prisniveau i forhold til den høje kvalitet.
Jeg har været der 2 gange og er allerede blevet stamgæst.
På gensyn!

18 August 2008 15:34

1 1 5
Sørgelig Søndag!

Mit indtryk af L'estragon, før vi overhovedet havde bestilt bord, var at det er en af de restauranter, der, uden var ville være med i restauranternes superliga, alligevel agerer på et højt nivau.

Man må sige at det indtryk blev der rokket noget ved, da vi en søndag aften i juni, spiste aftensamad på L'estragon.

Der opreres på stedet med en søndags menu, med fem retter mad og tre glas vin til 444,- kr. Det er etn fin idé for at lokke lidt flere gæster ind, på en ellers generelt lidt sløv aften, rent restaurations mæssigt. Men selvom det er billigt, skal maden være i orden, ellers kan det hele jo være ligemeget. Og det skulle det vise sig at være denne aften.

Aftenens menu bestod af: Gazpacho med linser, røget laks, havbras, okse filet med ratatouille og jordbær dessert. - Udenfor døren hænger et skilt, hvor der står, at restauranten altid gerne steger et stykke foie gras, men da vi spurgte på det, fik vi at vide, at det ikke kunne lade sig gøre om søndagen. Det er sådan set fair nok, men så tag skiltet ned om søndagen, ellers er der nok andre foie gras elskere der bliver skuffede!

Der kom brød og vand på bordet. Og allerede her, begyndte vi at tænke på om det her måske var en fejltagelse. Brødet var klægt, tungt og usaltet. Den første vin blev serveret af en _meget_ ung tjener, med ordene: "Jeres første vin er sådan lidt frisk og syrlig". Øh tak! Det var for øvrigt en riesling. Og derfra var stilen ligesom lagt. Tomatsuppen med linser var udemærket, men ikke noget ud over det sædvanlige.

Næste ret var røget laks. Og det var rent til grin. Verdens mindste stykke røgede laks, af den slags man kan købe i skiver i netto. Stykket var 4 cm langt og 2 cm bredt. Dertil var der tre stykker rucola, en teskefuld rygeost og en teskefuld humus. Det var en ret der var mindre end en appetizer, og som smagsmæssigt var helt ligegyldig.

Havbrasen var aftens bedste ret. Den blev serveret med lidt salturt og cremet blomkål. Det var en fin fisk, pænt stegt og aftenens bedste ret.
Og vinen? Den blev beskrevet sådan her:"Lidt mere frugtigt end jeres første vin..." Det var udover det, en Chardonnay af fransk oprindelse. Udemærket vin.

Hovedretten var helstegt oksefilet - to skiver -med ratatoille og lidt glace. Intet andet. Ingen kartoffel, ingen garniture. Det var så fesent. Hvis der, men den couvertpris til 444 kr., ikke er råd til mad på tallerkenen, så læg en tyver ekstra på, ellers så lad være.
Rødvinen var en australsk sag fra Buller. Det kunne vi i hvert fald læse os til på etiketten. Tjeneren nøjedes med at fortælle os at:.."Det er en vin der smager meget af frugt.." (!!!!)

Desserten var til gengæld bombastisk. En kærnemælks panna cotta med jordbær gele på toppen, hvid chokolade creme lagt mellem tynde 'chokolade kiks'. Kiksene smagte af chokopops, cremen var fin. Hertil var en jordbær sorbet. Den var dejlig.
Vi bestilte et glas dessertvin hver, en muscat, og den fik de bevingede ord:"Det er en vin med en sød smag!", med på vejen.

Vi sluttede af med kaffe og the. Det var udemærket.

Men alt i alt var aftenen én stor skuffelse. Alt for små og banale (til tider fuldstændigt latterlige) serveringer, og med en servering der var under alle omstændigheder inkompetent servering. Hvis man instisterer på at ville præsentere retter og vine, skal det gøres ordentligt, og med bare mindstemål af viden.

Alt for dyrt, og helt igennem ugennemført. Den var en sørgelig søndags forstilling!

18 May 2008 15:20

1 5 5
En super lækker aften på det hyggeligste sted i århus.
vi startede med cava og en lille friteret kugle af snekrabbe risotto død lækkert. og så kom retterne i et dejligt jævnt tempo alle med et glas fremragende vin til, først var det kold ærtesuppe som var blød og cremet og smagte vidunderligt af ærter derefter kom hvide danske asparges med vagtel æg som var blød kogt og lækker parmasan høvlet over der til fik vi en rigtig dejlig hvidvin som smagte sødt og frugtfyldt, næste ret bestod af skindstegt havbars som var sprød og lækker og med nye kartofler noget de kaldte kvælle som er en vadehavsurt og tomat saft kogt ind til en kraftig sauce med det fik vi kold rødvin som smagte ala lækker rosevin.
hovedretter hed brænding og eng frit oversat fra surf and turf, denne gang var det havtaske hale stegt perfekt og lagt oven på lækre braiserede oksehaler som lå i den mest fantastiske sauce og et glas fortryllende bourgogne. til desserter kom der rabarber på 3 måder en creme brulee, en slags triffle og en lækker is som var lavet med halv sorbet og halvfløde is. L'estragon er bestemt tilbage på toppen og det er dejligt at sidde et sted hvor maden og vinen er god uden at tjenerne er hverken snopper eller er gymnasie elever . højeste karakter fra os.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om L'estragon

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×