Mangospot.dk

På udkig efter...
I København (skift)

Ebisu / Custom House

Havnegade 44, 1058 København K
2anmeldelser

Ebisu / Custom House opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

29 October 2010 12:12

1 5 5
En helt fantastisk aften med pigerne havde vi på ebisu denne aften! Første gang vi var der og vidste derfor ikke hvad vi skulle forvente. Men blev fundstændig blæst omkuld af den 7 retters menu med tilhørende vinmenu som formåede at komme hele det japanske køkken rundt. Yderligere havde vi fornøjelsen af, at restaurantens nye headchef kom og fortalte om maden og vejledte os i vores valg af mad, hvilket var en kæmpe oplevelse. Atmosfæren var uovertruffen og ebisu har helt sikkert vundet en stor plads i mit hjerte. Priserne var mere end rimelige og fantastisk at man som studerende også har mulighed for at komme ud og spise et så vidunderligt sted. Vil helt sikkert vende tilbage både med kæresten, veninderne og familien.

31 March 2009 12:04

1 5 5
Ebisu is in my eyes the best modern japanese restaurant in copenhagen, the food is great and very tasty, love it and i recomend it for a try

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Ebisu / Custom House

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×