Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aalborg (skift)

Stygge Krumpen

Vesterå 1, 9000 Aalborg
18anmeldelser

Stygge Krumpen opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 18Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

08 maj 2015 14:19

1 1 5
Afviste på nedladende vis en højgravid kvinde ved døren, der som udgangspunkt ville benytte toilettet, til trods for at cafeen stort set var tom.

22 juni 2012 14:54

1 1 5
Fuldstændig forfærdelig oplevelse. Betjeningen er den mest arrogante jeg nogensinde har oplevet. Jeg vil ikke anbefale stedet til nogen!

05 august 2011 18:54

1 1 5
Er rigtig skuffet over oplevelsen!

Vi Var 3 venider som var inde og spise i onsdags til frokost, vi fik alle 3 cheeseburgere.
Om aften/natten blev vi alle så dårlige og kom det ikke den ene vej så den anden.
Dagen efter snakkede jeg sammen med to veninder som tilfældigvis også havde været det samme sted og spise, de fik også burgere. De havde været ude for det sammen med hensyn til opkast og diarre. Jeg kan se det ikke er første gang Stugge Krumpen har været ude for dette, synes de skal tjekke deres fødevare en ekstra gang, inden de servere det!

02 juli 2011 22:20

1 1 5
Efter at have læst de andre anmeldelser kan jeg kun sige at STYGGE Krumpen er et sted på vej NED!!

Vi var 4 piger på tøsefrokost i dag, og 2 af os fik en hjemmelavet burger - da vi så kommer hjem (til hver sit hjem) kaster vi begge op, og får RIGTIG tynd mave. Dette fortsætter hele dagen og aftenen med, og er stadig ikke ovre her kl. 22.15

Da jeg ringede ind for at fortælle dem at de måske skulle undersøge deres madvarer, var de meget kede af det, og sagde at jeg lige skulle nævne det næste gang jeg kom......RIGHT! som om der bliver en næste gang!?

04 juni 2011 19:14

1 1 5
Først og fremmest vil jeg gøre opmærksom på, at datoen ikke er korrekt.

Jeg har spist på Stygge Krumpen et par gange efterhånden, efter jeg fik anbefalet stedet fra en ven.

Dog må jeg erkende, at Stygge Krumpen ikke er et sted man ønsker at besøge igen, da total oplevelsen simpelthen er ringe. Maden er faktisk ganske fin, så køkkenet kan deres kram. Dog er 'dørmanden', eller hvad man skal kalde ham, simpelthen så ubehøvlet og han formår på bedste vis at spolerer en aften. Han er simpelthen ikke en rar person at blive mødt af, da han bare ikke er positiv af sind. Udover hans mangel på situations fornemmelse er hans tjenerstab heller ikke noget at råbe hurra for. Bevares, nogle af tjenerne er skam søde, venlige og gør en ekstra indsats som i nogen grad retter op på dørmanden, men ofte er en arrogant indstilling meget fremtrædende hos dem.

Alt i alt er Stygge Krumpen ikke et sted jeg har lyst til at spise, og jeg vil foreslå folk at drage andet steds, da der er masser af glimrende alternativer.

13 marts 2011 15:55

1 1 5
Jeg sætter ALDRIG ALDRIG ALDRIG mine ben på Stygge igen!! Det er da den mest forrykte service, jeg har været udsat for. Decideret ubehøvlet. Har spist der MANGE gange, og efterhånden flere gange oplevet, at "dørmanden" Bruno ødelægger oplevelsen totalt!! Nu er det slut - og jeg vil sprede budskabet til så mange som muligt, for det er bare ikke okay!

Havde bestilt bord ved vinduet, da vi havde barnevogn med. Efter at være gået med til at rykke tidspunktet (efter deres ønske), får vi et bord til fire.
Vi møder op 2 min før (da de åbner), og bliver henvist til et bord midt i restauranten.
Mig: Øh nej, vi ville gerne sidde ved vinduet. Jeg har en barnevogn udenfor...
Bruno: I kan sidde ved bordet, jeg lige har vist jer.
Mig: Jamen, jeg ved, der er bestilt bord ved vinduet, de andre kommet om et øjeblik.
Bruno: I kan sidde her! Det er det eneste 4-mands bord vi har.
Mig: Jamen der er jo slet ikke andre end os og de to, der sidder der - ved et 4-mandsbord!
Bruno: Ja, de kom jo før dig, og det er først til mølle, så de fik 4-mandsbordet.
Mig: Jamen der er ingen ved andre borde, kan I ikke bare dække op til to mere ved et af de borde?
Bruno: Nej. I kan få det bord her!
Mig til de to ved 4-mandsbordet: Undskyld, men vil I have noget imod at bytte bord med os, så vi kan sidde ved vinduet, vi har nemlig en barnevogn med, vi gerne vil kunne holde øje med.
De to ved 4mandsbordet: Jo selvfølgelig, det er da bare helt i orden med os...
Bruno (træder et par skridt frem imod os og slår ud med armene): Nej nej! I sætter jer bare ned igen!!! Her er det MIG der bestemmer! Og det bliver som jeg har sagt...!!!
Mig: Jamen, jeg forstår ikke hvorfor det er et problem...vi har bestilt bord ved... (vinduet)..??
Bruno: I kan sidde der, jeg har sagt, ellers sletter jeg jeres reservation...
Mig: Ved du hvad, så kan det også være ligemeget..vi finder et andet sted!

...efterlader en tom café med de to andre måbende gæster som tydeligvis heller ikke begriber, hvad der sker og hvorfor vi får den behandling - og har for sidste gang sat mine ben på Stygge! Det er da en skændsel af en skrankepave, de har der. Og så længe den helt forrykte og direkte ubehøvlede Bruno er ansat, kommer jeg - og så mange jeg kan få overbevist om det - der ikke!!!
Det fortjener på ingen måde bare skyggen af en mango!! De er jo helt forrykte....

02 januar 2010 14:56

1 1 5
Styggekrumpen er et sted for Nordjyllands største bonderøve, der tror de er ude og spise "fint", fordi man for en gangs skyld vælger en hovedret til 150,- fremfor "Casa Blanca" eller "Romeo & Julie".

Betjeningen har misforstået et eller andet ved det der med at betjene. Ordet "betjening" kommer af at "tjene" og ikke af "sparke kunder hårdt i skridtet" når de spørger om toilettet. Magen til flabet og arrogant opførsel finder man kun meget få steder.

Problemet er, at der desværre ikke er nogle rigtige alternativer, der matcher den stemning der er i lokalerne. Er man til "chikke" "storbys-cafeér", er dette dog stedet. Har man ingen selvrespekt og finder sig i hvad som helst, er stedet i top. Maden er nemlig for det meste også okay, uden at efterlade dybt indtryk.

Hvis jeg ejede Stygge, ville jeg være seriøst bange for den dag der kommer et alternativ. Det er et spørgsmål om tid.

27 december 2010 22:13

1 4 5
Jeg havde (igen) en kunde med på Stygge. Det var som vanligt: seriøst, iorden, ingen dikkedarer og god betjening.
Perfekte muslinger til forret - eminent. Derefter bøf rousini, som måske godt kennel have tålt en større klump gras, men okay, det er en smagssag. Min kunde fik and, som var sindsygt vellavet.

Tak for en god aften!

20 juli 2010 18:23

1 1 5
Jeg kan kun give majoriteten af anmeldere ret i at man bliver dårligt behandlet på Stygge Krumpen. Vi var et selskab som ønskede at sidde udenfor, men accepterede at sidde inde da der ikke var nogle ledige bord på udeserveringen da vi ankom. Når der pludseligt blev flere bord ledige oplyste jeg tjeneren at vi ønskede at flytte ud. Jeg fik beskeden at det ikke kunne lade sig gøre, da det blev "alt for besværligt" for dem. Ejeren kom desuden ind og gav tjeneren ret. Da jeg skuffet responderede at vi så må leve med deres lave service-niveau fik jeg beskeden at det slet ikke havde med service at gøre(!). At ikke imødekomme et så simpelt ønske fra ens gæster har i høj grad med service at gøre, især når årsagen er at det bliver besværligt for personalet. Jeg foretrækker bestemt at spise steder hvor personalet (og ejeren) gør sig en LILLE smule umag for at have tilfredse kunder. Det var også forbavsende at få beskeden at mit synspunkt at de har dårlig service ikke blev taget seriøst.
Der er masser af dejlige caféer i samme område som Stygge Krumpen som har fantastisk service, vælg en af dem istedet for.

08 juni 2010 22:10

1 1 5
Jeg kan tilslutte mig de øvrige kommentarer. De laver fejl på regningen og selvom man påpeger det for ikke færre end tre forskellige tjenere og bliver ved med at stå fast, så svarer de igen med arrogante bemærkninger og flabede kommentarer. Ikke én derinde vil erkende at de laver fejl, og at give kunden ret i nogetsomhelst er for dem fuldstændig udelukket.
Sæt aldrig jeres ben derinde!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Stygge Krumpen

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×