Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Café Gemmestedet

Gl. Munkegade 1, 8000 Århus
66anmeldelser

Café Gemmestedet opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 66Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

04 juni 2011 23:45

1 4 5
Var på Gemme igår og ville have en let brunch/morgenmad. Jeg valgte deres tapas brunch og tog tre ting. tyrkisk yoghurt, ost og brød og frugt.
Deres yoghurt synes jeg er den lækreste i byen mums...
Og spændende ost, ikke bare skriveskåret som ved mange steder ved åen. Og så er det skønt ai sidde ude i solen og kigge på mennesker og nyde deres lækre kaffe til.
et af mine absolut ynglingssteder i Århus.

04 juni 2011 23:45

1 4 5
Var på Gemme igår og ville have en let brunch/morgenmad. Jeg valgte deres tapas brunch og tog tre ting. tyrkisk yoghurt, ost og brød og frugt.
Deres yoghurt synes jeg er den lækreste i byen mums...
Og spændende ost, ikke bare skriveskåret som ved mange steder ved åen. Og så er det skønt ai sidde ude i solen og kigge på mennesker og nyde deres lækre kaffe til.
et af mine absolut ynglingssteder i Århus.

21 april 2011 12:17

1 5 5
Min veninde og jeg valgte at holde vores aften udelukkende på Gemmestedet, og det blev en skøn aften. Rigtig lækker 3 retters menu fra køkkenet med husets vin, og stemnigen var lige i top.
Tak for en dejlig aften siger vi.

21 april 2011 12:15

1 5 5
Jeg holdt min 30 års fødselsdag her, og det var den bedste fest jeg kunne ønske mig.
Tusind tak til ERKAN og det fantastiske og skønne personale på Gemmestedet :)

09 januar 2011 21:05

1 5 5
Har været på cafeen ca. 8 gange, og hver gang har betjeningen været meget venlig. Cafeen har en rar og afslappet atmosfære, maden er rigtig god - og capuccinoen fantastisk! Den kan måle sig med Sigfreds kaffe :-))Stedet har desuden forskellge aftenarrangementer med musik m.m., personligt har jeg ikke prøvet det, men det er en fin idé.
Absolut anbefalelsesværdigt sted.

13 november 2010 13:11

1 5 5
Jeg kan lide den café
Byens bedste brunch(!) og gode mennesker
Lige til at spise

23 august 2010 13:14

1 3 5
Cafe Gemmestedet er en af de mere hyggelige cafeer i Århus. Mad og drikke er godt, prisen taget i betragtning. Da køkkenet primært er tyrkisk er det en befrielse at kunne bestille andet end tørre club sandwiches og pastaretter. Det eneste umiddelbare minus de har er at ventetiden ofte kan være meget lang. Det ellers meget venlige personalen, er ikke altid lige opmærksomme på hvem der ikke bliver betjent. Har 3 gange før oplevet helt at blive glemt.

Når det så er sagt er gemmestedet et godt sted hvis man skal have en kop kaffe, eller have en hapser inde i byen.

Så 3,5 mango herfra :-)

16 juli 2010 22:11

1 5 5
På Gemmestedet er atmosfæren hyggelig og uhøjtidelig - næsten hjemlig. Der er altid god betjening, og maden er, set i forhold til, at det er en café, rigtig rigtig god. Ejeren er tyrkisk og menukortet tager udgangspunkt i tyrkiske retter, men med visse afvigelser såsom lækre sandwiches med mozzarella etc. Deres aftenmenu er særdeles god og de har en gang i mellem sådan et "vælg to eller 3 retter"-tilbud til en virkelig fair pris. Det er priserne i det hele taget, særligt i forhold til alle caféerne nede ved Åboulevarden. Gemmestedet ligger ikke langt derfra, men priserne er væsentligt lavere.
Personligt er jeg helt vild med deres tapas/dip tilbud. Den præcise pris husker jeg ikke, men jeg tror det er 25 kr. for én slags dip med brød og 60 for 3 slags eller noget i den stil. Brødet og dipsene er meget velsmagende og tydeligvis frisklavede og der er 12 forskellige at vælge imellem, bl.a. humus, haydari (den bedste jeg har smagt), tzatziki, guacamole og oliventapenade. Man bliver mere end mæt for billige penge og det smager SÅ godt!
Desuden er de veluddannede i cocktails og har mange lækre og originale varianter.
Har man mere lyst til noget varmt at drikke kan de så sandelig også det med kaffen. På kolde vinterdage har jeg ofte nyt deres varme chokolade (lavet med rigtig chokolade!), og så med espresso i. Det er guf og du får karameller med;)
Desuden har de et stort udvalg i danske og importerede øl og ciders for dem, der ønsker det.

På Gemmestedet kan du gemme dig væk en morgen, en formiddag, en eftermiddag eller en aften.
Du kan tage et spil BezzerWizzer, Yatzy eller måske Backgammon fra deres spilhylde, hvor du bare kan låne gratis.
Og får du lyst til at flytte fødderne spilles der i weekenderne ofte op til dans og intim hygge i deres rødmalede kælder.

Desuden kan man ind imellem se politiske debatter, små foredrag eller koncerter, se deres hjemmeside: www.cafegemmestedet.dk.


Gemmestedet er et sted, du har lyst til at være. Hygge, god musik, en stor sofa du kan slænge dig eller et privat hjørne, hvor du kan læse avisen i fred. Valget er dit, på Gemmestedet er der plads til det hele.

29 juni 2010 17:58

1 5 5
Jeg er gennem flere år kommet på Gemme. Er altid gået derfra i bedre stand end da jeg kom.
Dejlig betjening, super lækre og velsmagende cocktails, god musik (både i højttalerne og live) og gode muligheder for at gøre lige det, man har lyst til; læse en bog over morgenkaffen, drikke cocktails og danse med veninderne, ta' forældrene med til middag og rødvin.

Har ikke tal på alle de timer, jeg har brugt dernede. Og jeg har bestemt tænkt mig at blive ved med at komme. Der er bare noget særligt godt over Gemme.

02 april 2010 13:04

1 5 5
Skulle ned og fejre min mors fødselsdag have bestilt bord i forvejen. De var omkring os fra starten og vi fik tusind lys på bordet da den ene lampe ikke virkede og vi syntes det var ret mørkt, det gjorde lysene op for...
Vi bestilte list forskelligt mad, to dagens ret,fantistisk lækker oksekød med forskelligt tilbehør, én pastaret, ingen klager fra den unge mand og senere fik vi drinks som altid er super spændende og anderledes.
Helt igennem havde vi en skøn aften på Gemme, vil anbefale stedet til alle. Dejligt at det oveni skilder sig ud fra de fleste mainstream cafeer med samme menu i Århus!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Café Gemmestedet

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×