Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aalborg (skift)

Behag Din Smag

Maren Turis Gade 5, 9000 Aalborg
11anmeldelser

Behag Din Smag opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 11Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

21 januar 2011 21:10

1 4 5
Uden sammenligning byens bedste kaffe, der er klasseforskel. Kaffen fortjener klart 5 mangoer, men synes stedets indretning trækker ned: lokalet er for lille, så man sidder lidt på lårerne af hinanden.

09 oktober 2010 13:28

1 5 5
Bedste kaffe i hele byen:)

02 maj 2010 18:30

1 5 5
Simpelthen den bedste kaffebar i byen, den bedste betjening og den hyggeligste hjemlige indretning man kan forestille sig.

06 september 2009 20:43

1 5 5
ALTID samme høje standard - ALDRIG noget at sætte en finger på. Aalborg ville ikke være det sammen uden... Min favorit er deres "Spaceman" - prøv den!

31 maj 2009 16:46

1 2 5
Lidt hyggelig er der vel, men flere kager, variationer og valgmuligheder samt mer plads mangler.
For originalt og kedeligt

29 maj 2009 09:00

1 5 5
Byens bedste barristaer - intet mindre. Kaffen har aldrig ramt ved siden af, den høje kvalitet er altid konsistent, om det så er den ufarlige kaffe fra kanden, den kærlige, men krasse, cortado eller en eksperimenterende eleksir med cayennepeber og knasende orangecgokolade - de misser aldrig.
Bestillingen kan krydres med en sidevogn i form af noget lækkert hjemmebagt brød, croissanter eller en himmelsk kvadrat af foccacia. Til tider kunne man savne en lidt mere fyldig tallerken til at akkompagnere sit espressoeventyr, men køkkenfaciliteterne er ikke til det. Måske ville klirrende bestik og spisende gæster forstyrre atmosfæren i denne charmerende oase og fjerne fokus fra det, det virkelig handler om: kærligheden til kaffen og nydelsen af dette frirum i byen og hverdagen. Velbekomme.

11 april 2009 14:17

1 5 5
Det her STEDET!
Jeg bruger det til en stor Cafe Latte en formiddag inden en hektisk arbejdsdag, til intime forretningsmøder over en gang kvalitetskaffe, til chokolade pause i shoppingmareridtet med hele familien og til det nære cafebsøg med hende konen, kællingen, madammen.
- Og de klarer det hele til UG med kryds og slange.

Altid en god kop kaffe og en behagelig og hyggelig stemning! :-)

09 april 2009 07:44

1 5 5
Jeg elsker god kaffe og Behag Din Smag er endnu det eneste sted i Aalborg som laver en rigtig, god kop kaffe. Det er tydeligt, at indehaverne af den hyggelige kaffebar har styr på deres kaffe-kram. Endelig et sted i Aalborg, der ikke bare slynger en grumset café latte over disken som er helt brændt af og toppet med alt for meget sødmælk.

Gør dig selv en tjeneste og giv lidt ekstra for den gode kaffe på Behag Din Smag næste gang du skal på café.

31 januar 2009 13:06

1 5 5
Stedet er ganske simpelt super. Endelig et sted hvor kaffen emmer af kvalitet!

Jeg har ladet mig fortælle, at indehaveren - jeg erindrer ikke hendes navn - er tidligere DM vinder i Barista. Det fortæller lidt om standarden :)

09 oktober 2008 16:04

1 5 5
Hvis du leder efter byens bedste kaffe er Behag Din Smag simpelthen stedet! De har noget for en hver smag og det store udvalg af kaffedrikke er på menukortet placeret i rækkefølge efter kraftigheden af kaffen. Hvis du er skrupsulten er dette nok ikke stedet, men Behag Din Smag er stedet hvor du mødes med venner eller familie til en god kop kaffe, te eller chokolade en kølig eftermiddag. Atmosfæren er rolig og hyggelig og kaffen er genial!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Behag Din Smag

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×