Mangospot.dk

På udkig efter...
I (skift)

Om MangoSpot

Vi har ikke tal på alle de gange, vi fredag aften har diskuteret med vores venner: hvor banker byens puls for tiden? Dertil kommer alle de gange, hvor restaurantbesøget er endt med en middelmådig restaurant- eller cafe oplevelse. Næste gang vi talte med vennerne, fortalte de om en rigtig god oplevelse, vi måske skulle have prøvet i stedet.

Der findes flere traditionelle medier, som bringer udvalgte skribenters personlige opfattelse af byens spisesteder og arrangementer. Desværre kan det være år siden artiklen er skrevet. Men hvem er det egentlig, som ved mest om hvad der sker i byen lige nu?

Det var med de tanker i baghovedet, at de to unge århusianere: Thomas og Roar i 2007 startede sitet Mangospot.dk. Missionen var og er stadig enkel: Mangospot.dk skal være en byguide til inspiration, hvor den almindelige bygænger bliver hørt, og har mulighed for at give anmeldelser:

  • med fingeren på pulsen
  • som er uafhængige
  • som tør være kritiske, hvis det er berettiget
  • som er mangfoldige

Det kræver, at I er villige til at hjælpe os - jo flere anmeldelser jo mere nuanceret og retvisende billede. Så smag, lugt, føl og lyt dig frem og fortæl andre interesserede om netop din oplevelse.

Vi glæder os til at høre fra dig :)

Med venlig hilsen
MangoSpot

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×