Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aalborg (skift)

Cafeministeriet

Møllegade 19, 9000 Aalborg
10anmeldelser

Cafeministeriet opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 10Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

19 juni 2010 10:10

1 3 5
Ankom kl .20.30 på Cafeministeriet. Vi spurgte om vi kunne nå, at få noget at spise, og fik at vide, at køkkenet først lukkede kl. 21, så det kunne vi sagtens.
Fik en salat og en kyllingesandwich serveret i løbet af 10 minutter. Maden svarede til vores forventninger, friske råvarer, desuden en sød og venlig betjening. Alt i alt en god oplevelse.

15 juni 2010 17:23

1 1 5
Jeg fik nachos og cola og min kæreste fik en frugttallerken og en latte. Det er jo sjældent at man skal brokke sig over at få for meget, men jeg fik en tallerken med noget der lignede to poser tortilla-chips og en mængde ost der var helt overflødig. Osten var flere steder slet ikke smeltet ordentligt som man forventer. Men det er vidst et generelt problem at nachos altid er portioneret til at skulle give mad til mere end én - hvorfor mon?
Min kærestes frugttallerken var kedelig og uinteressant at se på og frugten så tør ud (ja, det kan så åbenbart lade sig gøre for frugt). Frugttallerknen lignede noget der var lavet for længe siden og bare havde stået og ventet på at der kom nogen og lagde en bestilling.
Vi blev betjent af en mumlende ung fyr der virkede som om han havde voldsomme tømmermænd. Det holder altså ikke og giver bestemt ikke et positivt indtryk eller et indtryk af professionalisme.
Vi vælger at springe over en anden gang. Der er jo heldigvis andre caféer i Aalborg.

15 juni 2010 12:56

1 1 5
Vi fik brunch. Det gik rimelig hurtig med drikkevarene. Men der efter gik det da også fulstændig i stå. Der gik 40 min før vi fik vores brunch. Folk der kom samme tid som os, var færdig med at spise, og gik da vi endelig fik vores mad. Der var på ingen måde travlt. Men så kom der den mest sølle gang brunch jeg nogen sinde har fået. 2 apelsin både, 1 stk vandmelon m brun plettet på skallen.1 youghurt m tøret frugt. 2 stk skinke rullet sammen med 2 løgringe oven på, 1 lille varm muffin (som var rigtig god) 1 lille pølse m æg. Baconen var tilsyneladenen blevet væk på vejen. Og der til 2 skiver flut og 2 ½ skiver rugbrød. Det hele til den nette sum af 120 kr. Syntes helt ærligt ik den var det vær. Taget i betragtning, hvad vi ellers har fået af brunch andre steder, i samme prislag. vi er enige om vi aldrig mere vil der ind, og heller ik vil anbefale andre det.

30 december 2009 18:41

1 3 5
Det positive ved ministeriet. En hyggelig indretning og børne højstole og et venligt kvindeligt nordjysk personale. Hurra.

Vi fik burger og frikadeller med kartoffelsalat. Burgeren var fin og til middelkarakter. Specielt chilidressingen var god, det øvrige tilbehør var ok, men ikke ophidsende. Kartoffelsalaten var rigtig lækker, og det mørke rugbrød var også fint, men frikadellerne manglede salt eller krydderi. De var alt for fade og jeg var lidt i tvivl om de rent faktisk var hjemmelavede fordi de havde så lidt smag. Det er ellers synd, når alt det andet tydeligvis var hjemmelavet. Men jeg huggede noget af min kærestes chilidressing til at løfte frikadellerne og det hjalp.

Eneste minus på caféen er det hjemmelavede pusleplads på toilettet. Det har meget skarpe kanter og jeg synes ikke, at det er forsvarligt. Det bør caféen rette op på.kommer bestemt igen, næste gang for at prøve smørrebrødet
3 mangoer herfra

28 oktober 2009 15:25

1 2 5
Vi fik ministerens burger, og den var desværre en skuffende oplevelse. Kødet/bøffen var lunken og næsten kold og det bacon, der var var helt blødt - i hvert fald ikke frisk stegt. Muligvis indkøbt fra et andet sted. Den chilimayonnaise der hørte med var også en underlig udefinerbar masse. Men derudover er stemningen altid god på Ministeriet, og belysningen er hyggelig. Vil dog ikke vælge burgeren en anden gang.

11 april 2009 14:58

1 3 5
Cafeministeriet er et herligt brunch sted, men fungerer nu også fortrinligt til en sen frokost.

Maden er solid og man går ikke sulten derfra. Prisen er rimelig i forhold til mængde og kvalitet. Og omgivelserne er gode.

Desværre bliver der alt for hurtigt fyldt op, så får betjeningen for travlt.

Jeg kommer der igen, men der er altså også mange andre gode cafeer at vælge imellem.

02 maj 2008 07:46

1 3 5
Jeg er både enig og uenig med andre om cafeministeriet.
Den er rigtig hyggelig, men der er meget støg når den er fyldt op.

De servere den lækreste cacao og dagens tærte. mums.
Deres brunch har jeg prøvet 3 gange indtil videre og må sige jeg er lidt skuffet. kartoflerne er halvslatne, baconen har ikke været dryppet fri for fedt så der sidder et hvidt stivnet fedtlag henover, og ægen er tydeligt at det er lang tid siden det er lavet.. Men ellers en lækker hjemmelavet müsli og lækkert nybagt brød. Kommer der skam stadig ofte, men den fortjener kun 3 stjerner.

25 marts 2008 11:19

1 4 5
Jeg kan kun være enig med de andre anmeldere! Det er en af de bedste cafeer i byen og deres brunch er simpelthen bare super lækker.mmmmmm :-)
Jeg er også en stor tilhænger af deres burgere, men mangler at smage flere af de andre ting fra kortet - men det vil jeg se frem til. De laver en dejlig kop kaffe og betjeningen har, de gange jeg har været der været der, været utrolig venlig og kompetent.
Kan klart anbefale stedet.

19 marts 2008 10:07

1 4 5
Super hyggelig cafe beliggende på Mølle Plads.

Meget trendy skandinavisk indrettet, med meget lyse farver og meget lys, der strømmer ind.

Maden er også rigtig lækker. Jeg kan personligt anbefale ministerens burger og brunchen, hvor der hører hjemmelavet syltetøj til - mums.

05 marts 2008 19:28

1 4 5
Super god date café - afslappet stemning og super service... man får en god oplevelse hvergang, og det får selvfølgelig mig til at vende tilbage ofte!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cafeministeriet

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×