Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aalborg (skift)

Nadia's Sandwich & Muffins

Boulevarden 22, 9000 Aalborg
10anmeldelser

Nadia's Sandwich & Muffins opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 10Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

02 maj 2011 10:38

1 1 5
Som tidligere medarbejder på Nadias Sandwich kan jeg kun advare jer alle om at købe mad i nogen af deres restaurenter.
For det første vil mange dyrevenlige gæster blive vrede over at høre at ALT kødet på Nadias Sandwich er Halal - slagtet og at medarbejderne får at vide at, hvis de taber noget på gulvet, så skal de bare lægge det i køkkenet og så bruge råvaren senere.
Desuden er den glade smiley i fødevarekontrollens check - ups helt galt givet, da der ikke bliver bruget handsker i køkkenet og medarbejderne ofte rører ved maden efter at have stået i opvasken eller rørt ved en ulækker karklud, UDEN at vaske hænder bagefter.
Ud over det står tingene i køleskabet ofte uden låg og datomærkning, og derfor har medarbejderne slet ikke styr på hvor gammelt kødet kan være.
Hvad angår salatbaren, så er der heller ikke datomærkningskontrol over de varer der står i disken. Der bliver fyldt ny mad oveni hvis den pågældene kantine er ved at være halvtom, og derfor kan noget af maden i kantinerne faktisk være op til 4 uger gammelt.Ulækkert ? Helt klart. Mit råd til jer: hold jer fra Nadias Sandwich.
Hilsen Signe

07 april 2010 14:32

1 3 5
Jeg bestilte en sandwich med kebab, hvidløgs mayo + hvidløgsdressing. Altid en vinder!
Det eneste jeg har at tilføje er at kvaliteten svinger fra gang til gang. Det er især mængderne af fyld der svinger. Jeg vil anbefale Nadia's medarbejdere i at bruge en eftermiddag på at blive enige om hvilken mængde fyld de skal bruge så sandwicherne bliver ens hver gang. (samme kvalitet af brød, samme mængde af fyld osv.) Da brødet til tider enten har fået for meget eller for lidt. Det er så ærgerligt at få en tør kedelig sandwich.

31 maj 2009 16:27

1 1 5
De er blevet for selvglade og sat priserne op og gjort mængderne mindrere!
De er blevet til normale standard sandwich's!
Jeg er meget skuffet over at jeg bogstaveligt ALTID får hårdt, tørt og irriterende brød og for lidt af ALT, det gik godt for dem før de troede for meget på dem selv! Det går helt ned af bakke .. Og så er deres "originalitet" helt forsvundet..

31 maj 2009 16:24

1 1 5
De er for selvglade.. Det gik godt for dem men så blev deres sandwich' mindrere og dyrere på samme tid! - De har mistet deres "originalitet" og gode omdømme..
Det går ned af bakke

31 marts 2009 21:06

1 5 5
Hvad skal jeg sig,byens bedste sandwichs. Lækker råvarer og brød som altid og deres salatbar er den bedste i byen

07 januar 2009 20:56

1 1 5
Nogen af de tøser der står der, især på boulevarden, kan virkelig få een i dårligt humør, der er sgu så sure altid! Man mister jo appetitten... EEn dag kom jeg så os hjem med en deluxe sandwich hvor brødet var så hårdt at det måtte smides ud... Så meget for deluxe!!! Søde glade piger SØG JOB DER

07 januar 2009 14:51

1 3 5
Efter mange års god mad, er det blevet ringe!
Priserne er steget og kvalitetet (og mængden) er faldet, så det nu er en standard sandwish.
Til trods for lige overfor er en anden der sælger sandwish som er noget at tale om, er det synd at Nadia's er blevet så ringe.
I 2007 kom jeg minimum 1 gang om ugen.
I 2008 kom jeg der 3 gange, og blev skuffet alle gange.

Nadia's, vi vil have kvaliteten tilbage! :)

29 december 2009 23:41

1 5 5
At spise en sandwich er normalt ikke noget der kan få mine spytkirtler op i fart, men når jeg så sætter tænderne i en Sandwich fra Nadia, sker der ting og sager. Allerede mens jeg står i kø og venter på at afgive min bestilling, begynder mine tænder at løbe i vand. Forventningen om, at jeg om få minutter kan sætte tænderne i en sprød, velsmagende Sandwich fyldt med frisk, lækkert salat, saftige kyllingestykker, knasende bacon og en tilpas mængde lækkert dressing, er nok til, at jeg virkelig må koncentrere mig for ikke at lade mundvandet løbe over.Nadia´s Sandwich er uovertruffen lækker. 5 store mangoer fra mig !! Uhmmm ;-)

15 november 2008 01:13

1 5 5
Kort og godt byens bedste sandwichs. Lækker råvarer og brød. Har aldring været skuffet over Nadia.

22 juni 2008 11:41

1 1 5
x

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Nadia's Sandwich & Muffins

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×