Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aalborg (skift)

Restaurant Fusion

Strandvejen 4, st. tv., 9000 Aalborg
12anmeldelser

Restaurant Fusion opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 12Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

14 juni 2014 06:23

1 5 5
Gudbenådet kok og topprofessionel betjening

Vi lod os friste af en såkaldt ”Japansk Bentobox”, som skulle indeholde en kombination af køkkenets specialiteter med forskellige slags sushi, stegt oksekød med bønner, and i rispapir, kylling i dejpakker, samt en sesam-crème brûlée.
Da min kone ikke tåler stærkt krydret mad, og dele af bentobox’en var angivet som ”spicy”, bad hun om at få at vide, hvor krydret det var, og vi aftalte, at vi eventuelt kun bytte indbyrdes, så jeg fik det krydrede. Men det var helt overflødige bekymringer, for min kone fik uden videre et tilbud om – endda uden ekstra beregning – at kokken kunne ændre de stærkt krydrede dele af bentobox’ens indhold til noget lige så lækkert, men uden stærk krydring. Vi blev faktisk ret imponerede over så fornem en service.
Vi indledte imidlertid med en vellykket hummersuppe med pænt store stykker utroligt velsmagende havtaske, laks og tun og noget vældig godt kuvertbrød med noget lige så godt smør.
Den efterfølgende Bentobox viste sig derefter at være en både gastronomisk og æstetisk oplevelse af de helt store.
Det var en fabelagtig god sammensætning og velvalgt rækkefølge, som nærmest kom hele fødevarespektret rundt.
Det hele foregik i en professionel og seriøs, men samtidig afslappet, uhøjtidelig, usnobbet og venlig atmosfære. Så velkomne og godt behandlede har vi hidtil kun følt os på restauranter i udlandet.
Prisen – 657 kr. inklusive øl, vand og espresso – for hele denne gastronomiske tour de force var mere end rimelig i betragtning af den meget høje kvalitet og de rigelige mængder.
5 mangoer gives uden forbehold for
• en gudbenådet kok, der leverede mad af topkvalitet både mht. friske råvarer, smag, sammensætning, tilberedning og æstetisk præsentation
• den bedste service og mest naturligt venlige betjening, vi har oplevet her i landet
• forholdet mellem pris og samlet oplevelse
• mad nok (det er der ellers sjældent på gourmet-restauranter)
Nåh ja – og så var det for resten et dejligt lyst lokale med en rigtig interessant udsigt over havnen.
Jeg mangler faktisk muligheden for at tildele en sjette mango!

21 november 2011 10:25

1 5 5
Vi var 8 mennesker og fik 6 retters menu til 695 samt vinmenu dertil.
Der er ikke så meget at sige andet, end det hele var sublimt. Aldrig har jeg været mere tilfreds med at være vært for gode venner. Fantastisk mad med vine, der passede til i en sådan grad, at det var rørende. Dygtige kokke og fantastisk dygtig og passende underholdende vintjener. Restauranten kan varmt, varmt anbefales; og jeg mener, der normalt skal ganske meget til, før jeg udtrykker mig overstrømmende som her.

Anbefalet!

Henrik Linde Fink

21 november 2011 10:23

1 5 5
Vi var 8 mennesker og fik 6 retters menu til 695 samt vinmenu dertil.
Der er ikke så meget at sige andet, end det hele var sublimt. Aldrig har jeg været mere tilfreds med at være vært for gode venner. Fantastisk mad med vine, der passede til i en sådan grad, at det var rørende. Dygtige kokke og fantastisk dygtig og passende underholdende vintjener. Restauranten kan varmt, varmt anbefales; og jeg mener, der normalt skal ganske meget til, før jeg udtrykker mig overstrømmende som her.

Anbefalet!

Henrik Linde Fink

04 februar 2011 23:44

1 3 5
Vi havde fået foræret en smartbox ( gavekort til restaurantbesøg) og valgte at besøge restaurant Fusion, inden vi reserverede bord forespurgt vi ejeren hvordan vi kunne bruge "gavekortet" om der var begrænsninger i hvad man kunne vælge fra menukortet.Det var der IKKE, gavekortet repræsenterede en værdi af 699,- som bare ville blive modregnet i regningen...Det kendte tjeneren bare ikke lige noget til... en smartbox kunne kun bruges til dagens menu, som vi ikke lige havde lyst til, efter nogen diskussion med tjeneren om hvad vi var blevet lovet, fik vi "lov" til at bestille a la carte mod et tillæg på 50,- pr ret pr person. Hvorfor ikke bare sige det fra starten??
Nå, forretten Sushi med et glas tysk Rieslig til 95,- pr glas var lige i øjet 5 ud 5 mangoer, mellemretten foie gras, bingo også lige i øjet, hovedretten "Grilleret lam" hmm mere jævn oplevelse, det samlede smagsindtryk blev lidt blødt i blødt. Betjeningen var fra middelmådig til til helt excellent. Sommelieren var meget vidende og formåede at udfordre vores smagsløg med vine og avec'er vi normalt ikke ville vælge, han gav os en god oplevelse vi ikke lige glemmer. Samlet set... gavekort værdi 699,- + regning 1295,- ialt 1994,- Det første møde med tjeneren, 0 mangoer, maden 4 mangoer, selve indretningen af restauranten/ stemningen 5 mangoer, vintjeneren 5 mangoer, prisniveauet 3 mangoer. Hviket giver 3,4 mangoer i snit.
Per H

21 januar 2011 21:00

1 4 5
Vi var et hold til nytårsarrangement for et par uger siden. Der er ikke så meget at sige: maden var super, omend fusionselementet ikke ligefrem gennemsyrede menuen; men ok, det var nytår og folks forventninger er vel relativt til den konservative side.
Betjeningen var glimrende. Lokalet virkelig lækkert og udsigten fantastisk.

Eneste minus: Vinkortet er ikke videre bredt eller dybt, til gengæld får man lov til at betale prisen. Det koncept mindede mig meget om Mortens Kro, hvilket bestemt ikke er en ros (!)

Alt I alt: jeg kommer helt sikkert igen.. Måske til sushi-frokost?

22 september 2010 12:59

1 5 5
Efter et par besøg på Fusion hvor betjening lige skulle finde ud af konceptet, må jeg sige at det nu er lykkedes...

Grunden til at vi er vender tilbage på trods af mindre gode oplevelser på service siden, har været maden.
Den har været skøn alle gange men specielt her sidste gang.
Skøn sushi, FANTASTISK steak med lækkert tilbehør og en fin klassisk dessert tallerken. De tilhørende vine sad lige i skabet og det var herligt at i havde forstået at fylde glasene op en enklet gang for hver vin. Det er klasse og betyder rigtigt meget for kunderne og så lidt for jer.
Denne gang, gik ALT op i en højere enhed. Modtagelsen (tak for fødselsdags chokolade), betjeningen (opmærksom uden at klistre sig til bordet), maden (super sammensætning og store enkelt oplevelser, vin (lækre hver for sig og perfekt afstemt, og passende mængder).
Helhedsindtryk er at vi ikke kune har været ude at spise, men har haft en oplevelse.
Glæder os allerede til næste gang.
Keep it up

23 juli 2010 13:55

1 5 5
Selve indretningen og designet af denne restaurant er rigtig mildt for øjnene og føles meget moderne. Jeg synes selv godt om steder, hvor der ikke er for meget tingel-tangel på væggene, i loftet og på bordene. Dette synes jeg Fusion lever rigtig godt op til.
Desværre var der ikke mulighed for at bestille A la Carte da jeg var der, så jeg valgte 4 retters menuen. Det kom jeg ikke til at fortryde.
Hver ret for sig selv er vildt lækker, og man kan mærke at der er lidenskab i køkkenet, da der bliver kælet for hver enkel detalje. En ren og appetitvækkende anretning på en tallerken af passende størrelse og form. Hver ret var i mine øjne så god, at man fuldstændig glemte den foregående. Man sad hele tiden og ventede på at hver ret ikke ville overgå den foregående, men det fortsatte gang på gang. Først den friske sushi (fremover bestiller jeg kun take-away herfra!), så den perfekt stegte and med bak choi, derpå et lækkert og saftigt Angus højreb og til sidst den fantastiske dessert bestående af friske jordbær (dog syntes de marinerede i noget for at fremhæve deres sødme) med perfekt afbalanceret lakridsflødeis. Portionsanretningen er fin og gør at man ikke føler sig propmæt bagefter, men derimod i en behagelig balance og mest tænker på de vidunderlige smagsindtryk.
Det eneste jeg negative jeg oplevede var bare at jeg kom til at sidde lige lovligt længe før jeg kunne få min regning. Det er jo ikke velanset i Danmark at pifte eller vinke til tjeneren, så det afhænger af hvor gode de er til at aflæse kunderne, og jeg har åbenbart været svær at aflæse;-)
Men alt i alt synes jeg man skal vælge denne restaurant hvis man gerne vil opleve nye og lækre smags-kombinationer, god service og startskuddet til en rigtig god tur i byen. Jeg ved at det i hvert fald ikke er sidste gang jeg tager derind!

14 juli 2010 12:29

1 5 5
Resturant Fusion er bare stedet, hvis man vil have professionel betjening og helt anderledes mad.
Vi kom til 2. prøveaften, hvor personalet skulle køres ind. Men trods nervøsitet var det en flot oplevelse, ikke mindst på grund af resturantchefen, som kan sit kram. Vi overlod vinene til hans kyndige hænder, og vi fik nogle usædvanlige oplevelser.
Priserne var overkommelige for mad af den kvalitet, og vi kan kun opfordre alle til at prøve restauranten, hvis man vil forkæles ud over cafeniveauet.

11 juli 2010 10:03

1 5 5
Nu har jeg været der to gange og jeg må sige, det er den bedste restaurant jeg har besøgt, og jeg har ellers været på mortens kro og San Giovanni, som iøvrigt også er virkelig gode spisesteder, men der fik jeg ikke den total oplevelse, som jeg fik i går.

maden var perfekt( som i går var sushi) og betjeningen var imødekommende og professionel, som det skal og burde være på alle restauranter.

så hvis man engang vil prøve noget ud over det savanelige kan man trygt gå ned til Aalborgs havnefront hvor glas perlen ligger det vil I ikke fortryde

17 juni 2010 16:20

1 1 5
Vores besøg var bestemt ikke en succes!!
Vi fik en flot modtagelse og blev vist hen til et bord hvor vi med det samme fik menukortet udleveret.

Vi bestilte efter 20 minutter og gik derefter igang med at vente - og vente og vente. Efter en time fik jeg fat i tjeneren og spurgte om hvornår vi kunne forvente at få maden serveret. Det kunne hun ikke svare på men hun fik da sat skub i vintjeneren så vi fik lidt at drikke. (efter en time og et kvarter)

Efter 1½ time gad vi simpelthen ikke vente mere og bad om regningen .

I mens vi var der var der flere andre kunder som brokkede sig over at de ikke fik lov at bestille og at de skulle vente ekstremt længe på at få deres mad.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Fusion

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×