Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aalborg (skift)

Restaurant Mest

Brandstrupsgade 11, 9000 Aalborg
2anmeldelser

Restaurant Mest opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 december 2011 22:11

1 4 5
Jeg spiste for første gang på restaurant mest i sidste måned og blev positivt overrasket. Jeg fik kammusling og spoleben, hvilket var to rigtig dejligt retter. Der var en god stemning på restauranten og vi fik et hurtigt måltid inden vi skulle videre. Det er i hvert fald værd at besøge igen, da jeg gerne vil smage flere af deres anderledes retter.

09 oktober 2011 00:31

1 4 5
Jeg var på mest med to kollegaer og havde generelt en rigtig god aften. Fra starten af var der fuld skrue på servicen, og man føler sig fuldstændig i centrum. Fik deres tre retters menu inklusive vinmenu, hvilket løb op i ca. 530 kr.

Da vi ankom fik vi straks tilbudt apetirif og fik lækkert brød med ramsløgsmayo og smør til. Hele aftenen var der konstant opfyldning af vand hvis kanden var ved at løbe tør, og derudover blev der fyldt ekstra vin i glasset hvis det løb tør inden maden var spist.

Forretten bestod af kold rødfiskterrine med brunet smør med nødder, salater og blomkål. Det fungerede ok og var en god stor portion, men selve fisken var en smule smagsløs i sig selv. Hovedretten var flere tykke skiver mør culottesteg på en stuvning af spidskål og bønner med en ring af marv sause og dertil hjemmelavede fritter med en lækker bearnaissesovs. Det var en udmærket og meget solid ret. Desserten var en lækker varm chokoladefondant med brombersorbet og friske bær med kondenseret mælk, som var rigtig frisk, blød og sød på samme tid. Vinene vi fik til de forskellige retter var meget passende og lækre.

Overordnet var det en rigtig dejlig oplevelse. Maden var godt og solidt håndværk og levede fuldt op til forventningen om fransk bistro. Vinene var gode og betjeningen var både opmærksom og kompetent. Stedet i sig selv emmer af intimitet og hygge og det er helt sikkert et sted jeg vender tilbage til snart!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Mest

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×