Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aalborg (skift)

Restaurant Mortens Kro

Mølleå 4 - 6, 9000 Aalborg
5anmeldelser

Restaurant Mortens Kro opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

10 november 2012 23:12

1 1 5
Maden var okay, men det er også alt hvad der er at sige af positive ting om den aften! Ingen information på forhånd om, at der denne aften kun var en tre retters julemenu, der i sig selv ikke var noget særligt. Service er set betydeligt bedre på Den Gyldne Måge, lydniveauet var så højt at man skulle råbe til hinanden. Selv hvis vi kun havde betalt 100 kr. pr. mand, havde det være en elendig oplevelse.
Jeg vil aldrig anbefale Mortens Kro til nogle, men i stedet anbefale Restuarant MEST 50 meter derfra, de har alt det Mortens Kro mangler: god mad, god service, god atmosfære og klasse.

27 december 2010 21:43

1 2 5
En uambitiøs Og trist fornøjelse. Bevares, maden var vellavet, men man bør kunne forvente lidt fornyelse i den prisklasse - og det var der bestemt intet af den aften.. Alt var set før, OGSÅ på mortens.
En slap oplevelse som jeg håber de kan gøre bedre.

11 april 2009 14:45

1 4 5
Mortens Kro er vel nok Aalborgs bedste spisested.

Maden består af mange små smagsoplevelser, men jeg har ikke brug for de store portioner når maden er så veltillavet som den er her.

Smagsoplevelserne er intense og får ganen til at synge af vellyst.

Prisen er i top, men kvaliteten er også i orden. Hellere springe et par restaurantbesøg over, og så få en rigtig god madoplevelse med derfra.

Eneste irritationsmoment er betjeningen, der er meget insisterende med deres ønske om at præsentere menuen. Vi oplevelede at få en meget vigtig og væsentlig diskution afbrudt af en tjener, der ville fortælle os om den næste ret. Det kunne have været gjort væsentlig mere diskret - eller måske bare været sprunget over. Så havde vi sikkert selv spurgt efter det senere. Det var det eneste minus ved det besøg, men det irriterer mig stadig!

08 januar 2009 11:13

1 4 5
Jeg var inde og få deres fruit de mer, som bestod af nogle lækre forskellige fiskretter og maden smagte dejligt. Dog vil jeg næste gang prøve en menu, da jeg tror dette er en større smagsoplevelse for hver ret man får.

Omgivelserne er hyggelige og betjeningen er i top, da tjenerne har meget kendskab til både mad og vin.

Kan kun anbefales

09 oktober 2008 19:44

1 5 5
D. 20 SEP blev min søn 25 år, og havde i den anledning inviteret sin kæreste, lillebror og sine forældre på Mortens Kro (som en overraskelse). Det var første gang - for alles vedkommende - at besøgte Mortens Kro.

Vi fik alle en 5 retters menu og et par flasker rigtig god rødvin.

Det var en fantastisk oplevelse - vi nød det i fulde drag, selv de to "kræsne" (lillebror og kæresten) spiste med velbehag - smagte på alle retterne. Vi nød den afslappede atmosfære - Morten selv var til stede - gik rundt og serverede ved alle bordene. Udsigten (glasruder) til køkkenet og baglokalet fortalte os at personalet har det godt - de hyggede sig (trods hårdt arbejde) - alt foregik så vi følte os hel "Royale :-)". En meget stor tak til Mikkel som inviterede på Mortens Kro - og selvfølgelig en stor tak til Mortens Kro (af hjertet).

Mortens Kro kan virkelig anbefales.

Prisen - ? - vi har aldrig brugt så mange penge på et måltid, men oplevelsen var det hele værd, og ja - vi glæder os til vi skal på Mortens Kro igen.

Kærlig hilsen
Anita S. Nielsen

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Mortens Kro

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×