Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aalborg (skift)

Restaurant Prinses Juliana

Vestre Havnepromenade 2, 9000 Aalborg
13anmeldelser

Restaurant Prinses Juliana opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 13Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

06 december 2011 11:24

1 4 5
Jeg havde i anledning af efterårsferien inviteret familien på Rest. Prinses Juliana.
Valget faldt på surprise menuen, der er særdeles rimelig i pris, nu vi var mange afsted.
Det var en fantastisk god oplevelse. Selv min kræsne mand syntes rigtig godt om al maden.
Der er masser af mad på tallerknerne og jeg måtte selv fravælge desserten.
Fortrød måske lidt fravalget, da jeg så den lækre chokoladekage og sorbet'en.
Vinen blev valgt af tjeneren, der valgte helt rigtigt.
Lækkert lækkert og vi kommer med garanti igen.

30 november 2011 20:03

1 5 5
Vi var et selskab på 8 personer der var til en forrygende madoplevelse på Juliana, vi valgte deres gourmet menu med 7 retter med blandede fiske og kødretter, blandt mine venner er der bl.a. 2 kokke og 2 restauratører, og vi kan kun sige at alt var dampet og stegt perfekt. Betjeningen var hurtigt og havde et meget stort vin kendskab, vi lod dem vælge vores vine som alle uden undtagelse passede perfekt til maden, tak for en god aften.

30 november 2011 11:05

1 5 5
Besøgte Prinses Juliana med en tidligere kollega. Vi fik et bord med udsigt over Limfjorden .-) Vi valgte 3 retters Surprise menu til kr. 235,- pr. person. Da vi havde afgivet bestilling kom tjeneren hurtigt med en kurvfuld varm brød med smør til. Efter ca. 10 min. tid blev forretten serveret. Forretten var en virkelig lækker og velsmagende fiskesuppe. Hovedretten var kalvekød, pommes, garniture og glace - virkelig godt! Vi sluttede af med pæretærte med vaniljeis - uhm. Vi valgte husets vine til maden - gode vine til rimelige priser! Dejlig aften. God betjening og hyggelig atmosfære... Vi kommer helt sikkert igen!

08 november 2011 22:33

1 3 5
Bejeningen var meget langsom og uengageret. Tjeneren kendte ikke dagens fisk, så den fravalgte vi. Bisquen er meget salt og rødspætten levede ikke op til den forventede standard.
Ventede 20 min. på at få lov til at betale - ikke den bedste afslutning.
Sad på øverste dæk, så udsigten var fin.

17 august 2011 13:46

1 1 5
Dette var anden gang jeg spiste på Juliana. Vi havde bestilt bord, og blev placeret ovenpå i indgangspartiet med et menukort. Derefter ventede vi med stigende irritation i 20 minutter på et én af de tre tjenere (der var meget lidt travlt) ville tage imod bestilling. Da vi endelig fik kontakt var det med en ligegyldig tjener, som til nøds kunne tage vores bestilling, men intet kunne hjælpe med madbeskrivelsen eller vin. Da forretten kom var den lækker, men fisken virkede som om den egentlig skulle have været opvarmet. Vores tallerkner stod derefter i 25 minutter (vi tog tid) uden at en af de ikke-eksisterende tjenere tog initiativ til at fjerne den. Derefter fik vi en lækker hovedret med oksemørbrad og tjenerne forsvandt endnu engang. Da vi havde tilbragt 25 minutter igen med en stabel beskidt service på bordet, fik min mand nok og bar det demonstrativt ned i køkkenet. Det skal tilføjes - før nogen kan tænke at det var en enkeltstående dårlig aften - at vi som sagt havde været der før kort tid inden. Servicen dér var også vanvittig ringe, men vi gik ud fra at det måtte være et uheld (de har jo - i hvert fald tidligere - haft et pænt renomme). To gange vildt dårlig service på en restaurant med deres ambitionsniveau er bare IKKE godt nok. Jeg kommer der ikke igen, for i de her krisetider er der restauranter nok der gerne vil have gæster - og som ikke modsat Juliana nærmest giver udtryk for det modsatte. 1 mango for to rigtig dårlige oplevelser.

27 maj 2009 09:39

1 4 5
Betjeningen er super og at de altid sørger for der er nok brød osv er bare et stort plus, for det er der mange der glemmer.

Maden er i top og min hovedret, som var lam, var svær at spise op, da man får noget for pengene på Juliane. Dog droppede vi desserten, da intet lød fængende eller udover det sædvanlige og var forholdsvis dyrt af dessert at være.

Men alt i alt en god oplevelse og en rigtig hyggelig atmosfære og meget god mad!

03 januar 2009 20:11

1 5 5
Restaurantskibet Prinses Juliana er Aalborgs bedste gourmet-restaurant. Maden er ganske enkelt fantastisk. Så roser til kokkene. Betjeningen er også i top, og tjenerne formår både at vælge de gode vine og præsentere menuen. De har altid et smil på læben og en hyggelig og glad kommentar til gæsterne.
Indretningen er hyggelig, smagfuld og elegant.
Man sidder desuden godt i restaurantens stole.
Fiskebuffeten om tirsdagen er supergod - og desuden i den billige ende (under 300 kr. pr. person).

24 december 2008 16:05

1 5 5
Vi har over flere gange besøgt Prinses Juliana - Vi har virkelig nydt deres gourmet mad. Maden og vinen er helt i top og når så vi har været så heldige at blive betjent af et særdeles veloplagt personale som 100% har sat sig ind i maden og vinen og kan give en perfekt beskrivelse/forklaring af begge dele, så kan det simpelthen ikke gøres bedre - vi glæder os meget til i nærmeste tid at aflægge spisestedet et nyt besøg - vores nytårsmenu har vi også bestilt her "mad ud af skibet" det bliver spændende Mvh Lybian

11 december 2008 18:43

1 5 5
Vi har ad flere omgange været til fest på Prinses Juliana, med stor succes hver gang. Vi har nydt en lækker gourmet aften, prøvet suprise menuerne og tillige et brag af en rund fødselsdagsfest med en individuel dinner.

Vi kan varmt anbefale at man prøver spisestedet, som serverer såvel internationale retter som gode klasikkere. Vi giver gerne 5 kokkehuer.

Hilsen Hans Erik Pedersen

03 november 2008 11:40

1 2 5
hej
så vidt jeg kan se er prinses juliana at finde under billige resturanter og det kan slet ikke passe. maden var rigtig god men vi ventede også rigtig lang tid på den ca. 50 min før vi fik forretten. vi ville gerne have vin per glas da vi gerne ville have både hvid og rød og blev enige om at to flasker vin nok lige var lidt for meget af det gode :) dette var dog ikke på kortet så det kunne ikke lade sig gøre at finde nogle priser på det og da vi så fik glassene blev de fyldt med så lidt vin at man skulle tro det kun var smagsprøven... har arbejdet i en vinbar og ved godt at man ikke fylder glas op men der er altså også et minimum. betjeningen virkede rimlig forviret og der lød flere gange brag fra køkkenet.... maden var rigtig god da vi fik den men der var ikke vildt meget af den til prisen og jeg vil måske kalde stedet lidt en turist fælde... for kender man Aalborg kan man nemt finde en topclass resturant hvor man får mere for pengene all around

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Restaurant Prinses Juliana

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×