Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aalborg (skift)

Rice In

Vesterå 22, 9000 Aalborg
15anmeldelser

Rice In opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 15Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

30 marts 2011 10:23

1 5 5
Ih, faldt tilfældigt over Rice In i weekenden. Deres mad er jo bare super lækkert. Helt klart et besøg værd!

21 februar 2010 01:16

1 5 5
Vi var på Rice In, hvor vi bestilte deres menu med tre retter og en flaske vin (rød menu, 550 kr for to personer). Maden var super, betjeningen yderst god (tjeneren var ny og vidste derfor ikke så meget om maden endnu, men gik flere gange ud i køkkenet for at undersøge, når vi havde spørgsmål til de eksotiske retter), prisen var yderst rimelig, og i det hele taget var det bare en rigtig god oplevelse.

Vi vender helt sikkert tilbage!

19 oktober 2009 22:24

1 1 5
Vi valgte restaurenten på grund af de gode anmeldelser vi havde læst her på sitet.

Stedet var meget spartansk indrettet, men OK det vidste vi i forvejen og det var trods alt maden vi kom efter.

Til forret valgte vi en middelstærk suppe, som egentligt smagte rimeligt. Men gulerødder og champignon var skåret ud i så store stykker at det reelt var en udfordring balancerer dem på skeen.

Til hovedret valgte vi begge stegte nudler - igen en middelstærk ret. Men retten var absolut ikke stærk - den smagte stort set ikke af noget overhovedet.

Samtidig begyndte der så småt at blive fyldt op på restaurenten. Og selv om der næppe var mere en 20 gæster var akustikken så dårlig at det næsten blev umuligt at høre hinanden.

Som et ekstra kryderi tørrede personalet granit-bordene af med vinduesrens fra en sprayflaske så snart et hold var færdige - det spredte en stærk lugt at en blanding af sprit og salmiakspiritus.

Men portionerne var store og priserne små - men det er desværre ikke nok til at vi har lyst til at komme igen.

24 september 2009 10:19

1 4 5
Vi var to og valgte en forret og hovedret hver, kylling med jordnøddepasta og syltede grønsager til den ene og en af de spændende supper til anden. Maden er fantastisk derinde, de mange grønsager og velkrydrede retter med så meget ris som man lyster, kan mætte og tilfredstille enhver. Betjeningen er helt i top, selv med fuldt hus er de opmærksomme på hver og en. De forsøger at time hovedretten efter forretten og stor ros for det med mindst 20 andre spisende gæster. Indretningen er ikke den bedste, men det er jo også maden man kommer der efter.

25 august 2009 11:23

1 4 5
Vi var to personer, der købte en menu med tre retter samt en flaske vin. Til forret fik begge den klassiske suppe, og til hovedret fik vi henholdsvis lynstegte grøntsager med kylling og ingefær samt grøn karry, der er min personlige favorit-karryret.
Maden smagte som i Thailand - og så kunne man få maden så stærk, som man ønskede sig! YES! Vinen var rigtig god. Desserten, dagens tærte, var velsmagende, men ikke prangende. Tjeneren var engageret. Indretningen er moderne, må det rette udtryk vist være. Priserne er ovenud rimelige, det samme er portionernes størrelse. Kan varmt anbefale stedet, også til dem, der, ligesom jeg, har rejst i Thailand, og derfor ofte er blevet skuffet over "thailandsk" mad på restauranterne i Danmark. Kokkene skulle, ifølge tjeneren, også være fra Thailand.

11 august 2009 01:50

1 4 5
jeg har spist i restauranten og fået take away flere gange, og hver gang med samme gode oplevelse! Maden smager fantastisk! At jeg synes lokalerne er triste og at der er utrolig dårlig akustik i restauranten overdøves fuldstændig af deres lækre retter og dejlige personale.

18 juli 2009 19:14

1 1 5
Til forret fik én person fiskefrikadeller, disse var gummiagtige. Den anden person fik "små hjemmelavede forårsruller". Disse virkede også, som om de kom fra frost.
Hovedretterne mindede mest om en lunken kinesisk take away, og smagte ikke af meget. Selvom retterne skulle forestille at være spicy, var der ikke meget hot i disse. Vinen var ok.
Den enkelte rets mængde var meget lille, så vi fandt efterfølgende hurtigt en anden restaurant, og fik en god middag.
Betjeningen var fin. Lokalet havde en usædvanlig dårlig akustik.

18 juni 2009 19:37

1 5 5
Dejlig mad, god betjening og stemning. Billigt i forhold til madens kvalitet. Kan kun varmt anbefale stedet.

10 maj 2009 08:17

1 5 5
Fem for den gode mad
Fem for priserne
Fem for betjeningen
Fem for indretningen
Fem fordi I er til :-)

27 februar 2009 08:36

1 5 5
Jeg var inde med et selskab og spise på Rice In i sidste uge. Maden var helt i top - vi smagte en masse forskellige retter - alle velsmagende og flot anrettet. Super betjening, og som alle andre skriver: flotte omgivelse. En kæmperos herfra!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Rice In

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×