Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aalborg (skift)

Romeo & Julie

Ved Stranden 5, 9000 Aalborg
5anmeldelser

Romeo & Julie opsummeret

Mangospot.dk

1 5
1

1 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

12 januar 2012 16:52

1 1 5
Vi var 7 mand som skulle på Romeo og Julie, som en afslappet julefrokost. Betjeningen var rigtig sød, hjælpsom og energisk, men derudover er der ikke meget positivt at sige om stedet. Jeg fik de værste Nachos med salsa, som jeg nogensinde har fået. De var helt brændte og anretningen var så trist. Derefter fik jeg en kedelig bøf med slappe grønsager, og en sovs som smagte underligt. Jeg orkede ikke at bestille dessert. De andre var heller ikke begejstrede for deres mad, men der blev dog taget godt at tag-selv-isen. Maden var så generelt trist, og det var den også, da jeg var derinde for ½ år siden. Det er utroligt, at de vil kalde sig en restaurant.

31 august 2011 18:34

1 3 5
Bestemt en bedre oplevelse end de andre anmeldere. Spiste frokost med mine 2 børn og alle var tilfredse. En lækker mør steak til mig og tag-selv bord til drengene. Venlig betjening og hyggelige omgivelser. Og stod kokken ikke og sang med på italiensk?

24 juni 2010 23:06

1 1 5
Vi var på Romeo & Julie og bestilte pizza / pasta buffetten. Efter lang ventetid opgav vi at få pizza (der var ingen)....og pastaen vi fik var ikke værd at skrive om. Vi klagede til ejeren, som blot sagde: "Til den pris (mere end kr 100 pr. person) kan man ikke forvente det store".
Mit råd.....holdt Jer langt væk fra dette sted!

27 april 2010 09:44

1 1 5
Da jeg var yngre var Romeo og julie den foretrukne familierestaurant. Men det har forandret sig så meget at jeg aldrig vil gå derind igen. For det første står der på deres smileyordning at en kunde har opdaget rotter i køkkenet !!!
Vi bestilte pizza pasta tag selv. Jeg går op til disken og bestiller lasagne. Manden bag disken tager en skefuld tør pasta som tydeligvis har stået et stykke tid. Han tager lige en skefuld kødsauce og hælder ud over og det var så åbenbart hans opfattelse af lasagne.
Det eneste positive der var, var salatbaren, som var okay.

20 februar 2009 21:48

1 1 5
romeo og julie var engang vores ynglingssted men der er helt klart kommet ny ejer, manden var slet ikke på samme niveau som før. og tilmed var prisen steget betydeligt.. øv øv

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Romeo & Julie

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×