Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aalborg (skift)

Sushi Sushi

Ved Stranden 11, 9000 Aalborg
11anmeldelser

Sushi Sushi opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 11Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

15 august 2012 08:55

1 2 5
Da vi kom ind i restauranten stod vi længe og ventede ved skranken, men der kom ingen betjening. Selvom der var masser af personale, der alle havde set os. Så satte vi os ned ved et bord, men der kom stadig ingen betjening. Til sidst måtte vi kontakte dem og spørge, om vi måtte få lov til at bestille. Men det meste af personalet var udenlandsk og kunne ikke engang tale engelsk. Og de kunne i hvert fald ikke hjælpe os. Så vi måtte sætte os igen, og langt om længe kom der betjening.
Nogle af os fik vores mad og så gik der lang tid, før de sidste af os fik.
Til dessert bestilte vi is, og efter 25 minutter kom 2 kugler, der bare lige var taget fra fryseren.. Altså IKKE noget der burde tage 25 minutter at tilberede!
Generelt meget skuffende oplevelse. Sushien var dog udemærket.

01 september 2011 16:28

1 4 5
Det er rigtig god sushi!! :) mit ynglingssted at spise sushi lige pt.

Den bedste er laks crunch! mmm..

Jeg har altid købt mit sushi, hvor jeg møder op på stedet og bestiller. Det tager ikke særlig lang tid, jeg venter med glæde og ser nysgerrigt efter, hvordan de to kokke lige overfor mig laver min sushi :). Hyggelig oplevelse. Kan varmt anbefales, hvis I bestiller som jeg gør.
Det vil sige, at jeg ikke sige noget om, hvordan sushien på sushisushi er når man forudbestiller. Mange har vidst dårlig oplevelse med dette her på siden.

07 marts 2011 22:28

1 4 5
Jeg var på Sushi Sushi idag for at hente lidt sushi med hjem til frokost, en gang tun supreme inside out maki. Grunden til jeg ikke giver 4 mangoer er, at der var lige lovligt rigeligt af noget piri piri/chili-pulver i, så det næsten overflødiggjorde wasabien. Det var dog rigtig lækker sushi alligevel, og jeg kommer selvfølgelig igen, det kan jeg slet ikke lade være med.

04 februar 2011 22:07

1 1 5
Frisk lavet sushi ? Nej tak.

De markedsføre sig selv med friaklavet sushi, jeg havde bestilt en menu til 4 pers.
For det første var maden ikke klar da vi kom, men fik at vide at den var lige på trapperne ( ca.25 minutter efter at vi ankom til restauranten) selvom menuen var forud bestilt!

Da vi så kommer hjem og åbner vores dyre sushi bakker, er det små forkølede stykker( Meget små ) som ligger i boxen og er langtfra frisklavet, Laksen smagte ikke som at den skulle, og advocadoen var helt grå, risen var også tør og smagte af ingenting.
Jeg havde godt hørt det fra andre af at det svingede lidt i kvaliteten, men ikke at det skulle være så dårligt.

Så nej tak til sushisushi en anden gang.

04 december 2009 10:41

1 1 5
Sushi igen , hvad skal man vælge , sidste gang på Sushi Sushi, blev jeg igen dybt skuffet ( se tidligere anmeldelse).
Så dette er en på Sushi Mania som ikke er at finde på her på Mangospot, men da det er samme ejer som Sushi Sushi bliver den sat op her.

5 Personer skulle have Sushi (750 kr), havde gældet mig til maki, Nigiri tangsalt osv.
Stedet lover frisk sushi, man behøver ikke bestille, ved ankomst bliver der rykket kasser ud af køleren og den sidste bliver lavet på 5 min.
10 min senere sidder jeg med sushien, makierne er små 30 % mindre ind på sushi sushi, men det er jo ikke størrelsen det kommer an på, friske men uden smag, tør ,mangler bid. Så til en af de 4-5 forskellige Nigiri helt neutral, ingen smag, jeg løfter fisken og der er ingen wasabi under( skal der være).
Risen smager ikke af en ( skid ) ingen syre, ingen sødme, ingen sjæl, skulle tror de lavede det om morgen og så holdt det hele dagen, info man koger risen, og på eftervarmen tilsætter man riseddike, og så lader dem stå, til de sætter sig og smagen er i balance, derefter smager de godt i 2 timer og derefter så er det nye ris og forfra igen.

Den sidste lille ting , skær nu de ender rene og lad kunden se at sushi også er vigtigt at det ser smukt ud.

Jasper

15 november 2009 12:18

1 5 5
Trendy men lille sted, det giver dog en intens oplevelse at man sidder tæt på de dygtige kokke.
Super sushi. Noget af det bedste jeg har smagt.
Prøv laks supreme maki, eller menu 1A. Mums

26 september 2009 14:36

1 4 5
Jeg er ny på sushi, så jeg prøvede en menu 1. Og det smagte fantastisk... Stemningen og betjeningen var imødekommende og dejlig. Pænt og rent. Uformelt på den rigtig gode måde... Anbefales varmt.

10 september 2009 21:20

1 1 5
Har over flere gange fået sushi fra Sushi Sushi, men her sidste gang var det rent skandale, bad om maden leveret kl 17,15 . var der kl 17,20.
Grå advokado, makiruller der ikke er ren i enden, det lignede noget der var 5-6 timer gammel.
SUSHI skal være rent, flot , og frisk,,

Har lige fået sushi fra Namnam fra Vejle, der skulle de tage ned og se hvordan man laver sushi.

Bare der vil komme en anden i Aalborg, så ville jeg støtte op omkring sådan et sted.

E

27 august 2009 13:24

1 3 5
Menu 8 + laks supreme + rainbow = perfekt til 2 personer

Det er ganske god sushi når der nu ikke er andre alternativer i nærheden. Bestemt ikke den bedste på landsplan men igen, den er ganske god, så god at vi gerne kommer igen og igen og henter mad.
Dog kunne de godt lave nogle lækre mayo'er (wasabi og chili) som mange andre sushi steder har, det savner vi lidt. Deres krydder mayo smager ikke af noget særligt.

Byens bedste take-away

31 maj 2009 16:41

1 4 5
God sushi, et ordentligt sted, fin stemning og et godt team!
+ Deres maki er det bedste

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Sushi Sushi

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×