Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

A Hereford Beefstouw

Skolegade 5, 8000 Århus
25anmeldelser

A Hereford Beefstouw opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 25



Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

17 marts 2012 20:32

1 1 5
Vi har ikke været der i 15 år, men fik en "mønt" af nogle venner, så vi var der forleden. Vi fik kammuslinger og bøffer af filet. Præsentationen af kammuslingerne lignede desværre noget du kan få i Sallings Bistro. Bøfferne skulle være medium, men var næsten rå, så vi valgte at sende den ene retur og få den stegt igen. Der var så meget stegeos i restauranten at vi måtte vaske tøjet da vi kom hjem, fordi det lugtede af bøffer.
Desværre ikke en særlig god oplevelse.

09 november 2011 21:27

1 5 5
ved ikke lige hvad der sker for folk her inde! Dette er byens bedste bøffer, vi spiser der hver gang der er fødselsdag eller hvis vi vil forkæle os selv! det er så lækkert kød, lækre omgivelser og lækkert hjemmelavede tilbehør fx. deres grove fritter! jeg har nok været der 200 gange og det er en fornøjelse hver gang!!

22 maj 2011 20:37

1 4 5
Jeg fik 300g Lammefilet, mens min kæreste fik en 500 g T-bone steak. Dertil fik vi en lækker indebagt kartoffel med cremefraise og purløg og bearnaisesmør. Da vi ankom, fik vi med det samme vand at drikke, samt oliven, olivenolie og noget lækkert ciabattabrød. Vores kød var perfekt stegt efter vores behov. Jeg synes at det var en madoplevelse i sig selv, da køkken laver maden mens man kan se på. Det eneste der var lidt træls, var at der ikke var god nok service, og der var smadder varmt(sikkert fordi at køkkenet var i lokalet.). Rigtig god oplevelse! Pengene værd!

01 maj 2011 09:12

1 5 5
Min søn og jeg besøgte A Hereford Beeefstouw med måske en anelse skepsis efter at have læst anmeldelserne på denne side, men dels havde vi lyst til godt kød, dels var flere anmeldelser kritiske overfor betjeningen, ikke maden.
Og det blev en aften over al forventning, betjeningen var simpelthen perfekt, imødekommende og professionelle tjenere med den personlige humor der er med til at gøre det til noget særligt. Og det til trods for at der var både travlt og alle borde var optaget. Og maden var simpelthen super god, både forretter (Carpaccio og Laks), og pragtfuldt kød (lam og oksemørbrad). Så kære kommende gæster, mine uforbeholdne anbefalinger! Olav

14 maj 2010 14:44

1 1 5
Jeg har ikke for vane at skrive om mine oplevelser på spise restauranter hverken gode eller dårlige. Men efter vores besøg på A Hereford Beefstouw i Århus, er jeg simpelthen nød til at advare andre, da jeg sjællent har været ude for ligende dårlig ekspedering.

Da vi har bestilt Vin, Vand og øl (Vinen bliver sat på bordet med det samme), og der går 10-15 min. uden at de resterende drikkevarer dukker op søger vi høfligt vores forbipasserende tjener (overtjeneren) om vi evt. kunne få åbnet vores vin, hvorpå han svare HØJT "Jeg har kun 2 hænder!", efter chokket over dette yderst upassende svar havde lagt sig, var det tydeligt at høre at alle de ansatte nærmest gik og småskændes, hvilket jo ikke just gjore stemmingen bedre.

Forretterne og hovedretten (på nær salat"baren", som er så begrænset og uinspirerende)er ganske godt. Derimod er kvaliteten på deres desserter yderest triste og ganske uden liv.

Vi kom af med ca. kr. 3.200,- for 5 personer, og føler bestemt ikke at det står mål med den oplevelse vi har fået.

Tilbage er blot at ønske at det havde været Jyllands Postens madanmelder som havde fået samme oplevelse som os.... så havde det nok fået konsekvenser.

Jeppe Petersen

26 oktober 2009 09:37

1 1 5
Sjældent har jeg været mere skuffet over et restaurantbesøg. Det startede ellers meget godt; min kæreste og jeg skulle ud og fejre min fødselsdag og valget faldt på et Hereford. Vi var ikke sikre på at det var muligt at få et bord, da vi var lidt sent ude, men telefonbestillingen gik gnidningsfrit. Da vi ankom, var vi nødt til selv at henvende os til tjenerne for derefter at blive sendt "hele" restauranten rundt efter et 2-personers bord. Da vi var kommet på plads og fik udleveret menu-kortet, spurgte tjeneren om vi kendte "systemet" - hvilket vi ikke gjorde (man skal krydse af på en lap papir hvad man gerne vil have) og så give den til tjeneren, der derefter går lappen efter og spørger ind til ens bestilling for at sikre sig at man ikke har valgt noget forkert. Det kan godt være at det bare er mig, men det virker ikke just snedigt eller tidsbesparende at have sådan et system, men der må være nogen, der har tænkt sig grundigt om før det blev indført...
Selve maden var der som sådan ikke noget galt med - vi fik begge kalv og de var i bund og grund fine nok (dog havde vi forventet mere og bedre til den pris). Maden kom indenfor fornuftig tid, så vi kunne sidde og hygge i hinandens selskab, men det virkede ikke som om at personalet havde den store interesse i os eller travlt med at få ekspederet os. Det blev hverken spurgt ind til om maden havde smagt eller om der var andet vi kunne tænke os og det var i særdeleshed ikke tilfældet, da vi ønskede at betale - efter at have bedt om regningen sad vi i 10 minutter, hvorefter jeg gik hen til kassen for derefter at blive vist tilbage til mit bord, hvor vi så kunne vente i 10 minutter mere før der kom en tjener for at tage imod betaling.
Alt i alt en rimelig skidt oplevelse, der heldigvis ikke vil blive gentaget...

10 januar 2009 18:22

1 2 5
Synes sgu det er lidt kedeligt med bøffer uden sauce..
Service er god, men i min opfattelse er maden den vigtigste..

01 oktober 2008 13:36

1 5 5
Mmmm... Bedre tror jeg ikke det kan siges. Min kæreste og jeg havde en rigtig dejlig aften i lørdags d. 27/9-08. Super lækker forretter - Oksekøbssuppe og lime/Risotto med kammusling! God hvidvin - hovedret, de berømte oksemørbrad bøffer og en meget passende huset rødvin... :o) Det var så lækkert - jo det var i en prisklasse som er højere end vi normalt går ud og spiser for, men det var bare super godt. Jeg har kun 2 små men'er, der manglede lidt grønt på tallerkenen, når man ikke vælger salatbar ved siden af og der var meget støj den dag, ved ikke om det bare var uheldigt. Det er ikke sidste gang vi kommer forbi... :o)

26 september 2008 20:19

1 5 5
TOPKLASSE - sjældent finder man mere belevent og engageret personale, og sjældent finder man mere velsmagende kød. Porsionerne er jo som man vil betale for dem!!!!
Det er en fornøjelse at gæste A Hereford Beefstouuw - god mad, dejlige vine fra et velassorteret vinkort - blot mangler vi nu den STOR Oksemørbrad!!! SUK, men det er jo ikke forbudt, at bestille 2 af de mindre. Vores "Mørbradklud" har indtil dags dato IKKE fundet bedre..... og vi har prøvet en del!"!!
TAK - Søren Hermansen
På glædeligt gensyn!!!

21 marts 2008 09:05

1 2 5
Vi 4 i familien tog derind for at fejre juniors 17 års fødselsdag (han ville gerne have bøf, så..). ved bordet fik vi straks serveret en lille skål med oliven og hertil brød, samt en karaffel vand, mens vi kiggede på menukortet. Vi bestilte alle bøf skåret af filet og junior/senior bestilte også forret (hummersalat). Forretten bestod af få små, men velsmagende, grillede stykke hummer, på en frisk salatbund, ganske velsmagende- men lille portion til prisen. Bøfferne ankom og var fine, blot var en af bøfferne ikke medium (som bestilt), men rå. Omgivelserne i restuaranten og betjeningen i øvrigt, var gode nok, men der mangler ligesom engagement og drive- det virker lidt franchise-agtig, som et besøg på en Monarch restaurant ved motorvejen.
Priserne står ikke mål efter omgivelserne, så derfor kun 2 stjerne herfra.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om A Hereford Beefstouw

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×