Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Århus Teater

Teatergaden 1, 8000 Århus C
4anmeldelser

Århus Teater opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 4Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

15 november 2008 15:48

1 5 5
Kort of præcist kan jeg konkludere at jeg har brugt mine bedste 2 timer i mit liv, ved at se teater koncert med the Beach Boys som mærke. Kostumiere og kulissefolkene fik sin sag for, for at imponere så meget er ikke nemt. Ydermere tror jeg ikke jeg træder på nogle når jeg siger at Help me Ronda på Århus Teater blev fremstillet i absolut bedste version hidtil og dette med Mark Lind som trækplaster, det var guddommeligt.

En aften hvor Californien og vestens vilde blev til guld.

16 september 2008 00:04

1 5 5
Jeg nåede lige akkurat at opleve Beach Boys teaterkoncerten på Århus Teater. Og er du gal, hvor er jeg glad for, at jeg ikke missede den! Magen til overraskende nyskabelse skal man lede længe efter.

Teatret er en fantastisk kulisse i sig selv med to balkoner, stor lysekrone og flotte udsmykninger. Læg dertil, at kulisserne til denne forestilling var gennemførte til mindste detalje.

Scenografien var stykkets helt store force. Konstant hang skuespillere i wirere fra loftet og sjældent er jeg så mange gang blevet overrasket i løbet af en forestilling - pludselig danser to skuespillere rundt på scenen kun iført trætønder (!) for derefter at forsvinde gennem en (indtil da) usynlig lem i gulvet.

Forestillingen har potentiale til at blive en international succes. Beach Boys' ofte lalleglade musik var af Nikolaj Cederholm fortolket i en mere dyster og melankolsk udgave. Konfrontationen mellem det gamle Wild West og Beach Boys' solbeskinnede Californien var yderst vellykket.

Jeg har næsten dårlig samvittighed over at lave en anmeldelse efter at forestillingen er taget af plakaten. Men de gode takter fra Beach Boys forestillingen er ikke en enlig svale. Århus Teater har gjort det før, både med teaterkoncerter med TV2 og Nick Cave og med mere traditionelle forestillinger.

Teatret ligner en tung, gammel dame dér midt på kedelige Bispetorv, men bag murene spirer kreativitet og en smittende entusiasme, og selvom Beach Boys nu er draget tilbage til staternes strand og sol, så er teatret afgjort et besøg værd. Dog bør man vælge en forestilling i Store Sal, da de øvrige sale ikke skaber nær så intens stemning. Betjeningen er venlig og uhøjtidelig, og et besøg på nabocafeen (Hack) er en oplagt start eller afslutning på en hyggelig teateroplevelse.

Det slog mig i øvrigt, at teaterkoncerterne (TV2 undtaget) er yderst oplagte for fx udenlandske udvekslingsstuderende, og Århus Teater fortjener ros for at tilbyde scenekunst, som kan fortolkes uden danskkundskaber.

5 mangoer herfra.

30 juli 2008 17:00

1 1 5
nu må de snart ta sig sammen.. mage for ligegyldigt hykelri skal man længe lede efter.. Der skal meget til før jeg sætter mine ben der igen.. kedeligt.. uorginalt.. og atter kedeligt.. men jeg er i godt humør idag så de får en enkelt "mango"..

22 september 2007 11:09

1 5 5
Århus Teater byder på et varieret udvalg af forestillinger.

Der har været eksperimenteret med Shakespeares skuespil "Julius Cæsar" med kvindelige skuespillere i manderollerne og mandlige skuespillere i kvinderollerne.

I denne sæson byder man på sidste afsnit af Christian Kampmanns "Familien Gregersen".

Teatret rummer ud over den store sal også salene Scala, Stiklingen og Studioen til brug ved forestillinger med et mindre antal skuespilleren. For eksempel var der kun en skuespiller i forestillingen "Ondskaben".

Min bedste oplevelse i Århus Teater har været Rainer Werner Fassbinders skuespil "Angst æder sjæle op".

Niveauet hos skuespillerne er højt med en god indlevelsesevne i de forskellige karakterer, de skal spille i de forskellige forestillinger.

Det er muligt at blive abonnent ved at købe billet til 3 forestillinger, hvilket giver kr. 40 i rabat på billetkøb.

Om mandagen tilbydes forestillingerne til halv pris.

Studerende kan købe billetter til halv pris mod fremvisning af studiebevis.

Jeg vil varmt anbefale Århus Teater.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Århus Teater

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×