Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Ankara

Skt. Knuds Torv 1, 8000 Århus
48anmeldelser

Ankara opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 48Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

01 februar 2012 12:30

1 1 5
Selvom min kæreste og jeg kun havde hørt dårligt om restaurant Ankara, tog vi alligevel chancen og besøgte forleden restauranten, da vi skulle have en omgang hurtig aftensmad og var i området.

Det skulle vi aldrig have gjort! Ikke nok med at måltidet uden sammenligning er et af de værste jeg nogensinde har betalt penge for, så kostede to mellem cola og to gange buffet 308 kroner!!!!

Buffeten består af omkring otte varme retter, der sammen med en mangelfuld salatbar, og et lille dessertbord udgør det, der uden sammenligning er Århus' værste buffet. Retterne er lunkne, og istedet for at spørge sig selv, om retterne mon er nylavede, spørger man sig selv, om de var lavet dagen før eller dagen før det.

Min kæreste og jeg er begge enige om, at vi aldrig sætter vores ben på rastaurant Ankara igen, og vi vil begge fraråde vores venner, at begå den samme fejl som os.

20 januar 2012 21:38

1 1 5
Faglig og national stolthed må ikke være et ord ejeren/kokken fra denne restaurant kender. Vores forventninger til dette sted var ikke de højeste, da vi gik ind for at få deres buffet til 54kr, og da vi senere havde spist derinde, var det med god grund. En virkelig skuffende og deprimerende omgang mad. "Kødet" i de sammenkogte retter var rent fedt, samt at alt fra den "varme" buffet var lunkent eller decideret koldt. Udkogte ris/bulgur, en pasta carbonara som af en eller anden grund var tilsat karry, skam stegte kartofler, manglende opfyldning i salatbaren. Det eneste positive ved denne oplevelse var en stor is kold cola, som kostede 55kr. Ville aldrig spise her igen, og da slet ikke anbefale stedet. Det er så skuffende at gå på en Tyrkisk restaurant, som normalt laver det dejligste mad, og så få denne oplevelse. ØV! Og skal lige siges at jeg plejer at være alt ædende og aldrig kræsen!

22 december 2011 08:49

1 3 5
Vi var på Ankara en onsdag aften og fik deres buffet. Der var fyldte fade og en ok salatbar. Især fisken smagte udemærket.
Til prisen synes jeg det var en fin oplevelse.

22 december 2011 08:49

1 3 5
Vi var på Ankara en onsdag aften og fik deres buffet. Der var fyldte fade og en ok salatbar. Især fisken smagte udemærket.
Til prisen synes jeg det var en fin oplevelse.

10 november 2011 00:09

1 1 5
maden er så kedelig! vores tjener var en ung pige med ansigtet fyldt med makeup! og musikken var meget høj, der var ikk ret meget positivt ved det kun at maden var billig. kommer nok ikke igen, og vil ikke anbefale det, trods priserne

01 april 2011 09:13

1 1 5
jeg var sammen med min kæreste på ankara i århus, hvor vi mødte en sød mandlig tjener i døren som bød os velkommen og fandt et bord til os.
vi sad og kiggede på dækservietten, hvor der stod en buffet til 79 kr, hvilket min kæreste valgte, efter den mandlige tjener havde snakket godt for den tyrkiske buffet.
jeg valgte en lille salat, men da jeg skulle give min bestilling, blev tjeneren ved med, at spørge om jeg var sikker på, om ikke jeg skulle have buffeten. efter at have sagt nej adskillige gange, gav han endelig op og forsvandt.

da vi endelig fik vores mad, var buffeten skuffende - lunket, ensartet, manglede smag og var i det hele taget en skuffelse! min salat bestod af rødpeber.. og det var nogenlunde det. det smagte fint nok.
musikken var meget høj, så vi spurgte en kvindelig tjener, om hun kunne skrue ned, hun smilede og sagde selvfølgelig. senere kom hun og spurgte pænt om alt var som det skulle være. hun var det eneste POSITIVE der var, at sige om ankara, århus.

da vi betalte og fik regningen, så jeg at buffeten stod til 89 kr, hvilket der ikke havde stået på dækservietten! jeg sagde til den mandlige tjener, at det kunne ikke passe, hvorefter han fortæller mig, at han LIGE HAR SAT PRISEN OP PÅ BUFFETEN! jeg siger til ham, at det kan man ikke bare lige gøre. han gav sig ikke og jeg sagde, at vi ALDRIG NOGENSINDE VILLE KOMME IGEN.

det skal lige siges at der var et surt kærestepar der gik før de overhovedet fik noget at spise.. kender så ikke grunden til dette.

20 marts 2011 21:20

1 1 5
Min kæreste og jeg tog på Ankara at spise, da han havde prøvet deres restaurant i København hvor maden var rigtig god for nogle år siden.

Det startede godt - tjeneren var rigtig venlig og hjælpsom - men det var godt nok ikke et hit.

Jeg fik deres buffet til 89kr og det smagte ok, selvom de fleste af fadene var halvtomme og maden kun var lun. Der var en pasta-ret med en fantastisk sovs, men desværre overkogt pasta. Resten af buffeten var ikke så spændende og smagte ikke af så meget. Deres hummus smagte ikke af noget som helst - ikke engang kikærter.

Min kæreste fik lam fra a la carten med bulgur og salat til 139kr. Der var 3 ok store stykker kød og det første stykke var tykkere end de andre og egentlig udmærket. De to andre stykker var derimod som skosåler. Vi fik fat på den søde tjener, der fik kokken ud til bordet (man ved det er skidt når tjeneren ikke bare tager tallerkenen og får lavet noget nyt).

Da min kæreste forklarede hvad der var galt, forsvarede kokken kødet ved at sige at man SKULLE stege lam så meget (han sagde man ikke kunne stege det, så det blev saftigt. Det var hans egne ord) og og ovenikøbet spise det hurtigt for ellers blev det træls.

Jeg spurgte ham hvorfor de serverede mad, der kun var "godt" i få minutter og han påstod at det bare var sådan lam var. Det var tydeligt at høre at han bare prakkede os noget på for at slippe for at lave maden ordentligt.

Alt i alt en dårlig oplevelse rent madmæssigt. Betjeningen var god, men intet kan desværre redde dagen, når man har ansat en doven kok.

(Jeg kan lige se her under kommentarboksen at Ankara automatisk får besked om min anmeldelse. Når man tænker på hvor mange dårlige anmeldelser, der er af stedet, gør det bare sagen endnu værre, for det betyder at de er fuldstændig ligeglade med kundernes mening. Desværre.)

01 marts 2011 08:47

1 1 5
Vi var på Ankara før en biograftur for at spise buffet inden vi skulle se en god film.

Vi skulle dog aldrig have valgt buffeten, der var fyldt med tomme fade og de ting der smagte ok, som f.eks. kødboller og kylling lå og svømmede rundt i et miks af vand og olie.

Første gang fyldte jeg ikke tallerknen fordi der simpelthen ikke var noget der så indbydende nok ud. Anden gang tog jeg kun brød og hummus, som faktisk smagte godt.

Andre steder kan man få en bedre buffet til samme pris, så jeg kan ikke give mere end en enkelt stjerne for en buffet som jeg ikke ville anbefale en ven.

09 februar 2011 18:33

1 1 5
Min kæreste og jeg gik forbi skiltet der sagde buffet frokost 49 kr. og tænkte det må vi da prøve. VERDENS DUMMESTE IDE!
På døren står der en elite smily, men tjekker man tilstandsrapporten så har de kun været vurderet én gang, og det var til en 2'er smily.
Maden var smagsløst, halvvarm og tør. Man tør kun gisne om hvor længe det har stået der.
Agurken til salaten havde jord på sig. Salaten var slatten og stod ikke på en køle ting, men kun et bord.
Vi havde bedt om vand til maden, hvorefter vi modtog to 0.5 flasker. Vi drak kun den ene, men da vi ville betale ville han ikke tage den anden tilbage.
Dårlig betjening, dårlig mad, dårlig ide!

06 februar 2011 18:06

1 2 5
Vi var 5 personer til frokost på Ankara - 4 voksne og et barn på 2 år.

Vi er en smule uenige om, hvor mange mangoer restauranten skal have, da halvdelen af selskabet mener 3 stjerner og den anden halvdel mener 1-2 stjerner. Derfor mødes vi på 2 stjerner.

Plus
+ Enormt billig mad - 50 kr pr. person. Børn spiser gratis.
+ Stort udvalg i buffetten.
+ Nemt at få plads og mulighed for børneklapsæde.
+ Perfekt til en flok sultne drenge, men hvis man forventer lækre, autentiske tyrkiske retter, så skal man gå et andet sted hen.

Minus
- Tjeneren ville have 230 kr. for 2 buffet, 1 lille cola og 2 vand. Da regnefejlen blev påpeget blev det 130 kr. Samme pris som min kæreste skulle betale for 2 buffet, 1 vand og 1 lille cola. Hmmm.
- Maden er gemt under et tykt lag olie. Man kan ikke vælge en varm ret uden 1-2 cm olie på overfladen.
-Maden er tør, som det ofte er tilfældet med buffet.
- Betjeningen er nærmest ikke tilstedeværende. Skal man have betjening, må man henvende sig i baren.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Ankara

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×