Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Baresso - Banegårdspladsen

Banegårdspladsen 16, 8000 Århus C
14anmeldelser

Baresso - Banegårdspladsen opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 14Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

21 april 2008 17:30

1 4 5
Jeg elsker baresso. Rigtig god atmosfære, masser af dejlige bløde siddepladser. Et rigtigt godt udvalg af en masse lækre slags kaffe og the. Et af de bedste steder af tage veninden med på en hyggedag.

19 februar 2008 12:57

1 1 5
Pisse dyr, dårlig kaffe! Vildt dyre og små croissanter! Alt er bare mega dyrt og efterlader meget til fantasien... Jeg er ikke den store tilhænger af baresso, dette kæde-koncept bliver slået af 100 andre kaffesteder i Århus, som har deres eget koncept og ikke laver dyr kaffe, uden at kvaliteten er derefter.
Kort og godt: I forhold til den pris man betaler for en kop kaffe på Baresso, så er kvaliteten bare helt elendig, og stedet er bare alt for klinisk. Deres småkager koster 18 kr!!Helt ærligt!! :D Det giver jo ingen mening...

11 november 2007 15:52

1 5 5
Baresso er min favorit, når det gælder kaffe. God kaffe, veltillavet, søde piger, altid smilende og i godt humør og hvad angår indretningen er jeg slet ikke enig i de negative anmeldelser jeg har læst.

24 august 2007 18:04

1 2 5
Jeg synes Baresso er et generelt okay koncept. Deres sortiment er okay, og priserne og kvaliteten passer sammen.
Selvom Baresso jo skal være det samme alle steder, må jeg indrømme at denne skuffede mig meget. Alt blev serveret i deres take-away papbægre (og ja, man får mindre for pengene!) og betjeningen var stresset og forvirret, hvilket jeg ikke synes man kan undskylde med beliggenheden – så må de have mere personale.
Har dog besøgt mange forskellige Baresso’er rundt omkring i landet, og denne har ikke skræmt mig fra dem. Jeg vil give Baresso i Søndergade en chance, næste gang jeg trænger til en Chai-cino Verde, for den virker mere hyggelig.

09 august 2007 23:46

1 5 5
Elsker deres Ice Blend... det er god stil! Sådan en kan gøre mig glad når jeg er trist.. der ud over synes jeg, at deres udvalg er udemærket og de fleste af priserne værd

17 juni 2007 17:34

1 2 5
Baresso er et udmærket hæng-ud-sted. Om end stemningen skal sættes af gæsterne og ikke af indretningen. (Et synonym for Baresso kunne fint være Mc-kaffe) Er ikke den store kaffedrikker, men deres Chai-Cino Classic er virkelig god!

02 april 2007 18:26

1 3 5
Jeg drikker som regel den fremragende te Chai Cino Verde, når jeg kommer på Baresso.

Et alternativ er en virkelig god mørk chokolade.

Jeg har kun prøvet den egyptiske kaffe på Baresso, og jeg syntes, kvaliteten var god.

Stedet er enkelt indrettet.

26 marts 2007 16:37

1 1 5
Jeg går på Baresso når jeg vil have en rigtig god chokolade drik. Og den er god her, men faciliteterne efterlader meget til fantasien. ingen hygge eller varme, dårlig indrettet og "kold" atmosfære.Kan kun blive til 1 stjerne.
Dette gælder for alle Baressoerne i Århus.

21 marts 2007 13:21

1 3 5
Baresso er jo velkendt for deres kaffe! Jeg har altid syntes deres kaffe var god lige indtil jeg smagte RIGTIG kaffe med den gode crema på toppen brygget på de bedste bønner.

Det må jeg sige... der er Baresso alt for meget koncept. For man kan se og smage at kaffen ikke er i den bedste ende! Der bliver ikke kræset om kaffen som der gør på de gode cafeer(selvom det jo netop burde være på sådan et sted at det var godt), så det kan ikke blive til mere end 3 stjerne herfra!!

07 februar 2007 16:44

1 4 5
Nu er jeg ikke den store kaffedrikker (drikker det ikke) men jeg kan godt li at kigge på søde piger og her er Baresso perfekt, det vrimler med dem.. Sad der i et par timer med lidt kakao og det væltede ind... kun mig og alle damerne LÆKKERT
Super sofaer (rigtige flydere).. jeg taler her om Baresso på Strøget!!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Baresso - Banegårdspladsen

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×