Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Bella Venezia Pizzeria

Gudrunsvej 7, 8220 Brabrand
1anmeldelser

Bella Venezia Pizzeria opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

12 april 2007 17:49

1 4 5
Bella Venezia, der oprindeligt var et italiensk pizzeria, blev åbnet i foråret 1986. Jeg var fast kunde fra 1986, indtil jeg i 1995 flyttede fra Brabrand, hvorefter jeg kun sjældent har haft fornøjelsen af at komme tilbage til det sted, som især i 1992 - 1995 var mit andet hjem.

Der var skiftende ejere, som stod som garanter for det italienske køkken med topkvalitet pizzaer, velsmagende pasta og fremragende kødretter. Især i tiden med Antonio som ejer var maden helt i top, og det var også i hans tid ham, at der blev lavet fantastisk flotte vægmalerier.

Nogle år efter min flytning blev det overtaget af en araber. Han gjorde lokalet halvt så stort, som det havde været, mens pizzariaet var italiensk ejet, og overmalede væggene.

Den nuværende tyrkiske ejer har indrettet lokalet smukt med nydelig pynt på væggen. Maden er velsmagende. Personalet er høfligt og venligt.

Jeg vil anbefale alle, som har ærinde i City Vest at prøve det hyggelige lille pizzeria Bella Venezia, som hos mig vækker mange glade minder.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Bella Venezia Pizzeria

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×