Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Bone's

Skolegade 33, 8000 Århus C
14anmeldelser

Bone's opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 14Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

23 februar 2012 18:15

1 4 5
Min kæreste og jeg var på Bones da ingen af os gad og lave mad denne dag, og jeg havde været der før i en anden anledning, og fik derfor lokket min kæreste med på Bones.

Vi blev henvist til et bord af en sød tjener, og efter lidt tid blev kæresten enig med sig selv om at bestille en T-bone, med kartoffel og hvidløgssmør.
Jeg bestilte en gang spareribes og pommes frites.

stor var glæden hos kæresten da han så sin bøf, og den smagte fremragende, mine spareribs var der bestemt heller intet at sætte fingre på. Så efter en omgang soft ice gik vi mætte og glade hjem, og er efterfølgende blevet enige om at dette ikke er sidste gang vi har været der.

20 august 2011 14:40

1 3 5
Ja det sted er jo en blanding af McD og en rigtig restaurant. Vi var der at spise med familien. Der var OK betjening, men selv om der var relativt få gæster tog det en rum tid inden hovedretten blev serveret. Man kan godt have stedet mistænkt i at spekulere i at vente med at servere hovedretten, så gæsterne bestiller flere drikkevarar og spiser sig mætte i salatbaren. Pomfritterne er seje og kedelige og de tilhørende saucer må komme i store dunke (hjemmelavede er de på ingen måde). prisen afspejler nogenlunde kvaliteten.

10 november 2010 09:27

1 1 5
Vi ankom 2 voksne og 2 børn kl. 20.30 og der var der ikke så travlt mere, men personalet havde mere travlt med at lave sin egen mad og gå om bag ved fro at indtage denne, end de havde tid til at betjene deres kunder. Da vi endelig fik kontakt med personalet og fik bestilt vores mad og drikkevare og senere fik det serveret, manglede vi bestik og måtte selv gå hen og bede om det, vores ene datter havde bestilt pizza, den var rå altså ikke spiselig. Jeg selv havde bestilt en hvidløgs bøf medium stegt, den var slet ikke varm og smagte underligt, vi prøvede at få kontakt med personalet, da vi har spist i andre bones restauranter før så plejer de at komme og spørge om hvordan maden er, dette havde de ikke tid til da de som sagt havde mere travlt med at gøre klar til næste dag og spise deres egen mad. Så da vi ikke kunne få fat i noget personale valgte vi at ringe til dem og så kom de men da var de 2 andre næsten færdige med deres hovedret. Og de ekstra bagte kartofler vi havde bestilt kom først efter vi havde spist. Så konklusionen er at man skal ikke komme hos bones for en sen aftensmad, servicen er der simpelt hen ikke. Så aldrig mere bones , det kan ikke anbefales.

14 februar 2010 12:47

1 5 5
Vi havde bestilt bord 17,30 Da vi ankom blev vi vist hen til et bord som var pyntet med balloner og hurtigt et flag.Min søn fyldt 27 år.Vi fik rigtig gode bøffer+salat.Salatbaren var rigtig god,med alt hvad der høre sig til,og meget frisk.Bøfferne var stegte lige som vi havde bedt om.Tjeneren var meget opmærksom hele tiden.Der var ikke mange tomme borde,så der var travlt.Det mærkede vi ikke til:det var første gang vi var der,men bestemt ikke sidste gang

06 januar 2010 16:46

1 2 5
Årets første anmeldelse. "Ungerne" (16 og 19!) syntes vi trængte til at spise ude, og som et kompromis faldt valget på Bone's. Ikke fordi vi ikke har prøvet det før og vi dermed kender konceptet, men fordi der kunne opnåes enighed om at "nogle" gerne ville have gode ben :-) "OK, så prøver vi (igen)"; sagde husherren, så denne gang blev det til tre gange ben i forskellige størrelser og en steak samt de obligatorisek sodavand og et par glas rødvin. Maden er ok, salatbaren har fået et løft (bl.a. med ny køler) så den var ok+, og drikkevarerne var, ja rent ud sagt tynde. De cola produkter der bliver mikset rundt omkring i byen bliver muligvis tyndere og tyndere, men det er da helt galt på Bone's. Til slut regningen: Ja jeg havde jo set priserne i forbindelse med bestillingen, så det var jo ikke nogen overraskelse, MEN der er stadig IKKE overensstemmelse mellem pris og kvalitet/oplevelse. Det er sku (sørme) for dyrt. Det skal forestille at være en familierestaurant og så løber det op i næsten tusinde kroner for fire. Ind og ud på en time og så 1000 kr. - Det er FOR nemt!

10 november 2009 16:04

1 4 5
det var ikke første gang vi var i Bone's. jeg kan ikke huske præcis hvad vores bøffer hed - men i hvert fald bøffer. de var steget næsten lige tilpas, og salatbaren var virkelig god. det var lidt dårligt, at vi ikke fik lov til at bestille postevand, og var i stedet tvinget til at bestille Egekilde. vi skulle rejse os to gange for at hente en saltbøtte, da de blev ved med at være tomme. jeg lagde mærke til, at tjeneren spurgte nabo-bordene om de var tilfredse med maden, men vi blev ikke spurgt. de gange jeg har været på bones, har jeg generelt godt indtryk af stedet, men de kan godt smutte en gang imellem. men det er i hvert fald god mad til billig penge, og man kan bestille af det sovs og kartofler man vil - det synes jeg virkelig er godt!

01 august 2009 00:52

1 5 5
Jeg har været der et par gange efterhånden og jeg må sige, at jeg er aldrig gået sulten derfra! Jeg synes det er synd at sammenligne bones med jensens bøfhus - ja ja, konceptet er det samme, men kvaliteten er da langt fra ens! Bones' bøffer smager fantastisk, man får ekstra sovs og kartofler GRATIS, det gør man ikke på jensens, og servicen er bare i top! Ydermere synes jeg det er lækkert med en så frisk og alsidig salatbar der er indebydende, MUMS!

08 juni 2009 15:07

1 3 5
Efter små 10 år i Århus og et utal af opfordringer om at tage på Bones fik jeg endelig tage mig sammen i søndags (07-06-09).

Tjaa... Hvad skal man sige, det var vel som forventet. Personalet var meget venlige og på pletten hele tiden, der var dog heller ikke mange kunder at tage sig af.

Kødet var lækkert mørt, fritterne var sprøde og colaen kold.

Jeg vil på ingen måde sige, at jeg aldrig skal spise der igen men synes det var lidt dyrt (297 kr.) i forhold til det man fik. Jeg vil noget hellere tage på Gaucho eller smide en 50'er mere og så tage på Restaurant Ricks.

Jeg kan hverken klage over maden eller personalet men synes det er en smule dyrt da det jo i bund og grund er en Jensens Bøfhus.

01 oktober 2008 14:10

1 4 5
Vi har lige haft en god aften på Bones.
Sød og venlig betjening og deres spareribs er altså i særklasse.
Ungerne fik balloner, og softice til det stod ud af ørerne.
Vi fik earlie birdie rabat, så prisen er jo nærmest rørende.

Eneste minus er at fruen ikke er vild med de fedtfingre der er uundgåelige når man spiser spareribs på den rigtige måde.

14 juli 2008 19:35

1 2 5
familierestaurant.. hvad er der mere at sige :) Undrer ikke nogen, at der er en del larm, så det er da helt fint. MEN af en familierestaurant at være, er den så ikke lige voldsom nok, hvad angår priserne??

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Bone's

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×