Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Bridgewater

Åboulevarden 22, 8000 Århus C
16anmeldelser

Bridgewater opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 16Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

27 marts 2010 14:04

1 1 5
Brigdewaters Dørmænd er det de uintelligente og usympatiske mennesker, virkelig sørgelige væsner. Hvis de ikke begynder at ansætte dørmænd med karisma og IQ på over 35, ender det galt for dem.
Stod og ventede på en taxa, til min ven lige ude foran BW, da jeg efterfølgende ville ind igen, da dørmændene uden grund nægter mig adgang, selvom jeg lige har betalt entre og har 6 kort der understøtter min identitet. Tak til BW´s dørmænd for en ødelægge min bedste vens 18 fødselsdag, det var lækkert.

24 november 2009 18:59

1 3 5
stedet har ingen personlighed, men det er der jo næsten ingen steder i Århus som har alligevel.

+ gratis entre
+ okay udsmidere
+ ingen ballade eller chikane de gange jeg har været der
+ masser af plads og goe komfortable møbler
+ billige øl og ellers altid goe tilbud i baren
+ingen rave/tekno lort, men okay varieret pop/rockmusik

- næsten kun 17-21 årige gæster, men sådan er det jo med den slags steder

12 oktober 2009 14:06

1 1 5
I de første år i gymnasiet gik vi ofte på Bridgewater, men stedet lever desværre ikke op til dets dengang udmærket standard. Sidst jeg var derinde var baren så proppet at det næsten var umuligt at bevæge sig og en øl i hånden var ren ønsketænkning. Men det var ikke det værste. Dørmændene var ualmindeligt tungnemme og meget aggressive. Først blev jeg smidt udenfor fordi jeg rakte en af mine kammerater sin jakke gennem døren, dernæst fik jeg at vide at jeg måtte om bag i den 30 minutters lange kø hvis jeg gerne ville ind og hente min egen jakke. Selvom de ubegrundet lige havde smidt mig ud. Min ven prøvede at snakke med dem, men det resulterede i at den, formentlig narkopåvirkede dørmand, angreb ham, kastede ham ned i jorden og trådte på hans hoved.

20 juni 2009 12:22

1 1 5
Sidst jeg var på bridgewater, var jeg ude at spise med min gamle folkeskole klasse, før vi tog videre på bridgewater for at hygge og drikke nogle øl.
Åbenbart må man ikke have synlige tattoveringer for dørmændene, og det kan tydeligt mærkes at de har noget imod folk med tattoveringer... som jo altid laver ballade!
Aftenen endte med at jeg blev slæbt ud langs gulvet i mine arme, fordi jeg gik i t-shirt derinde. Jeg fik blå mærker på overarmene og mine bukser blev møg beskidte...
Så det var fedt..
Før de nye dørmænd kom til, var jeg altid på bridgewater, og de gamle dørmænd var super cool.. nu, not so much....
1 mango fra mig, fordi man ikke kan give 0...

08 marts 2009 18:32

1 4 5
Jeg synes Bridgewater er et super hyggeligt sted, hvor der kommer alle typer mennesker. Der er gode tilbud i baren alle tidspunkter i døgnet, og synes at kvaliteten er ganske udemærket. Det eneste man dog kan sige lidt til, at det til tider lidt langsomme personale. Tror dog det hat noget at gøre med at de tilsynladende har haft stor udskiftning. jeg er kommet på Bridgewater i godt 5 år og jeg kan kun genkende 2 af de ansatte. Hvilket også er dejligt at se. Alt i alt er Bridgewater et godt og hyggeligt sted. :-)

09 december 2007 19:48

1 2 5
Altid overfyldt. Synes ikke der kommer de fedeste mennesker derinde (det er jo selvfølgelig en smagssag ;P) og indretningen er håbløs kedelig. Nogle gange har de noget ret fedt live musik dernede, hvilket giver en ekstra stjerne på karakterskalaen

05 september 2007 20:05

1 3 5
Jeg har aldrig forstået, hvorfor der er kø for and bridgewater. Når der er fyldt, er det ulideligt at være derinde, og de mennesker der er der, er ikke de mest sociale typer.
Jeg har ikke prøvet stedet proppet efter de nye rygeregler, men jeg kan forestille mig at der bliver problemer i blandingen kø-tvangsluftning-storedørmænd.

09 august 2007 23:26

1 5 5
God aldersgruppe, sjove mennesker, festlig stemning... Og billige øl når man tænker på belliggenheden! Desuden har de Yeahyeahyeahs på deres musikcomputertingest, så helt klart en dejlig oplevelse og sødt personale

14 juli 2007 16:38

1 3 5
Hyggeligt sted, dog rigtig tætpakket. Mange mennesker bliver lukket ind, tit og ofte også folk under 18. Men det genere ikke mig. rigtig fed stemning når der livemusik og kareoke. Billig øl, men betjeningen kan godt være lidt langsom. toilletter forholdsvis rene, men jeg har dog set pænere steder.

03 maj 2007 09:26

1 4 5
Bridgewater er et vildt hyggeligt sted... bortset fra når der er fodbold på storskærm! Der er billige øl, god betjening, bordfodbold, pool og TP på computer, hvor man kan tilbringe mange gode timer.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Bridgewater

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×