Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Burgerlounge

Åboulevarden 30, 8000 Århus C
20anmeldelser

Burgerlounge opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 20Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

08 juni 2009 10:48

1 1 5
Hvor blev Burgerlounge af!?

Min kæreste og jeg skulle igår have haft burger fra Burgerlounge. Vi tjekkede forinden deres hjemmesiden - og jo; de havde åbent på en søndag. Men da vi ankom til Åboulevarden 30 mødte synet af Burgerlounge os ikke længere; derimod var der åbnet en ny bar.

Ergo må Loungen være lukket! Deres hjemmeside er fortsat oppe at køre, som om intet var sket, men deres telefon er lukket ned. Dårlig stil og mixede signaler...

02 maj 2009 17:22

1 1 5
I dag kl 1600 var vi inde og prøve deres burger, men de brændte den ene på og kokken valgte at severe den aligevel. Da jeg klager, får tilbud om en ny burger, men istedet vælger de at skære den brændte del bort og severe det samme kød i en ny bolle!!!
Valgte derefter ikke at klage mere. Det lugter langt væk af ufaglært arbejde
de sælger sig selv på hjemmelavede promfritter, men der hersker stor tvirl om det er rigtigt.
desuden blev bordet ikke tørret af efter de forrige kunder inden vi satte os.

08 marts 2009 15:36

1 5 5
Aldrig i mit liv har jeg fået så god en burger!!

Den perfekt tilberedte bøf passer perfekt sammen med den søde sennup og den lækre hjemmelavede majonaiase!
Derudover er løg, tomat og syltede agurker super lækre og friske, ligesom det lækre brød fra emmerys!
Pomfritterne er også fantastiske! Man bliver mæt af dem og der er meget mere gods i dem, end f.eks. Mc D pommes!

Alt i alt var det en fornøjelse at besøge BurgerLounge. Ikke kun pga. af maden men også betjeningen og det høje humør i det åbne køkken var en oplevelse!!

04 marts 2009 08:37

1 2 5
Fedt koncept, udførelsen holder bare ikke.

Hvis McD og Burger King er sammenligningsgrundlaget, så er alt jo nærmest kvalitet.

Jeg må sige, at jeg glædede mig rigtig meget over, at der kom et godt burgersted i Århus. Desværre blev jeg slemt skuffet over både burger og pomfritter - små portioner (der var nærmest kun en håndfuld pomfritter), tørt og kedeligt brød og ingen mulighed for selv at vælge indhold og dressing. Det kan jeg sagtens lave bedre selv.

En burger-elsker som mig kan dog ikke lade være med at håbe på, at Burgerlounge vil oppe sig og gøre det helt gennemført - med portioner der er store nok og mere smag, bedre brød og flere valgmuligheder. Så kommer jeg helt sikkert igen.

03 marts 2009 17:26

1 4 5
Må give kanne ret.
Det er simpelthen burger i verdens klasse. Havde dog lidt en dårlig oplevelse med pommes fritterne, men burgerens smag og kvalitet opvejer det til fulde. Det er en fedt koncept, og det redder min søndag, ofte. Tænk at kunne have tømmermænd og trænge til en burger, og så ikke skulle spise pap fra mcdonald..
Er vild med stedet, og om aften slå det også til, men nye ideer med funk og dejlige cocktail, meget anbefals værdi!

10 februar 2009 16:31

1 5 5
Venner, forstå nu hvad dette er, det er KVALITET!
Jeg har været der flere gange og det er sgu da dejligt at man kan få et burger måltid i en så lækker kvalitet. Ja hvad så om pomme fritesne er frosne, de er stadig lavet på stedet, håndskåret af rigtige og ikke mindst gode kartofler. Jeg syntes det er kvali for alle pengene, kødet er magert og saftigt, løgene er yummi, dressingen perfekt afstemt. Kort sagt det kan ikke laves bedre derhjemme!

Til alle de penge og portionsstørelse fikserede, tænk på hvad det koster hos Mac eller Bruger inden du er mæt.

Kan kun anbefale stedet MEGET, så må de nærige og de som syntes måltidet er for lille gå på den lokale grill eller gå i ALDI og købe nogle frosne tyske burgere med den "rigtige" smag.

Ja det er bare min mening! Kan kun sige prøv det!

08 februar 2009 19:26

1 2 5
Må indrømme at maden ikke levede helt op til mine forventninger. Godt nok var brødet fra emmerys og grøntsagerne dyrket på samsø, men burgerne mindede desværre lidt for meget om en alm. snasket burger. Ikke dårlig - men levede ikke op til prisen.

08 februar 2009 00:35

1 3 5
Variation af 2 burger og fries på et menukort, det sgu alt for tynd !!! Maden smager tilgengæld super godt, men synes godt de kunne tilføj f.eks. vegetarburger eller kyllingeburger...Men kan stærkt anbefale stedet :) Ja, og de der såkaldte "hjemmelavet fritter" tja, så kokken ta´dem frossen fra en plastik-spand sååå.... :(

05 januar 2009 22:33

1 5 5
Jeg var på Burgerlounge søndag aften med tre venner. Stedet var næsten tomt. Vi bestilte hver en menu med cheeseburger, hjemmelavede fritter og en fadøl til 100 kr. (bemærk at man kan få øl i stedet for sodavand!) Hvis kvaliteten så er, som de siger, er det jo ikke så galt - sammenlignet med at betale 100 kr for samme mængde jævne mad og så købe drikkevarer oveni, som det er tilfældet andre steder.

Først servicen. Den var helt i top - sød, smilende og informativ. 5 mangoer for den.

Fritterne havde nok fået lige længe nok i frituren men var selvfølgelig klasser over meter-pommes, ala McD. De får 3 ud af 5.

Så til det vigtigste: Burgeren! Den var god. Faktisk rigtigt god. Kødet var perfekt grillet. Lidt lyserødt indeni, saftigt og ikke for mange andre forstyrrende smagsoplevelser. Brødet var især godt - måske lige en tand for meget skorpe, men det kan have været et søndagssyndrom. Til 70 kr køber jeg ikke to og den er heller ikke 70 kr værd, men det er desværre vilkårene, hvis man skal have en bare nogenlunde burger. Den får fire mangoer.

Folk brokker sig over papirsposerne, men helt ærligt, det er jo et koncept og det er da meget sjovt med noget andet, end man får på samtlige andre caféer ved åen. Det behøver jo ikke ligne hinanden alt sammen... Det er da meget sjovt.

Alt i alt vil jeg give fire ud af fem. Burgeren måtte gerne være en tand større (i hvert fald til den pris) og fritterne få en smule kortere, ellers ikke noget at brokke sig over.

Redigeret: Efter at man nu kan få en ekstra burger, om man vil, til 35 kr og derudover får menuen til 75 kr. søndag, mandag tirsdag, har jeg nu ændret karakteren til 5. Maden var også god før, men nu er det også til en god pris!

Redigeret igen: Nu har de så fjernet søndag-mandag-tirsdagsprisen på 75 kr. Dårlig stil - ligesom man blev vant til at komme der næsten ugentligt :(

04 januar 2009 13:25

1 3 5
Ganske godt projekt! Det er sgu egentligt meget sjovt at spise på det gamle Essens, som var en stilfuld cafe med maden og servicen i højsædet, og så få en burger i en papirpose!!! Burgeren smagte godt men efter min mening var den for lille til 100 kroner med fritter og vand! Jeg blev ikke helt mæt så næste gang må jeg købe to!

Tre mangoer herfra!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Burgerlounge

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×