Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Café Englen

Studsgade 3, 8000 Århus C
26anmeldelser

Café Englen opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 26Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

26 oktober 2011 09:29

1 4 5
Cafe englen er meget hyggelig og autentisk. Der er en afslappet og behagelig stemning i cafeen.
Sidst jeg besøgte stedet prøvede vi deres aftenkort, det er ikke stort, men retterne er varierede så det gjorde bestemt ikke noget.
Jeg fik fiskesuppe og en anden ret med noget braiseret kalvekød og vinter grøntsager, det smagte godt, min medspiser fik risotto med svampe og en engleburger, som blev serveret med traditionelle stegte kartofler og hvidløgsmayonaise.

Stedet kan også anbefales til en øl i gårdhaven!
Tjenerne er nede på jorden og smilende.

15 oktober 2011 10:24

1 2 5
Cafe Englen har åbenbart lavet deres menukort helt om med helt nye og færre retter. Fair nok, det er bare blevet både dyrere og dårligere! Jeg fik en risotto som faktisk var rigtig lækker, men portionsstørrelsen var helt komisk lille. Jeg tror der var fire-fem store spiseskefulde på tallerkenen! Fair nok hvis det var en forret, men den sælges som en hovedret og til 95 kr ville jeg egentlig gerne kunne regne med at blive mæt. Selve retten var rigtig god, men jeg var var stadig sulten da jeg gik derfra, og hvis det havde været min kæreste der havde været med tror jeg der skulle fire gange til før han blev mæt. Resten af maden var ok, men generelt synes jeg priserne er for dyre for kvalitet og den mængde man får.

03 august 2011 22:10

1 1 5
Vi var to veninder der var taget på Cafe Englen for at spise en god middag.
Vi bestilte 2 x Timbale og 2 x kartofler m. aioli - og det var skuffende.. Tambalen var smattet og salaten den lå på, flød i olie og citron. Godt nok står der, at det er med citronolie, men vi regnede ikke med at det skulle svømme i det. Desuden var bøffelmozarellaen en sølle smeltet klat, og der var ingen tomater med. Tilgengæld var der masser af kapers :-/
Kartoflerne var grynede som om de var for gamle eller havde været frosset.
Tjeneren var rigtig sød, men det tog lang tid før vi fik bestilt, og vi skulle bl.a. selv op at finde vores menukort.

Dog fik vi 2 kopper kaffe på husets regning som plaster på såret. Men vi regner kun med at drikke kaffe der fremover.

Hver menu havde kostet 135,- og det var ikke pengene værd.

25 juli 2011 21:45

1 5 5
Jeg fik en famøs engleburger, den var der ikke noget at sætte en finger på. Deres pommes-verde var fortrinlige.

19 februar 2011 10:22

1 4 5
jeg fik en af de bedste cafe burgere, jeg længe har fået....

har kun rosende ord om maden......


betjeningen var fin, de var meget søde og der var en rar stemning .... så man blev helt af stresset....


:) en god oplevelse ....

28 oktober 2010 18:05

1 1 5
Mit seneste besøg på Englen var en stor skuffelse. Jeg havde bestil "Dampede krappekløer med ailo" og fik en skål med iskolde krappeklør, der lå og sejlede i saltvand, så de skulle rystes for at få vandet ud. Dertil en aiolo, som stort set ikke smagte af hvidløg. Jeg er kommet på Englen gennem mange år. Der er stadigvæk hyggeligt og betjeningen var også i orden. Næste gang nøjes jeg med en kop kaffe eller finder en anden café.

01 september 2010 13:26

1 4 5
Var på Café Englen en søndag i festugen.

Den unge kvindelige tjener var smilende, supervenlig og hjalp erfarent med at finde den rette vin til maden.

Jeg valgte en hovedret (krabbeklør) som blev serveret med lækkert tilbehør og en flot balance mellem smagsindtrykkene. Den 5. stjerne havde de fået hvis krabbekløerne havde været nykogte (de var i stedet kolde, men det gjorde ikke noget - de var stadig helt fine og friske). Hende, jeg spiste med, valgte 2 forretter i stedet og de var helt perfekte.

Stemningen var i top - ikke sidste gang jeg var på Englen.

22 januar 2010 21:07

1 1 5
We have had both good and bad experiences at Café Englen, and sadly this has depended on the temperament of the waitress serving us.

Several times in the past we have enjoyed our experience of eating at the Café Englen. But this has changed recently.

The last time we ventured in, we were treated really badly by a waitress who appeared to be in a rage about something. We were given the wrong dish and she appeared to find us accountable for the mistake, disappeared with the dish only to return a few minutes later asking us if we wouldn't eat it anyway (this was a visit on a date not mentioned in this review).

Fair enough, we all have bad days, but the prices are not low and the reputation is pretty high, so one would hope that the staff are given training so they can treat customers with respect and gratitude even if they are having a bad day.

We would not recommend Café Englen on the basis of the sloppy and disrespectful attitude of our last waitress, which is a shame, but that is pretty much all it takes.

13 oktober 2009 19:03

1 1 5
Englebrunch uden de væsentligste ingredienser og så med kompostafffald på tallerkenen. Det er bare slet slet slet ikke i orden.

Som nævnt i en af mine tidligere anmeldelser, så har Englen tidligere været en af mine favorit caféer igennem en lang årrække, men så oplevede jeg en del uheldige oplevelser- hvorefter jeg ikke har været på caféen i et godt stykke tid. Har siden set, at der er kommet ny menu- og jeg tænkte- så jeg giver jeg stedet en ny chance.

Tog derhen en lørdag morgen kl. 10 med en veninde for at nyde en brunch. Da vi skal bestille får vi at vide, at der mangler desværre både quiche lorraine (tærte med æg, ost, løg, bacon) og brownie. Det var rigtig surt eftersom det betød, at de mest interessante ting nu var væk fra tallerkenen. Det undrer en jo meget, at der allerede kan være udsolgt at to så væsentlige ting en lørdag morgen i den bedste brunch tid. Så vi forventer de kan tilbyde noget lige så spændende. Men vi kan få et spejlæg og en lille kanelsnegl istedet. Da jeg ikke kan lide spejlæg spørger jeg, om jeg ikke kan få et ræræg i stedet eller en af de ting, som findes på den anden brunch menu. Tjeneren går ud i køkkenenet og vender tilbage og siger spejlæg eller kartoffelsalat. Så står man bare der og tænker- det her kan simpelthen ikke passe. Hvor svært kan det være at lave et røræg fremfor et spejlæg, og hvor svært kan det være at tilbyde en af de ting, som findes på den anden brunch menu. Hvem spiser i øvrigt kartoffelsalat uden noget der passer dertil? Men det er åbenbart meget svært. Til sidst får jeg at vide, at jeg kan få pølse men ikke med den tilhørende kartoffelsalat. På det tidspunkt orker jeg simpelthen ikke mere, da jeg er gået hen og blevet godt sulten. På det tidspunkt, er der allerede gået 15-20 min med at vente på at tjener og kok- kan komme frem til det, hvilket er ufatteligt ringe. Senere får vi vores brunch tallerkener og drikkevarer. Drikkevarerne er udmærkede. Men efter at have spist lidt af maden opdager jeg til min store rædsel, at der ligger store beskidte løgskræller under mine spinatblade. Det er simpelthen så ulækkert og jeg mister fuldstændig appetitten. Jeg kan ikke lade være med at tænke på, hvordan stedets køkkenhygiejne er, og hvordan de i øvrigt normalt skyller deres salat. Tjeneren undskylder godt nok for grøntkomposten på tallerkenen, og jeg får en ny tallerken, som jeg dog stadig skal betale for. Idag fortryder jeg, at jeg ikke gik. Det var bare en allround dårlig oplevelse.
Uanset kompost eller ej, står deres brunch ikke distancen. Ost, tapenader er ok, men resten er en tam forestilling, specielt brød og snegl var for tørt og ikke lækkert.
Madniveau og service er det ringeste jeg har mødt længe. Kun 1 mango herfra- som udelukkende gælder drikkevarerne.

12 februar 2009 22:52

1 5 5
Måske afhænger en tur på café mest af alt af det selskab, man er i, men alligevel kan jeg godt lide at tro, at det har en hel del af gøre med selve caféen. I så fald var Café Englen med til at gøre min dag rigtig god, fordi stemningen, maden og serveringen var helt i top. Rigtig dejligt sted. Anbefales.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Café Englen

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×