Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Cafe Faust

Åboulevarden 38, 8000 Århus C
29anmeldelser

Cafe Faust opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 29Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

30 december 2015 19:28

1 5 5
Den bedste caféburger, bedste salat og hyggeligste stemning!

Hvis jeg skal anbefale én café i Århus, er det uden tvivl Café Faust!
Jeg har efterhånden været der en del gange både med kæreste og venner, og vi har næsten gjort det til en tradition at tage derind på vores årsdag.

Deres caféburger med oksemørbrad er den bedste jeg nogensinde har smagt. Deres aioli er perfekt og kartoflerne lige i øjet!

Er man mere til salat er disse også et super valg, og man får virkelig noget for pengene, og man får ikke serveret en fesen halvtom salat!
Der er masser af laks/krebsehaler/rejer osv. alt efter hvilken en man bestiller.

Tjenerne er enormt søde og venlige, og musikken de spiller er altid god og passende i lydniveau.

Klart min favorit :-)

14 maj 2013 01:55

1 2 5
test

11 september 2011 09:21

1 2 5
Brunch.
Vi var to til brunch. Blev mødt i døren af meget venlig betjening og fik straks et bord. Udmærket bruch. DOG: lækker smootie, som desværre var lunken. Mega tørt rugtbrød, der hlt faldt fra hinanden og meget tørre pandekager uden nogen som helst smag............ Ærgeligt at det lige skulle ødelægge helhedsindtrykket.Generelt sådan ok og med fin betjening.Synd at maden ikke var helt i top.

13 april 2011 21:27

1 5 5
Et rigtigt dejligt sted, lyst og lækkert, modtaget af søde medarbejdere.
3 retters aftenmenu, som absolut var en bedre restaurant værdig i såvel udseende som smag, virkelig lækkert. Hvis der skal findes et lille men, så må det være, at det for os varede lidt for længe, inden tjeneren kom tilbage for at modtage vores bestilling, men det var hurtig glemt, da vi så og smagte vores lækre mad.

27 februar 2011 14:11

1 2 5
Vi fik i dag brunch (en af hver slags) og kan give dem dette som bedømmelse:

Betjening: ikke eksisterende (vi fik selv menu kort i hånden og de pegede bare mod et bord, der stod ikke i menukort at te/kaffe fulgte med og dette blev man heller ikke informeret om)

Mad: ringe - middelmådig (virkede som om det meste kom fra frost eller dåse, brød var kedeligt, men dog må nævnes at smoothie var god)

Hyggelige og pæne omgivelser men dog ikke et sted vi kommer igen

26 januar 2011 09:15

1 5 5
Jeg spiste frokost og fik vegetarpastaretten, som smagte dejligt. Skønt med friskhøvlet parmesan. Skønt, at Faust har min yndlings"danskvand" Pellegrino. Jeg kommer helt sikkert igen, når jeg er i Århus for at handle.

25 januar 2011 05:37

1 2 5
Vi var seks personer der spiste om aftenen på cafeen. De fleste af os fik menu. Efter meget meget lang ventetid fik vi besked om, at køkkenet ikke havde flere af én bestemt forret. Den pågældende person valgte så helt at springe over pga ventetiden, som da var alt alt for lang.

En serveret suppe var halvkold, men smagen var ok.

Efter meget meget lang ventetid rykker vi for hovedretterne, som så efter lang tid kommer. Bøfferne var ikke så møre som man kan forvente.
Desserterne var gode skal det retfærdigvis siges.

Tjenerne fortalte næsten ikke om maden.

Det synes som om, der ikke var styr på køkkenet den aften. Hvis cafeen ønsker at gi indtryk af gourmetmad, skal dette forbedres meget.

Pga den meget lange ventetid var der ankommet en del bargæster, hvilket ikke passer særlig godt til indtrykket af et sted hvor man ønsker at servere gourmetmad

02 maj 2010 09:55

1 5 5
Jeg havde inviteret mine forældre og min lillesøster på Cafe Faust i anledning af min fødselsdag.
Min søster var ikke interesseret i aften-menuen, så hun bestilte pasta bolognaise med parmesan. Vi andre gik om bord i aften-menuen, der er rigtig gourmet.
Efter at have fået vores drikkevarer fik vi alle en lille appetizer i form af en lille skål kartoffelsuppe med svampe. Uventet og lækkert.

Jeg fik foie gras terrine med briochebrød og rabarberchutney til forret. Det smagte rigtig godt og jeg var specielt vild med brødet.
Min hovedret var tournedos af oksemørbrad med pommes fondant, letrøget pastinak, brændt gulerodspure og okseglace. Kødet var mørt og velsmagende, mens tilbehøret fint komplimenterede kødet. Jeg har ikke tidligere fået brændt gulerodspure, men blev glædeligt overrasket over smagen.
Til dessert bestilte jeg en gateau marcel-chokolade-kage. Det var noget tungt (men det skal det jo være), men meget lækkert.

Mine forældre fik andre forretter, som de var meget tilfredse med. Det samme var tilfældet med henholdsvis sandarten og andebrystet de fik til hovedret.
Min søster var ikke helt tilfreds med hendes pasta bolognaise, men blev alligevel mæt.
Eneste anke var at vi ventede rimelig længe på desserten, der i min mors tilfælde viste sig at være den forkerte, hun fik. Hun ville ikke vente længere og spiste den alligevel - og den var god.

Betjeningen var høflig og vores tjener fortalte ved hver ret, hvad der var på tallerkenen. Rigtig gourmet.

Alt i alt havde vi en god middag på Faust, hvor vi blot ønskede, at vi kunne have spist mere af den gode mad.

24 marts 2010 15:06

1 4 5
Dejlig cafe - hyggelig og afslappende atmosfære, smilende personale og ikke mindst lækker kage :-) Deres tilbud med kaffe/the og kage til 39kr er bestemt værd at gå efter.

02 november 2009 23:20

1 2 5
Min kæreste og jeg var på Faust for at få deres brunch og det var rimeligt skuffende. Maden var middelmådig og ikke rigtig lækkert som man forventer når man køber luksus udgaven. Teen var dårlig og tjeneren kunne ikke fortælle hvilken slags te de havde.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cafe Faust

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×