Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Café Grene

Søndergade 11-13, 8000 Århus C
12anmeldelser

Café Grene opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 12Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

23 juni 2011 17:24

1 4 5
Har besøgt grene en gang ugentligt inden for de sidste par måneder, og jeg er generelt meget begejstret for maden på stedet og betjeningen.
Kokken laver ganske enkelt ærlig, sund mad med sans for detaljen. Jeg synes ofte at ugens salat er ganske original og lækker- og jeg ville gerne have den koks mad hver dag.
Herudover er der et utroligt sødt tjenerpersonale, ihvertfald de to piger som står der om onsdagen. Kyndig og venlig betjening. Det gør lige at mit humør stiger et par ekstra grader.
hvis kokken fortsætter med de lækre retter, så er jeg fast gæst fremover, smil.
Skulle jeg sige en ting, som kunne forbedres, så er det måske, at der ikke er så mange retter, hvor der indgår kød/fisk. Grøntsager er godt - men proteiner er vigtige for mæthedsfornemmelsen.
Så det var dejligt med den vietnamesiske oksekødssalat i sidste uge...

09 januar 2011 20:54

1 5 5
Et dejligt sted. Desværre er der ofte fyldt op, så jeg har mest benyttet caféen til brunch med en veninde. Maden er altid lækker - "hjemmelavet" og med gode råvarer, og der er hyggeligt og rart at være. Og så kan jeg rigtig godt lide den enkle, rå indretning med de mørke farver! :-)

17 marts 2010 19:34

1 5 5
Det er den cafe i Århus man får mest kvalitet for pengene og så er meget af det økologisk!!!!
Elsker specielt deres brunch.
Eneste minus er at der tit ikke er plads de burde overveje at udvide cafeen! Gik bl.a forgæves i lørdag øv!!

24 maj 2009 17:37

1 5 5
Efter min mening er Grene cafe den bedste café i Århus. Maden er top-lækker og forholdsvis billig.
Stemningen er meget afstressende, og de kæmpe store flet sofa'er og stole indbyder kun til at man kan sidde og nyde et lækkert måltid eller en god kop kaffe der rigtig længe :)
Efter min mening er der vist ikke noget hyggeligere end at vade op i caféen, en kold december eftermiddag, og smide jakken og bestille en stor kop varm kakao og en af de lækre kager, sammen med veninderne. Grene cafe er det bedste sted at stresse af midt i juleshoppingen.
Det også er vældig hyggeligt at spise en lækker frokost med i weekenderne, og iagttage alle de stressede mennesker fra de kæmpe store vinduer.

Grene café kan kun anbefales varmt her fra!

20 november 2008 21:58

1 3 5
Café Grene er rigtig hyggelig. Jeg elsker at sidde i de store fletkurveagtige stole og betragte mylderet nede på strøget. Den mad, som jeg har prøvet har været rigtig lækker, både de hjemmebagte boller og de øvrige retter. Favoritretten er grøntsagstærte med pestopastasalat til 58 kr. MUMS. Priserne er også ganske SU- venlige i forhold til prisniveauet ved åen, hvilket er et stort plus.
Eneste minus er, at der ofte er fyldt, og at man går forgæves. Dette kan godt være et irritionsmoment for dem, der ikke har lyst til at bevæge sig igennem hele Grenebutikken- specielt op til juletid.

13 august 2008 09:52

1 5 5
Jeg havde egentlig ikke forventet det helt store, men blev postivt overrasket. Cool og afslappet miljø og frem for alt rigtig god mad med spændende råvarer.
Hjemmebagt brød og kage det kunne de godt lære noget af nede ved åen hvor det meste er færdigkøbt og dyrt :-(
Ikke det store udvalg, men det der er er super!
Prøv den :-)

03 marts 2008 15:50

1 5 5
Jeg elsker Cafe Grene.
Stemningen deroppe er dejligt nede på jorden og maden er superlækker (især set i forhold til prisen)

Som en mangospotter tidligere har nævnt, så serverer de grønsagstærte med pastasalat og det er bare MUMS. Jeg tror det koster 58kr og man er mæt resten af dagen. Gode og spændende råvarer. Deres brunch er også værd at anbefale og så er deres udvalg af forskellige kager og cookies også en smagsprøve værd ;-)

At man skal igennem butikken for at komme op i cafeen er selvfølgelig lidt træls, men jeg synes at alt er glemt, når først man får sat sig til rette.

Det eneste minus til stedet er, at de af naturlige årsager kun har åbent i butikkernes åbningstid... Dvs. ingen aftensmad eller søndagsbrunch - hvilket er superærgeligt.

09 januar 2008 23:33

1 4 5
Lidt kantinepræget Café må man nok sige.

Men det er helt i orden, for hvad kan man forvente af en café placeret lige oven i hovedet på søstrene grene.

Jeg forventede ikke ret meget første gang, og blev derfor MEGET positiv overrasket. Maden er billig og atmosfæren er god. Og vigtigt er at maden tilmed også er god. Udvalget er ikke det store - men det gode.

Café grene er perfekt til et hurtigt cafébesøg......DO IT

MVh. og velbekomme

Pete

04 november 2007 13:00

1 3 5
Jeg blev meget overrasket første gang, jeg endte på Café Grene. Endte der primært fordi der var fyldt op alle andre steder, og vi var så sultne, at det kunne være lige meget efterhånden. Men så viser det sig at være et ganske hyggeligt sted med rigtig god cafémad til ret rimelige priser! Bestemt værd at bevæge sig gennem tingeltangel-mylderet for! Og de øvre besøgende var i alle aldersgrupper (ikke specielt bedstemødre) - nok flest af hunkøn.

25 september 2007 16:26

1 4 5
Cafe Grene laver den bedste grønsagstærte med tilhørende pasta-pesto i hele Århus! - og det er langt billigere end ved de sædvanlige cafeer... Dog er der er en knap så hyggelig stemning.- og man skal igennem 2 etagers kræmmermarked inden man når cafeen.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Café Grene

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×