Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Café Hollywood

Ny Banegårdsgade 47, 8000 Århus C
18anmeldelser

Café Hollywood opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 18Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

05 januar 2014 11:54

1 1 5
Vi skulle ind og have en lille forfriskning og skulle i den forbindelse benytte toilettet. FØJ! Begge toiletter var møg beskidte og der manglede servietter til at tørre fingre i på det ene. På det andet var der ikke noget lys og toiletbrættet var forsøgt tapet sammen med gaffa tape.
Meget meget ærgeligt, at en ellers så hyggelig cafe har så dårlige toiletforhold :(
Stram op!!

07 december 2011 10:40

1 1 5
Vi var 21 personer, som d. 3.12.2011 indtog Cafe Hollywoods 1. sal til deres famøse julefrokost-menu. Det kan siges først som sidst, at vores 21 mand store selskab var langt fra begejstret.

Vi kommer op til et - ved første øjekast - fint dækket bord. Dog er de tændte stearinlys næsten brændt ud (og da vi beder dem om at blive udskiftet, sker der intet) og der var snapseglas på bordet, som var skåret. Ved nærmere inspicering virker stedet ret så faldefærdigt med smadrede ruder med gaffa-tape over hullet, snuskede toiletter mv. Det kan også nævnes, hvordan øl blev serveret i plastickrus som til enhver anden festival.

Vi går igang med maden, og det hele er anrettet som buffet. I stakken med tallerkener viser det sig, at flere af tallerkenerne er beskidte enten med direkte snavs eller virker fedtede.

Forretten bestod traditionen tro af fisk, og der var mængder svarende til at alle 21 kunne tage to gange. Rugbrødet til fisken virkede dog tørt og noget gammelt.

Hovedretten var der ikke meget af, hvor det meste af maden var sluppet op, da 19 af selskabets 21 gæster havde taget af maden. Værre blev det, da vi selv måtte rykke tjenerne for at fylde op ad maden. Mængden af hovedretten var langt fra tilfredsstillende. Og tjernernes manglende opmærksom gjorde det hele endnu værre.

Desserten bestod af ost og ris a la mande (uden mandler overhovedet!) med kirsebærsovs. Derudover skulle der have været en 'hjemmelavet nøddetærte'. Vi måtte selv efterlyse tærten. Da tjeneren blev adspurgt om denne tærte, fik vi svaret 'ja, vi har desværre glemt at bestille den hjem...' Og så var der ellers ikke mere at gøre. Der kunne ikke være tale om nogen kompensation der.

Vi følte generelt, at betjeningen på denne lørdag aften var helt igennem mangelfuld. Det hele kammer over, da vi kl. 22.55 ved tilfældighed overhører, at Cafe Hollywoods happy hour slutter kl 23.00. Der er således ingen, der har gjort vores selskab opmærksom på, at der har været happy hour. Man kan selvfølgelig også diskutere om det er tjenernes opgave at gøre opmærksom på dette, men ikke desto mindre, undrede vi os over, at tjenerne ikke er interesserede i mersalg.

Det var alt i alt en sørgelig aften, og oplevelsen levede på ingen måder op til en kuvertpris på 225,- pr. næse. Kan ikke anbefales.

05 september 2011 14:36

1 5 5
Vi var på Hollywood i festugen og efter at have læst menukortet ved bordet, bestilte vi i baren. Tjeneren vidste allerede hvor vi sad selvom stedet var fyldt - tjekket!

Det blev til tre sodavand og jeg fik en Hollywoodburger. De andre bestilte Hollywoodburger og Kyllingeburger.

En stor tallerken med en flot burger, stegte kartofter og rigelige mængder velsmagende aioli blev serveret efter ca. 20 min. Alt smagte lækkert og prisen er absolut rimelig.

Vi gik alle mætte og tilfredse på Svalegangen efter måltidet.

07 maj 2010 18:42

1 5 5
Var igen igår på Café Hollywood.

Blev lokket af tilbuddet om en stor fadøl og en Hollywoodburger til 120 kr.

En pæn anretning og en saftig lækker burger.

Jeg kan godt lide at der kommer en del stamkunder i vidt forskellige aldersklasser som sætter pris på stedets uhøjtidelige hyggestemning. Husk man som kunde selv er med til at bestemme stemningen:o)

Ugens/dagens ret annonceres på tavlen til en fast pris på 89 kr. Den tror jeg skal stå på menuen ved mit næste besøg.

27 april 2010 09:09

1 3 5
Hej

Jeg var på Hollywood i søndags med svigerfamilien. Vi fik dagens ret og noget karrypasta. Maden var fin og stedet egentligt rimeligt hyggeligt. Dog var det lidt underligt at persillesovsen blot var en flødeskysovs med persille - ikke helt det vi forventede af stegt flæsk. Ellers var det en smagfuld oplevelse bare med lidt for lidt på tallerkenen og ikke noget specielt var tanken bag maden.

Tre mangoer herfra.

22 april 2010 18:07

1 5 5
Har været på Cafe Hollywood et par gange nu og med stor fornøjelse hver gang. Super god burger. Det eneste lille minus er at tjeneren godt kan virke en smule sløv.

07 januar 2010 09:52

1 5 5
Jeg har flere gange været på Cafe Hollywood og har altid fået en venlig betjening og god mad til rimelige priser.
På førstesalen er der et kanonhyggeligt selskabslokale med plads til omkring 45 prs. hvor jeg bl.a. har holdt min 50 års fødselsdag.
Stedet kan varmt anbefales både til fest og til det lille afbræk i hverdagen.

05 april 2009 09:24

1 5 5
ja

det er det bedste sted jeg nogensinde har været i.Jeg elsker det sted virklige højt.Der er rent og smukt og hyggeligt og dejligt,og chefen er mega flink og sød og dejlige. Det er det bedste sted i min øjne , giv stedet en chance så vil du elske det på samme måde som jeg gøre

19 december 2008 22:30

1 1 5
Vi er ofte kommet på Cafe Hollywood super hyggeligt sted og god mad. Men det er fortid. Sidst vi var der fik vi Hollywood burger og vi fandt ikke mindre end 3 hår i burgeren... 3 lange sorte hår. Fy for H det var bare ulækkert. Får stadig kvalme ved tanken. Vi klagede selvfølgelig og fik tilbudt noget andet...Men nej tak vi var ligesom ikke sultne længere, vi skulle selvfølgelig ikke betale for burgeren men de bad os sgu om kun at betale for colaen. Vi var så rystede at vi bare betalte, men de kan også være helt sikre på at vi aldrig kommer igen ! Puha :(

08 marts 2008 04:13

1 1 5
kan godt lide at komme på cafe hollywood,men da for en del siden så jeres homo chef stå og bage på nogle unge fyre der hvor vi sad og hyggede os ,ja så blev det formeget.
Gider bare ikke at se på en gammel fed bøsse stå og score unge fyre men vi sidder og nyder vores mad,
så vi kommer helt sikkert ikke mere,
så for vores skyld må i gerne bruge det til en bøsse bar igen

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Café Hollywood

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×