Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Cafe Jason (Lukket)

Viby Centret 3A, 8260 Viby J
6anmeldelser

Cafe Jason (Lukket) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 6Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

30 maj 2009 21:47

1 5 5
Café Jason har taget navneforandring til Café Charlie.

Tag i Viby Centret og prøv den hyggelige café.

29 maj 2009 23:01

1 5 5
Café Jason er ikke lukket.

Den har blot fået et nyt navn.

17 december 2007 15:42

1 5 5
Jason er en hyggelig café.

Maden er god og billig.

Prøv græsk bøf eller pasta.

Jeg kan godt lide den økologiske blåbærsaft.

Personalet er søde og rare.

Hvis du er i nærheden af Viby Centret, synes jeg, du skal prøve Jason.

03 maj 2007 21:41

1 5 5
Mehdi Mir Akhori har ejet Café Jason i Viby Centret i 2 ½ år. Der kommer mange stamgæster, hvilket er udtryk for, at folk er tilfredse med varernes kvalitet og serviceniveauet. Nogle stamgæster har reserverede siddepladser ved baren. Menukortet kan ses på hjemmesiden www.cafejason.dk. Udbuddet af madvarer omfatter blandt andet brunch, græsk bøf,lasagne, nachos, pariserbøf, stjerneskudog salat. En cappucino koster kr. 22 for en lille kop og kr. 35 for en stor kop. Kaffe koster kr. 13 for en lille kop og kr. 20 for en stor kop. Isvand koster kr. 10 pr. glas. Cappucinoen, filterkaffen, den grønne te og den varme chokolade er velsmagende. Prisen for en græsk bøf, 1 økologisk blåbærsaft, 2 glas isvand og 2 kopper grøn te var kr. 137. Jeg vil varmt anbefale Café Jason, hvor jeg har fået en særdeles god service og en høflig betjening.

29 april 2007 12:38

1 5 5
Den 28. april fik jeg muligheden for at spise på Café Jason. Den dygtige unge tjener var så venlig at anbefale mig en græsk bøf. Desuden fik jeg en økologisk blåbærsaft, 2 glas isvand og 2 kopper grøn te. I alt blev regningen på kr. 137. Maden var velsmagende, og det var spændende at prøve blåbærsaft. Der var mange stamkunder i cafeen. Menukortet kan ses på www.cafejason.dk. Jeg har fået en særdeles god og høflig betjening af såvel ejeren som de to ansatte de tre gange, jeg har været på Café Jason. Jeg kan varmt anbefale Café Jason.

26 april 2007 12:45

1 4 5
Café Jason er en hyggelig cafe i Viby Centret. Der kommer en hel del stamgæster, hvilket taler for, at folk er tilfredse med varernes kvalitet og serviceniveauet. Nogle stamgæster har reserveret faste siddepladser ved baren. Den 25. april 2007 blev jeg betjent af en sød og høflig ung pige, som fortalte mig, at hun havde været ansat der i 6 måneder, ligesom hun sagde, at cafeen havde haft den nuværende ejer i 2 ½ år. Den 26. april 2007 blev jeg betjent af den iranske indehaver, Mehdi Mir Akhori, der fortalte mig, at der fra kl. 11 er så travlt, at han og de to kvindelige ansatte er på arbejde på en gang. Menukortet kan ses på hjemmesiden www.cafejason.dk. Udbuddet af madvarer omfatter blandt andet brunch, græsk bøf, nachos, pariserbøf, stjerneskudog salat. En cappucino koster kr. 22 for en lille kop og kr. 35 for en stor kop. Kaffe koster kr. 13 for en lille kop og kr. 20 for en stor kop. Isvand koster kr. 10 pr. glas. Jeg har foreløbig afprøvet den velsmagende cappucino uden sukker og en god kop filterkaffe. På de tidspunkter, jeg var på cafeen, var der en stille og afslappet atmosfære. Den 25. april havde den ansatte tid nok til, at hun kunne tale med en anden kunde. Den 26. april gav indehaveren, Mehdi Mir Akhori, mig en ualmindelig god service. Jeg har bestemt mig for, at jeg vil tage ind på cafeen en anden dag for at prøve madvarerne. De 4 stjerner skyldes en god service, en hyggelig atmosfære, god kaffe og en velsmagende cappucino. Jeg vil varmt anbefale Café Jason.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cafe Jason (Lukket)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×