Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Café Kindrødt (Lukket)

Studsgade 8, 8000 Århus C
3anmeldelser

Café Kindrødt (Lukket) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 3Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

11 februar 2007 17:02

1 3 5
Når der ikke er plads på Englen, kan man altid krydse gaden og finde et ledigt bord på Kindrødt. Jeg har egentlig (selvom kaffen ikke er heeelt så god) altid syntes det var et meget godt alternativ - ihvertfald indtil dagen kom, hvor de først spillede DJ Freedom og derefter "Åh Adam"! Jeg blev helt forvirret, for pludselig troede jeg, at jeg ved en fejl var endt på Buddy Holly - men der var jo hverken knæk-, technolys eller buffalosko i luften, så den tanke slog jeg ud af hovedet igen. Men ak, mit forhold til Kindrødt har ikke været det samme siden.

06 januar 2007 16:15

1 2 5
Jeg bliver altid lidt forvirret, når jeg ender på Kindrødt. Er det 1987? Er det hyggeligt eller fint? Hvorfor har det altid lignet sig selv? Hvorfor bliver de ved med at lave mad, når det er så dårligt? Hvad vil de egentlig med det sted? Hvordan kan det løbe rundt?

I forhold til Casablanca, som tydeligt spiller på sin posh "her-kom-kronprinsen"-stil, så er Kindrødt det triste eksempel på et firserlevn, som burde laves helt om eller simpelthen bare se sin skæbne i øjnene.

Og ja, jeg er lidt grumpy...

17 december 2006 16:41

1 4 5
Skøn café med god mad og bar. Opdelinger af lokalet, så lyden ikke bliver for rungende, og det giver også hygge. Desuden den dejligste lille gårdhave :-)

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Café Kindrødt (Lukket)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×