Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Café Loco

Mejlgade 46, 8000 Århus
8anmeldelser

Café Loco opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

01 februar 2008 22:56

1 5 5
Det bedste: Personalet
Andet godt: Selve stedet, musikken, priserne, singstar i baglokalet og masser gratis sprut til damerne :-)

Mangel: DANSEGULV!!!
Ulempe: Når "dj-Lars" spiller electronic

Men eftersom karakteren generelt er 6 trækker manglerne den ned på et stort 5-tal.

Den dynamiske duo

24 september 2007 22:32

1 3 5
Det er ikke, fordi der lugter jordslået på Loco, men jeg synes godt, folk kan komme lidt ned på jorden i deres anmeldelser, for så hyggeligt er der altså heller ikke. Det er et okay sted, men så er det vist også det. Hvis man alligevel er i den ende af Mejlgade, vil jeg foreslå, at man tager på Ris Ras i stedet.

05 september 2007 20:01

1 5 5
Det er mærkeligt, men den begrænsede plads gør det svært at gå derfra.. ikke bare fordi der er mange folk mellem dig og døren, men stedet har en charme. Og billige øl til studerende.

09 august 2007 23:28

1 5 5
Der er ikke så meget plads, men indretningen er hyggelig, personalet er venligt, priserne er ganske overkommelige og så er det jo tip top super gaden, loco er i... jeg kan kun varmt anbefale stedet! 10 fisker shots, 100 kr.! det er fandme i orden...perfekt sted at starte aftenen, komme forbi til en hurtig øl, mødes med venner, drikke hjernen ud af ren og skær depression, eller at slutte af på.
- og så må man stadig ryge der inde :)
super godt sted!

29 april 2007 15:17

1 5 5
Café Loco, er et hyggeligt lille sted på Meilgade.
Der er altid en god atmosfære, med smilende og charmerende bartendere.
Gode drinks til billige priser, og så er der plads til alle typer derinde :).
jeg går stadig og håber på at de får lov at holde åben til kl. 3, så vores loco aftener og nætter kan slutte lidt senere :).
Stort 5 tal, til café Loco.

02 februar 2007 22:51

1 5 5
Fredag og lørdag er stemningen på Loco altid helt i top og til 5 klokkeklare stjerner - de andre dage er der som regel ret mennesketomt. For det meste bliver hele baren forvandlet til én stor fest, fordi der er så mange mennesker samlet på så lidt plads, og man kan derfor ikke undgå at komme hinanden ved – hele tiden! Hold dig derfor væk, hvis du har klaustrofobiske træk eller afskyr lugten af sved. Stort plus er bordfodboldbordet i midten! Bonusinfo: Hvis du er til Paris Hilton, arbejder hendes tvilling på Loco.

28 januar 2007 12:37

1 4 5
Hyggelig bar. Udenfor weekenden er der fadøl til 25 for studerende hele tiden.

De viser vist ofte sport på storskærm (lærred+projektor), sidst jeg var der viste de håndbold.

Efter kl 23 er der pludselig mange mennesker, og så bliver det lige vel tætpakket, men fordi det er så lille, er det meget hyggeligt.

19 januar 2007 17:30

1 3 5
Café Loco.. lille bar i Mejlgade.. Her er sgu altid hyggeligt at komme. Priserne er fair, men ikke "Jomfru Ane Gade Fair"... Men hvis man kommer mellem 16-21 får man (hvis man er studerende) en fadøl til 25 kr. Ret ok!! Efterhånden som der dukker flere og flere op kan stedet blive ret varmt (for at sige det mildt) så tag ikke for meget tøj på!
Og hvem kommer så på Loco?? Det er faktisk lidt blandet.. Til pigerne er der tit Rugby-spillere.. Og til os fyre er der ret ofte både Gymnasie-piger og Uni-tøser. Fordelingen er ganske fornuftig. De har for nylig fået sig et lille Lounge-område i baglokalet med lidt bløde sofaer og TV, så her kan man hygge sig..
De viser i øvrigt tit sport på Loco.. har set lidt Rugby, ret hyggeligt må jeg sige selvom jeg ikke rigtigt fattede reglerne, men det gjorde resten af baren, så det var jo super..

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Café Loco

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×