Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Café Mimi

Nørregade 22, 8000 Århus C
5anmeldelser

Café Mimi opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 5Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

17 december 2008 13:26

1 5 5
Jeg syntes bare Cafe Mimi er det bedste sted at spise frokost. Det er friske ingredienser, rimelige priser og lunt ristet brød.

16 december 2008 10:50

1 2 5
Hos café Mimi - får du bedste, fedeste betejning. Maden er lækker og servicen er i top.
Bedste anbefalinger herfra.
Negin & Afshin ;-)

23 september 2008 13:29

1 4 5
Ved et tilfælde kom jeg forbi denne lille oversete take away. Jeg skulle egentligt bare en kop kaffe og hurtig videre. Men log mig fange ind af en hyggelig , rar atmosfære og ikke mindst sød betjening.
Spisekortet viste vejen med lækre billeder af sandwich og spændende indhold, jeg prøvede Mimi`s special.... i sandhed en super lækker smagsoplevelse, sammen med en økologisk sodavand, så kan det vist ikke blive meget større??.
Jeg kan på det varmeste anbefale stedet, det bliver ihvertfald ikke sidste gang jeg dropper ind.
Sigurd

28 marts 2008 14:02

1 4 5
Mit sandwich sted i og omkring Nørreport, dog i skarp konkurrence med Sct. Anna. På Mimi får man rigtig lækre sandwich til rimelige penge, meget forskelligt udvalg og rar betjening.

10 april 2007 22:01

1 4 5
Lige da jeg troede, jeg havde fået prøvet alle take-away-steder omkring Nørreport, så opdager jeg dette lille hyggehjørne med italiensk inspirerede sandwich og lækker lækker pastasalat. Det er værd at vente et par ekstra minutter på en af Mimis sicilianske specialiteter frem for at gæste et af de mange kønsløse steder på Nørre Allé.
Mimis er et oplagt frokoststed - der er ikke meget plads, men der er hyggeligt, og det kan godt lade sig gøre at sidde og spise. Men tager man sin pastasalat med ud i solen og spiser, så er lykken altså gjort!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Café Mimi

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×