Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Cafe Natura

Vesterport 10, 8000 Århus C
32anmeldelser

Cafe Natura opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 32Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

18 november 2010 20:33

1 4 5
Gode gamle Café Mozart!

Det er altså et rigtig rart sted at være, selvom indretningen er noget spartansk. Maden bærer præg af at være hjemmelavet (heldigvis selvfølgelig). Men det er ligesom at spise hjemme hos nogle man kender. Maden er simpel og god. Jeg får oftest 2 retter bestående af hummus (ved nu ikke lige med byens bedste... men den er da god! :)) eller linsesuppe med hjemmebagt brød (og rigeligt af det) og chili sin carne. Et godt og hyggeligt alternativ til fastfood eller en kedelig cafésandwich/burger.

Det kunne være rart, hvis ejeren ville slukke lidt af lyset, tænde nogle stearinlys og bare spille Leonard Cohen, som han gjorde dengang det hed Mozart! :)

16 november 2010 23:13

1 5 5
Nu kommer jeg kun til Århus 3-4 gange om året i forbindelse med mit arbejde, men på trods af byens utallige tilbud ender jeg altid med at tage på Cafe Natura. Og selvom navnet ikke er Cafe Mozart mere, så fås byens bedste hummus stadig på Vesterbro Torv. Man får god og billig mad og personlig betjening. Tag ikke fejl - dette er et sted med personlighed - og ikke som alle de andre steder. Eneste anke er den manglende udskænkning i øjeblikket - en kold økologisk øl ville ikke være af vejen til en stærk omgang chili con carne... men OK friskpresset juice fungerer også.

10 oktober 2010 18:53

1 5 5
Det eneste jeg kan sige er, at de har nogle rigtig lækre sandwich til nærmest ingen penge! De koster kun 25 kroner, og så er det hjemmebagt brød... mums

Det er i hvert fald der jeg kommer for at få lækker mad til ingen penge .d

10 oktober 2010 18:40

1 5 5
Café Natura sælger nu nogle rigtig lækre sandwich til 25 kroner, som er noget alle har råd til. Det er så fedt at få et lækkert måltid til nærmest ingen penge. Jeg håber de fortsætter med det her tilbud. så go stil !

08 maj 2010 17:35

1 2 5
Fint sted med gode priser og ok kvalitet, men deres store neongule skilte med ubehjælpeligt hjemmelavede reklamer udenfor, er helt forfærdelige at se på. Også selvom man ikke skal derind. Det skræmmer folk væk istedet for at lokke dem til. Også selvom det er rigtig gode tilbud de har. Indenfor kunne de også godt have gjort mere ud af både rengøring og nye møbler. Det ligner et herberg for hjemløse. Så cafe Mozart! Der er noget at arbejde på ! :-P

26 april 2010 14:33

1 5 5
Tonerne af Leonard Cohen smyger sig rundt om gæsterne i det lidt slidte lokale, på den undseelige cafe på et trafikeret hjørne i Århus.

Café Mozart har i adskillige år været et af mine favoritsteder i Århus. Maden er enkel, men altid lækker, det er billigt og stedet har en ganske særlig stemning. Ingen by har flere cafeer og denne gør ikke meget væsen af sig. Alligevel ville Århus være et fattigere sted uden Café Mozart.

18 marts 2010 13:49

1 2 5
Skulle der gives anmeldelse til betjeningen, ville karakteren være højere, men maden er vel det vigtigste, så derfor kun to mangoer.
En veninde og jeg ville spise lidt aftensmad i går og vha. mangospot fandt vi denne café.
Prisen var virkelig lav (90 kr for 2 retter) og menukortet så ganske fint ud.
Vi bestilte to retter og ville have haft øl til, men det kunne de ikke tilbyde (på trods af, at det stod på kortet).
Vi fik hhv. suppe og kyllingesalat til forret og begge en gang chili con carne herefter. Vi klarede os igennem forretterne, men suppen var tydeligvis opvarmet i mikroovn.
Da vi så fik hovedretten var det med kartofler, og ikke med ris som menukortet ellers påstod. Maden smagte af køleskab; især kartoflerne, der umuligt kunne være nykogte.
Skal man have en kop kaffe tror jeg bestemt, at det kan være et hyggeligt sted, men jeg vil ikke anbefale det som spisested; på trods af en meget lav pris.

23 januar 2010 21:19

1 3 5
Perfectly situated. Classy decor. Respectful service. Delightfully arranged food, great taste. Reasonable prices for what you get. A little 'old style glam' about the place.

12 december 2009 13:04

1 5 5
dejlig dejlig mad:D!
kan ikke sige andet.
var der inde med en veninde, som fik det anbefaldet. vi bestilte, Humus, falaffel det smagte super, senere fik vi pandekage med rejer og chilie con carne.
stemmnigen var meget hyggelig og der var god musik i baggrunden. Og så var betjeningen rigtig godD;

12 december 2009 12:57

1 5 5
lækker lækker lækker mad:D!
det enste jeg kan sige:D
Jeg var der inde med en veninde og vi begge bestilte de 2 retters tilbud hver som vi så kunne dele.
Vi bestilte som forretter Humus & falaffel
og det var fantastisk, det var som om du befandte dig i mellem østen.
Derefter fik vi Pandekage med krabbe& chilie con carne, som smagte dejligt.
vi fandte det rigtig hyggeligt med dejlige musik nemlig cohn.
det kun anbefalde stedet
ps. vi fik en rigtig hyggelig betjeningen

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cafe Natura

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×