Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Cafe Paradis

Paradisgade 9, 8000 Århus C
16anmeldelser

Cafe Paradis opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 16Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

06 februar 2011 20:21

1 5 5
jeg var på cafe paradis "den sidste" hold da op der er sket noget derinde det er den fedest stemning med super personale og venlige dørmænd og dj gav den max gas til den lyse morgen vi er helt klart blevet kunder der prøv selv at komme ned du vil aldrig blive skuffet det blev vi bestemt ikke :) vi ses

19 december 2009 12:52

1 1 5
Jeg har aldrig i mit liv oplevet noget værre end den sidste hash stedet! vagterne sælger hash og folk ryger det fri der inden. når man er fuld og skal i byen, er det ikke det bedste sted at tage hen. trapperne dræber dig inden du når der oppe. musikken bliver ikke høj før kl. 01. ingen dresscod. man kan komme ind i det tøj man har lyst til. tilgrin sted!!!!!!

25 oktober 2009 14:26

1 1 5
Undgå dette sted for alt i verden.

Jeg var derinde i går, omkring kl. 6. Som dansker føler man sig ikke specielt velkommen, da der stort set kun er indvandre og musikken er også arabisk.

Vi havde ikke engang nået at købe noget før en udlænding kommer og slå min ven i baghovedet, helt umotiveret. Desværre gjorde personalet ikke noget, da han var venner med dørmanden.

Det er helt sikkert sidste gang jeg kommer på det skumle foretagende. Brænd lortet ned.

25 maj 2009 17:34

1 4 5
Var på den sidste i lørdags og tror det ca. er 4 år siden, jeg var der sidst.
Kom "tidligt", omkring kl 4, hvor der var knap så mange mennesker, men alligevel en fed stemning - det er langtid siden jeg har danset så meget på så kort tid - fint udvalg af forskellige musikgenre, fair priser (35 for en fad f.eks.) og sjove folk. Der går ikke 4 år før jeg kommer der igen:-)

12 april 2009 13:18

1 1 5
Det værste gang lort jeg nogensinde har været på!
Vi var til fødselsdag osv, alt var fedt - da vagterne så begynder at smide folk ud uden nogen saglig grund. Derved kunne man ikke få sin jakke udleveret, eller ja - det tog ihvertfald rigtig lang tid fordi de ikke lige kunne finde den. De havde ansat 2 klovne som vagter, som man da også blev truet af et par gange på vej ud. Men fortæller vel mere om stedet end om os :-)

15 marts 2009 19:34

1 5 5
:-)Nu kommer jeg der ikke mere som fest-engel,
men dengang jeg gik i byen på Den Sidste var det rigtig, rigtig sjovt. Vi var ikke gangbesværede, men spændstige, festglade kvinder, der godt kunne gå op af trapperne og også ned igen. Vi fik vores jakker udleveret tilbage i fin stand hver gang, og jeg er aldrig blevet bestjålet derinde. Når vi drak i baren, som godt nok var overfyldt – var barpersonalet, omstændighederne taget i betragtning, hurtigt til at ekspedere - og en enkelt af dem var en helt fortryllende skorpion-han :-) Der blev altid spillet gode junglerytmer (house, techno – whatever), og det er bestemt ikke min skyld, hvis det var kedeligt på dansegulvet eller at være gæst i baren.
God tur i byen :-) Tine.

24 januar 2009 12:03

1 5 5
nymander: du har officielt fået en fan!!

ikke for din menig mere fordi du KAN noget! satanedeme du er sej. love you cool boy 19! jeg gi'r dig ret den sidste er mega cool. hvis du vil udvide branderten til det maksimale så er det sgu der du gør det. Go stil til dem derinde, trods min jakke jakke jakke jakke også jake ligger hos jer og jeg er ikke derinde. Pis og lort!!!

14 juli 2008 10:59

1 5 5
Jeg vil tillade mig at sige, at det er det sjoveste sted jeg har været i Århus. Ja der er mange trapper, ja der er høj musik, ja det er måske lidt dyrt, men HOLD KÆFT en fed stemning der er.. Kan kun anbefale det!

06 maj 2008 12:59

1 1 5
Jeg har været der én eneste gang, og vil anbefale alle ALDRIG at tage derind. Det er et rigtig skod sted, hvor der ikke er styr på noget som helst.
da jeg kom indleverede jeg min taske i gardaroben (indeholdene ting for ca. 1000 kr. samt taskens værdi af 2000 kr.) fik et nummer og da jeg skulle hjem og gav garderobepigen mit nummer var min taske på mystisk vis forsvundet. Så jeg stod til stedet lukkede sammen med en total fremmed pige (hvis jakke også var forsvundet i gardaroben) for så at få af vide den er forsvundet.
Siden har jeg kontaktet dette skodsted en million gange, ejeren svarede første gang, efterfølgende har han inoreret mine opkald.
Som alle andre siger er dette virkelig ikke noget som helst værd, det burde være ulovligt at køre en forretning så uansvarligt!!!!
Hvis i tager herind, så medbring IKKE taske og jakke. Det forsvinder!

22 april 2008 20:52

1 1 5
Jah, den sidste er jo selvfølgelig den allersidste udvej hvis man stadig har lyst til at feste videre kl. lort om morgenen. Der er alt for lidt plads at være på, og alt for få siddepladser! Desuden når man jo at blive ærdu før man kommer op af alle de trapper. Musikken er okay. Men ikke mit foretrukne sted.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cafe Paradis

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×