Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Café Sidewalk (Lukket)

Åboulevarden 54- 58, 8000 Århus C
7anmeldelser

Café Sidewalk (Lukket) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
2

2 ud af 5 mangoer
Baseret på 7Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

19 juli 2007 11:13

1 1 5
Kan desværre ikke belønne cafe sidewalk med meget mere end 1 stjerne! Er af en eller anden grund endt på cafeen op til flere gange, men hver gang lover jeg, at det skal blive den sidste. Har fået kyllingesalat der smagte af skaldyr, en kedelig anrettet tortilla med salat der forlængst skulle have været smidt ud og som om det ikke var nok, har jeg også været på den meget uinspirerende buffet. Betjeningen er heller ikke noget at råbe hurra for, den er alt for langsom og tjenerne er utrolig gnavne. Stram op!

03 maj 2007 09:46

1 3 5
Sidewalk er egentlig et ok sted, men synes de har hængt i bremsen sidste mange gange, jeg har været der. Tag-selv-brunchen er blevet mere og mere kedelig med brankede pølser og slatne salater. Den første klubsandwich, jeg fik derinde for godt 4 år siden, var lækkert pyntet med mangochutney og jomfru-i-det-grønne-frø på tallerkenkanten, men de sidste har været kedelige og smidt på tallerkenen. Ellers er Sidewalk et ok hyggeligt sted.

22 april 2007 21:58

1 1 5
En top-uengageret cafe. Har begået fejlen et par gange nu, at bestille deres brunch - både brunch og brunch-buffet er en være gang intetsigende samlebåndsarbejde. Jo længere op i mod Magasin man er placeret, jo mindre behøver man åbenbart at gøre ud af sin mad og servering.

15 januar 2007 17:15

1 2 5
Kæresten og jeg skulle hygge med brunch og valgte Café Sidewalk. Betjeningen var dog elendig (langsom og fraværende) og samtidig med maden halvkold og ikke særligt inspirerende. Synes dog ellers indretninger med OK, så der burde være muligheder...

17 december 2006 20:26

1 1 5
Indrømmet, jeg havde ikke den største tålmodighed da jeg træt og sulten, kastede mig ud at bestille frokost på Sidewalk en lørdag eftermiddag. Det skulle jeg aldrig have gjort. Min svigermor og jeg blev mere og mere kolde og sultne, mens vi ventede på tjeneren. Da det endelig lykkes at bestille den dyre salat, tog det ca. 45 min før den ankom. på dette tidspunkt skulle der ikke så meget til at gøre mig glad for mad, men det lykkes heller ikke. Det var den mest kedelige og tøre kyllinge salat jeg har prøvet på café i Århus, også var den ovenikøbet dyr (78 kr) - dårlig kombination til hygge med svigermor!

17 december 2006 16:41

1 3 5
Ret ok sted med god café-mad :-) Akustikken kan knibe, når der er mange mennesker.

17 december 2006 16:41

1 3 5
Fint sted, typisk "ved åen" cafe. Udemærket mad. Der kan godt blive lidt klemt når der er fyldt.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Café Sidewalk (Lukket)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×