Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Cafe Smagløs

Klostertorvet 7, 8000 Århus C
37anmeldelser

Cafe Smagløs opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 37Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 februar 2015 11:31

1 1 5
Meget dårlig og ubehagelig oplevelse på Cafe Smagløs.

18 april 2013 19:55

1 5 5
Helt unik stemning sød betjening det er jo nok den bedste burger i byen man bliver rigtig mæt og glad i låget

03 juli 2012 18:56

1 5 5
Smagløs' brunch er den absolut bedste til prisen i Århus. Og deres NamNam burger er intet mindre end fantastisk - der bliver ikke sparet på noget.. Desværre er deres betjening meget svingende, men maden er så god at jeg bliver ved med at vende tilbage.

02 december 2011 16:47

1 5 5
En helt igennem hyggelig oplevelse

04 august 2010 13:09

1 5 5
Så var jeg på smagløs igen, og denne gang fik jeg deres lækre brød med humus, oliventarpanade og tarziki til. kun en 50ér skal man smide for det og du er mæt i flere timer. det er bare et super sted at sidde og nyde frokost. sad udenfor under parasollerne og tjeneren kom hurtigt efter ud med maden.
igen top klasse mad og super hyggelig atmosvære. kan kun vende tommelfingeren opaf igen.

04 august 2010 13:04

1 5 5
Café smagløs er en af de hyggeligste caféer du finder i århus. og maden er fantatisk. Har op til flere gange fået deres morgenmad, og det til de 30 eller 35 kroner er det helt suverent og deres friskpressede juice til er bare lækker. også deres namnam og kyllingeburgere med smørstegte kartoffler til at lige til at få m undvandet til at løbe. super lækkert!

Sidst prøvede jeg noget nyt, og tog en sandwich med laksetartar og kæresten fik en med kyllingesalat. Begge dele smagte skønt, dog var der rigtig travlt og der gik et godt stykke tid før vi fik maden. men det beklagede tjeneren meget og kvitterede straks med to halv liters kolde fadøl som plaster på såret. Jeg synes absolut stedet er fantatisk og de gør alt hvad de kan for at behage os gæster. Prøv det, maden og stemningen bliver man aldrig skuffet over!

20 september 2009 15:03

1 5 5
Er der en ting Smagløs har så meget af at de kunne sælge ud på dåse, er det stemning og atmosfære. Den kan ligge baggrund til alt. Mødet med den store kærlighed, eller venindens skulder når han er skredet.
Smagløs har det hele, og så har de tjenere der i modsætning til mange andre steder fatter et hint. :D
Jeg bestiller altid deres burger, fordi jeg ikke kan lide at prøve nye ting når det gamle fungerer så sindssygt godt. Brødet er altid lækkert og sprødt, bøffen sammensmeltet med osten. Osten er forresten en udmærket ost, jeg tit selv har i køleskabet, dog husker jeg ikke navnet i skrivende stund. Tomater blandet med løg, de ovn bagte kartofler, drueagurkerne og ja sidst men vigtigst aiolien den er fantastisk. Smagløs er et fristed, man slapper med det samme af når først man sidder der i vinterhaven og betragter det gængse klientel (studerende og ældre stamgæster).

Jeg anbefaler det til hvad end du har af planer for dit café besøg, Smagløs er kapabel til at levere stemning og mad til det.

23 juli 2009 13:54

1 3 5
Maden er ALTID god, og omgivelserne er simpelthen også så hyggelige, når man er på Smagløs. Tjenerne synes ofte at have travlt og betjeningen varierer mellem venlig og en fraværende/passiv. Den er aldrig frygtelig, men dette er ikke stedet, hvor man skal forvente fantastisk betjening. Ellers, utrolig dejligt sted.

30 maj 2009 13:50

1 5 5
Cafe Smagløs er bare den ultimative Aarhus Cafe. det man forbinder med en "Rigtig Cafe".
jeg har været til brunch i dag for 117'ende gang, og jeg nyde det hver gang. go' mad, høflig og smilende personale. "Smagløs" gør mig glad!!!
Nu hvor sommeren er kommet er det en fornøjelse at sidde på klostertorv og mærke hjertet af Århus pulserer forbi

28 april 2009 20:17

1 1 5
Smagløs er egentlig et meget hyggeligt sted, men køb aldrig deres kartoffelsuppe, den har aldrig set en kartoffel.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cafe Smagløs

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×