Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Cafe Stiften (Lukket)

Banegårdspladsen 11, 8000 Århus
17anmeldelser

Cafe Stiften (Lukket) opsummeret

Mangospot.dk

1 5
5

5 ud af 5 mangoer
Baseret på 17Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

12 juni 2009 15:11

1 5 5
Super mens det eksisterede

28 maj 2009 17:16

1 5 5
Min mening er, at det er ærgerligt, at Stiften er lukket.

Vi i G4S sørgede ellers for at tage ældre mænd i hoved og røv og smide dem ud af Stiften.

En gammel nar skal bare have røven på komedie, en rigtig røvtur, så unge kan opfatte Stiften som et sted, der er 5 mangoer værd.

Med venlig hilsen

Henrik Kongsted
Sektionsleder
G4S

03 februar 2009 00:01

1 4 5
Har været på Stiften en enkelt gang, men det var virkelig en god oplevelse. Lækre drinks, rare omgivelser og dejlige, fyrige bartendere! Alt hvad der skal til for en god bytur!

04 januar 2009 14:09

1 5 5
Min anmeldelse sker ud fra jævnlige ture til cafeen.

Det er en hyggelig cafe med en prismelysekrone i loftet. Kaffen smager godt.

Jeg er sektionsleder for G4S. Hvis der kommer en gammel, glatbarberet, hvidhåret mand med briller, habit, skjorte, slips og sorte laksko inden for på cafeen, tager jeg ham i hoved og røv og smider ham ud. Han får en røvfuld, røvtur og røven på komedie, som vi siger i G4S.

Yngre mennesker får hermed en oplevelse, der er 5 mangoer værd.

Med venlig hilsen/Best regards

Henrik Kongsted
______________________________________________
Sektionsleder
Afd. 1184 midtjylland
Specialvagt - Fastvagt - Alarmpatrulje

G4S Security Services A/S
Jens Baggesens vej 53
DK-8200 Århus N.

Tel: +45 43 86 58 47
Fax: +45 86 10 05 18
E-mail: [email protected]

Web: www.g4s.dk

--------------------------------------------------------------------------------

29 december 2009 15:41

1 5 5
Jeg glæder mig meget over Cafe Stiften, der somme tider byder på levende musik.

Vinderne af Vild med Dans var også en tur på Cafe Stiften for at blive interviewet.

Cafeen er hyggelig takket være en ihærdig indsats fra G4S, som sørger for, at der ikke kommer en gammel hvidhåret mand med briller, habit, skjorte, slips og sorte laksko inden for. Jeg tager ham personligt i hoved og røv og smider ham ud. Han får en røvfuld, en røvtur eller røven på komedie som vi siger hos os i G4S.

Da G4S holder den gamle hvidhårede mand uden for, kan der garanteres, at der inden for i Cafe Stiften er en oplevelse, der er 5 mangoer værd.

Med venlig hilsen / Best regards

Henrik Kongsted
____________________________________
Sektionsleder
Afd. 1184
Aftenvagt - Fastvagt - Alarmpatrulje

G4S Security Services A/S
Jens Baggesens vej 53
DK-8200 Århus N

Tel: +45 43 86 58 47
Fax: +45 86 10 05 18
E-mail: [email protected]

Web: www.g4s.dk

16 december 2008 12:50

1 5 5
Cafe Stiften er hyggelig.

Det skyldes i væsentlig grad samarbejdet med G4S, som fremgår af logoet på døren til cafeen.

Vi sikrer, at der ikke kommer en gammel hvidhåret mand i habit med skjorte og slips inden for. Dukker han op, tager G4S ham taget i hoved og røv og smider ham ud. Han får en rigtig røvtur eller røven på komedie, som vi siger hos G4S.

Vi sikrer, at Cafe Stiften er fem mangoer værd.

Med venlig hilsen

Henrik Kongsted
_______________________________
Sektionsleder
Afd. 1184 Midtjylland
Specialvagt - Fastvagt - Alarmpatrulje

G4S Security Services
Jens Baggesens vej 53
Dk-8200 Århus N

E-mail: [email protected]

13 december 2008 16:32

1 5 5
Ja så vil jeg komme med en anmeldelse af Cafe Stiften, som jeg må sige jeg gæster rimmelig tit. For mig er Stiften stedet hvor man møder venner, sidder og tænker over tilværelsen, får noget lækkert at spise, hører musik, suser rundt på trådløst gratis internet, vender verdensituationen, og bare hygger sig.

Stedet er også for alle aldre, høj og lav, kørestolsbrugere og til alle der har brug for et lille pusterum. Servicen er i top, betjeningen bare alle tiders, altid et varmt smil.

Prøv Cafe Stiften og du vil komme igen. - - - VI SES PÅ STIFTEN.

Hilsen

Jens Ove M.

26 august 2008 17:11

1 4 5
Jeg kommer ofte på Stiften. Grunden er, at der som regl altid er en god atmosfære, og god service. Et smil og en personlig kontakt, hvilket ellers ikke findes på mange caféer! Stiften er for ALLE!

02 juni 2008 19:42

1 4 5
Uundgåelig og autentisk

Jeg plejer at skrive mine anmeldelser mens jeg er beruset – i vin, i dyd eller i poesi (som Baudelaire ville foreslå) – men i dag vil jeg starte med nogle simple, observerbare fakta, som jeg mener er karakteristiske for Café Stiften:
1: Bemærk hvordan stolene på gaden er arrangeret: med fronten ud mod gaden så man kan iagttage dem der går forbi – ligesom caféerne i caféernes ultimativ by: Paris.
2: Man kan holde sig opdateret i aviser og et stort udvalg af magasiner (ikke bare tre tilfældige numre af Bo Bedre fra 1993 som man kender det fra de mindre seriøse caféer)
3: Kaffen er god (ikke på højde med dedikerede kaffebarer som Sigfreds og Altura – men helt klart på højde med café-standarder) og maden er fantastisk. Glimrende råvarer lader til at være hemmeligheden.
4: Betjeningen er altid i top. Det burde egentlig være en selvfølge at det man bestiller bliver bragt til ens bord, men adskillige cafébesøg har lært mig at det kan man ikke altid regne med. På Stiften er der dog ingen slinger i valsen, og man bliver altid mødt med et smil og en venlig hilsen.

Helt kort kan man således beskrive Stiften som en autentisk café som har fulgt med tiden og tilpasset sig Århus anno 2008. Men hvorfor nøjes? Hvorfor stoppe her?

Jeg er vild med Stiften, og når jeg besøger Stiften kommer spørgsmålet til mig: Hvad er en café egentlig, og hvorfor er det at man overhovedet tager på café? For mig at se handler café-oplevelsen nemlig ikke bare om at indtage kaffe – det kan man jo bare gøre derhjemme – og det handler heller ikke bare om at læse avisen. Den ægte café-oplevelse handler i høj grad om en stemning, som måske lettest opleves når man selv er i en fremmed og alligevel velkendt storby, men som jeg dog genkender i Århus.
For selvom snavset og "råheden" er væk, og caféen som bemærket fremstår moderne og tidssvarende, så har Stiften for mig en stemning der minder mig om Dan Turells københavnske mordgåde-univers. At sidde på Stiften og læse sin avis, mens man nyder en croissant og en kop helt almindelig filterkaffe – ikke fordi man ikke kan få en latte, men fordi friskbrygget filterkaffe er en dejlig variation i en ellers totalt espressodomineret cafékultur – det giver noget ekstra til læsningen: avisen bliver på en måde bare mere spændende når man sidder i et spændende rum. Og stiften er netop et spændende rum, hvor man kan vælg sin plads ud fra sin sindsstemning: der er både de afskærmede kroge i hjørnet hvor man kan gemme sig lidt (og i øvrigt få strøm til sin laptop hvis man har brug for at tjekke sin mail via det gratis trådløse netværk) og der er de store vinduespartier som (i modsætning til Åboulevarden) ikke fungerer som akvarie-agtige udstillingsvinduer af caféens gæster, men i stedet integrerer rummet i banegårdspladsens mylder, og tillader voyeuren at følge med i byens liv.
Men det er ikke kun fornemmelsen af mylder og "by" der skaber stemningen. Jeg tror også det hænger sammen med at Stiften er en café hvor man møder afvigere fra de vanlige og stereotype café-mennesker (dem med designertasken og solbriller i panden – ikke et ondt ord om det, i øvrigt – jeg ønsker blot at påpege variationen). Det er fx her man kan sidde (og som en detektiv bag avisen) diskret iagttage en mand i blåt arbejdstøj, som sidder og får sig en lille fadøl, eller en ældre herre som kommer ind og bestiller en snaps som nydes stående ved disken, inden dagens øvrige aktiviteter genoptages.
Det giver noget ekstra til stemningen, og det er nok også derfor at Stiften for mig er det nærmeste jeg kommer på et stamsted i Århus (udover Facebook, selvfølgelig). Jeg kommer der ikke hver dag, men jeg tror sjældent der går en hel uge uden at jeg lige er forbi.
Jeg bruger Stiften når min lejlighed giver mig klaustrofobi og jeg gerne bare vil læse en bog, eller hvis jeg vil sidde og kigge på de forbipasserende mens jeg puster skummet af en fadøl i den bagende sommersol. Eller hvis jeg har en business-frokost-aftale hvor jeg gerne vil kunne sidde og spise en civiliseret sandwich (med kniv og gaffel) eller en lækker salat og samtidig have adgang til trådløst Internet. Jeg bruger også Stiften som en bar, hvor jeg kan sidde alene og få mig en god og stærk cocktail sidst på eftermiddagen.* Stiften er også god til den lidt sene aftenkaffe, da der tit er længe åbent. Kommer man ind med lyntoget fra Kbh. kl. 20:37 kan man stadig nå at sidde og nyde en kop kaffe og skrive videre på et kapitel til den bog man arbejder på. Kan man så forvente mere?


*og nej, jeg synes ikke det er mærkeligt at drikke alene. Faktisk ser jeg det som en helt særlig disciplin, hvor man (i modsætning til Facebook og Myspace, hvor det handler om venner og fællesskab) øver sig i at acceptere sit eget selskab. Ikke bare fordi man venter på nogen – det er noget helt andet. Når jeg drikker alene er det heller ikke fordi jeg nødvendigvis prøver at falde i snak med nogen. Det sker, og så er det fint nok, men der er virkelig noget særligt ved bare at sidde alene og være til stede.p.s. den sidste Mangofrugt får de når man kan få et stamkunde-kort med månedlig afregning.

14 juli 2007 13:45

1 5 5
jeg har været på cafe stiften mange gange,på helt forskellige tider..ALTID er her en super betjening,smilende personaler,og hygiejnen er helt i top.

jeg nyder den pragtfulde atmosfære...

hurra for cafe stiften.................

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cafe Stiften (Lukket)

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×