Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Cafe Vestergade

Vestergade 42, 8000 Århus
32anmeldelser

Cafe Vestergade opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 32Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

28 marts 2012 16:29

1 5 5
Jeg elsker at man kan tage ind til byen og få en lækker bid mad og en god kop kaffe til billige penge, i et hyggeligt miljø og midt i centrum.

Jeg kommer med sikkerhed igen næste gang jeg er i Aarhus.

14 maj 2011 11:42

1 5 5
Drønlækker tapastallerken med det hele og lidt til på byens bedste café. Her er stemningen altid god, og der er plads til alle. Vi vender altid tilbage til cafe Vestergade.

01 maj 2011 22:31

1 5 5
Køkkenet er langt over hvad man kan forvente på en cafe. Små lækre retter eller en mættende gang chili. Synes især om den super lækre tapas anretning...

Stedet er roligt og afslappet - jeg føler mig altid velkommen. Min lokale og hyggelige cafe,
med et herligt fransk islæt fra stedets ejer Majid, som forstår at få kunderne til at føle sig velkommen.

Har nu været fast kunde i mange år og kan derfor kun give stedet min varmeste anbefaling.

27 april 2011 12:55

1 5 5
Ægte fransk stemning midt i Århus

Vi leder alle sammen efter noget ægte i vores liv. Ægte kærlighed, ægte venner og ægte oplevelser.

Hvis vi vil finde de ægte og unikke ting i livet, må vi begynde med os selv. Vi må ud og mærke verden og gøre tingene på vores egen måde.

Siden Madjid Lafifi åbnede Café Vestergade i Århus for 13 år siden, har han gjort tingene på sin egen måde. Han er opvokset i Lyon, Frankrigs kulinariske hovedstad, og det er ikke tilfældigt, at hans hyggelige café på hjørnet af Vestergade og Grønnegade føles som en lille fransk oase midt i Århus.

Madjid Lafifi er kulturbærer og en af byens fineste repræsentanter for ægte fransk tradition, stemning og savoir faire.

Han står selv i køkkenet og bag baren – godt suppleret af et engageret og venligt personale. Med sikker hånd for kvalitet sørger han og personalet for, at alt, hvad der serveres i caféen, er af højeste standard. Og det endda til priser, som absolut hører til i den lave ende af skalaen. En fantastisk tallerken med stegte tigerrejer, røget laks, salat og aioli koster for eksempel kun 68 kr.

Et besøg på Café Vestergade er som at træde ind i et lille stykke Frankrig. Stedet har hjerte og sjæl og plads til forskellighed og originaler. Modsætninger kan sagtens mødes, og for mange stamkunder er stedet en vigtig del af tilværelsen.

I en overfladisk tid med masser af kunstige tilsætningsstoffer, er det stadig muligt at finde ægte kærlighed, ægte venner og ægte oplevelser på Café Vestergade.

Prøv det!

16 februar 2011 22:28

1 5 5
Super kaffe!!!

Endnu en gang er jeg glad for denne café!!

Hyggeligt og afslappet.

15 februar 2011 19:12

1 1 5
det var skuffende

15 februar 2011 19:12

1 1 5
det var skuffende

06 februar 2011 14:23

1 5 5
så hyggeligt et sted at komme selvom man er ny
og så et plus mere .. man kan komme rundt med kørestol og ikke et problem at være der
kan ikke sætte X X X nok for café en

19 november 2010 16:23

1 5 5
Jeg har været stamkunde på Café Vestergade i snart 6 år og kan stærkt anbefale stedet.

Stedet:
her er endelig en café, som skiller sig ud fra den lange række af stereotype caféer, som man kan finde ved åen. En café, hvor der er plads til alle og hvor alle kommer: de unge studerende, de forvirrede kunstnere, håndværkeren, lommefilosofen, den velhavende, ja alle, høj som lav. En helt unik stemming og atmofære.

Maden:
er fremragende og til en absolut rimelig pris. Den bliver lavet af ejeren selv, som desuden også står bag baren det meste af tiden. Kan anbefale tapas-tallerkenen hvis man er på date, Tigerrejerne hvis man vil forkæle sig selv lidt, karry-pasta med kylling og grøntsager, hvis man har en stor sult at slukke, Cæsar-salaten hvis man skal have lidt sundt(husk at bede om de syltede tomater til).

Drikkevarer:
En forrygende god café Latté, masser af forskellige flaske øl og 5-6 typer fadøl at vælge imellem. Et fint drinkskort forefindes også.

Bonusinfo.
Hvor finder man ellers en café, som abonnerer på 6-7 forskellige aviser? Bare læs 2 aviser og din café Latté er tjent hjem J

Så hvis du er på jagt efter et sted, som er ud over det sædvanlige, så prøv Café Vestergade.

13 november 2010 11:44

1 5 5
Jeg var nede på Cafe vestergade fredag eftermiddag efter en lang shopping dag sammen med en veninde. Vi kommer ind på cafeen der bliver spillet lækkert musik og bliver vi bliver høfligt velkomt af personalet. Min veninde bestiller en lækker solid omgang cremet grøntsagsuppe og jeg bestilte stegte tiger rejer. Rejerne var så lækre, perfekt tilberedt og der kom både røget laks og helleflynder til samt en lækker grønsalat med en god dressing. Efter den gode portion mad bestile vi 2 cafe latte, den var lækker og cremet. Jeg vil helt sikkert anbefale stedet til alle jeg kender, hvis det bare er til en kop kaffe eller til en lækker frokost..
Jeg har fundet mit nye stamsted!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cafe Vestergade

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×