Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Cafe Ziggy

Tordenskjoldsgade 96, 8200 Århus N
32anmeldelser

Cafe Ziggy opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 32Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

11 juli 2012 23:29

1 1 5
Café Ziggy er et nazisted - medmindre du er vild med Hitler, så lade være med at sætte din ben der
http://projektantifa.dk/nyheder/article/faglig-blokade-angrebet-af

15 august 2011 21:31

1 1 5
Vi var 4 personer som alle fik oksefilet. Kødet var sejt og fyldt med sener. Kartoflerne var stenhårde og det hele svømmede i olie.... Kort sagt nærmest USPISELIGT... Den ene mango fåes for Carlsberg øllet....

10 juli 2011 18:52

1 1 5
Sommerferie - dejligt. Vi beslutter os for at tage en brunch ude i byen, og ender efter en rundtur på nettet med at vælge Cafe Ziggy på Trøjborg.
Det skal siges at det sker på trods af adskillige dårlige anmeldelser, men vi vælger at tage chancen og have tiltro til at personalet på trods af det alligevel kan oppe sig! Valget skete bl.a. pga. min søns udmelding om at han bare skulle prøve deres Ziggy jumbo burger, som åbenbart lød til at være god.
Lad det være sagt med det samme - det var en absolut eklatant fejltagelse ikke at have tiltro til anmeldelserne!! 3 af os 4 i familien bestilte den såkaldte "Weekendbrunch med bærsmoothie". Derudover bestilte vi espresso - the og kaffe. Det skal siges at disse drikke blev serveret hurtigt, omend jeg bad om en ny espresso, som jeg gerne så var rygende varm i stedet for den lunkne jeg modtog. Den fik jeg så lidt senere, og denne gang i orden. Nu gik jeg i min vildfarelse ud fra at drikkene skulle ledsage brunchen, men da denne først blev serveret efter 40 minutters ventetid, var drikkene forlængst drukket. Det blev med beklagelse meddelt at cafeen var udgået for bærsmoothie, men vi blev i stedet tilbudt et glas friskpresset juice, som skulle vise sig at være dagens absolutte højdepunkt i et væld at underlødigheder på såvel tallerken som på betjeningen!! Det er jo fint at reklamere med Serrano skinke - staves ikke Serano!! , og hjemmebagt brød. Men det kan være fløjtende ligegyldigt hvis Serrano skinken ikke er Serrano - og det hjemmebagte brød blot er en afdanket opvarmet udgave af gårsdagens - eller flere dage gammelt brød!! "Brunchpølser" lignede til forveksling nogen der indtil for ganske kort tid siden havde taget ophold i en konservesdåse i den lokale discountbutik, og ligeså marmeladen hvor man skulle lede temmelig forgæves efter bær, men sød var den da! Efter en del venten på det ledsagende brød måtte jeg selv bede om brødet, - og nåeh ja, det havde de da lige glemt! Endelig - forgæves ledte vi efter smør, op igen, - spørgende om ikke der hørte smør til brødet - igen beklagelse - fik smør,og endelig - efter små 50 minutters venten kunne vi gå i gang med brunchen. Da havde hele seancen antaget karakter af noget der mest af alt mindede om "Halløj på Badehotellet", og vi var i det mindste gode til at more os over det morbide i såvel servering som selve madens kvalitet!
Min søns burger kunne gå an, men var efter hans mening tørstegt - der blev selvsagt ikke spurgt om hvordan han gerne ville have bøffen stegt!
Når alt det er sagt - så har jeg måske lidt ondt af de unge mennesker der står for serveringen. Det er absolut indehaverens ansvar at de unge mennesker bliver ordentligt klædt på til at servere og servicere kunderne! Jeg går heller ikke ud fra at det er de unge der står for menukortet - og kalder en lufttørret skinke - italiensk eller af anden ukendt oprindelse for Serrano skinke!! Stedet lider måske under manglende konkurrence på Trøjborg, og de mange unge mennesker - sidst i 20erne - først i 30erne, synes måske bare det er hipt at komme der! Jeg vil absolut tilslutte mig de dårlige anmeldelser - den ene mango får stedet for appelsinjuicen, og så har jeg været på Cafe Ziggy hele to gange, både første og sidste, kvaliteten af såvel betjening og maden generelt er simpelthen under al kritik, men måske vi bare er nogle hovski snovski mennesker som kræver en ordentlig kvalitet af det vi putter i munden, og det er måske ikke særlig dansk! 95 kroner kan ikke siges at være dyrt for en brunch, men det bliver lynhurtigt alt for dyrt når kvaliteten er så middelmådig som tilfældet var. Håber der er vilje til at ændre på tingene, eller går det hele ud på profitmaximering!!??

17 maj 2011 21:29

1 4 5
Udmærket morgenmadsbuffet med lækre smilende æg og superlækkert brød! Relativt stort udvalg til 35 kr. Kan varmt anbefale den friskpressede appelsinjuice, der ikke er alt for dyr.
Den ansatte, der altid er på arbejde om morgenen på Trøjborg, har en frygtelig attitude. Hun kunne med fordel forsøge sig med faktisk at smile (bare lidt!!) til kunderne, og undertrykke sit eget (åbenbart) elendige morgenhumør...

Der er altid masser af mennesker og hyggelig stemning på Ziggy. Deres lille ret med råstegte kartofler og kryddermayo er virkelig lækker - og billigt til den lille sult - en god dele-snack til samtalen.

14 maj 2011 17:14

1 1 5
efter tidl anbefaling bestilte vi ziggy burger med kartofler og det var en rigtig dårlig oplevelse. tilhørende kartofler var stenhårde og sandsynligvis gen-stegt. selv med grillknive var de svære at skære igennem. og burgerbollen smagte ikke hjemmelavet, men som typisk fakta bolle, efter en hurtig tur å risteren. dårlig oplevelse, som vi ikke gentager

13 maj 2011 09:21

1 3 5
Var på Ziggy med min mor og havde inden besøget lave forventninger; tidligere besøg på den ellers hyggelige café har været præget af ekstreme ventetider og utålmodig betjening, men jeg blev positivt overrasket. På trods af forårssolen og mylderet udenfor og indenfor caféen, fandt vi et bord og bestilte hurtigt vores mad, som blev serveret ca. 20 min. senere. Maden var frisk-lavet (vegetar-burger, kr. 95 samt specialitets-Ziggy-platte, kr. 90), smagte super og på forespørgsel fik vi hurtigt fyldt vores brød-kurv, selvom køen snoede sig langs disken. Rigtig god oplevelse til fornuftig pris :) Et tip til caféen kunne være at ansætte én mere - jeg er kommet på Ziggy med jævne mellemrum gennem længere tid og på forskellige tidspunkter og der er altid pres på og der virker altid underbemandet; en tjener mere ville fjerne noget af presset fra de andre tjenere, som ser ud til at trænge til aflastning :)

10 maj 2011 13:41

1 2 5
Jeg kan simpelthen ikke klare at man skal sidde så tæt. Ikke hyggeligt overhovedet, men Å-cafeerne har sikkert høj husleje så derfor. Deres brunch er gangske god men der er igen ikke plads nok så køen bliver hurtig for lang og så kan ingen bevæge sig. Personalet må godt få noget mere fart på, I er ikke i skole, men på arbejde...beklager men I er sku for sløve.

10 maj 2011 13:40

1 2 5
Jeg kan simpelthen ikke klare at man skal sidde så tæt. Ikke hyggeligt overhovedet, men Å-cafeerne har sikkert høj husleje så derfor. Deres brunch er gangske god men der er igen ikke plads nok så køen bliver hurtig for lang og så kan ingen bevæge sig. Personalet må godt få noget mere fart på, I er ikke i skole, men på arbejde...beklager men I er sku for sløve.

18 december 2010 02:34

1 4 5
Er Ziggy på vej til et gennembrud igen?!

Efter ikke at have været på Ziggy i en længere periode besluttede jeg mig for at give mit gamle yndlingssted en chance igen..

Jeg har i længere tid ikke følt at Ziggy kunne leve op til deres gamle standarder og blev skuffet gang på gang, men det blev jeg ikke denne gang!

Der var proppet da jeg ankom til frokost tid. Men jeg fik maset mig op til baren og stod ellers i kø i evigheder for at bestille noget mad.
Generelt vil jeg sige om personalet at det går sgu for langsomt! Der skal virkelig speedes op! Det er dejligt at de tager sig til at småsnakke med kunderne og gøre det rart for dem, men de skal virkelig have noget situationsfornemmelse og lige tjekke for lang køen egentlig er! Jeg ventede i 20 minutter hvor der kun var tre mennesker der stod foran mig i køen!

Jeg bestilte en falafelsalat og glædede mig virkelig til at smage om det var som det gode gamle Ziggy mad.. Og det var det!
Efter en halv time kom der en rigtig lækker salat med falafler, feta, soltørrede tomater, blandet grøn salat og honningristede mandler og peanuts!
Med til salaten hørte der artiskokmousse, aioli og rød pesto.. Hvilket jeg selv måtte op og spørge efter da kokken både han glemt det på min og min gæst salat !!
Men alt i alt en rigtig rigtig lækker ret, liidt for meget olie på, men nøøøj hvor var det bare fantastisk!

Jeg tror på at Ziggy er på vej på rette spor igen!

10 oktober 2010 10:08

1 2 5
Mandag spiste jeg frokost med nogle venner på Café Ziggy (2*Ziggy burgere, 1*æggekage + 1*seafood sandwich).
Vi besluttede os hurtigt for, hvad der skulle bestilles og fik betalt og hentet drikkevarer i baren og så ventede vi ellers.. Der gik lang tid, før vi endelig fik vores frokost og tjenerne bag disken, var ikke særligt imødekommende, heller ikke da vi måtte købe endnu en omgang drikkevarer, grundet den lange ventetid.
Det er virkelig ærgerligt, for omgivelserne er hyggelige på Trøjborg og de har et fint sammensat menu-kort med tilpas få retter, så fokus stadig ligger på råvarerne og ikke drukner i pleaser-syndrom.
Derudover synes jeg, at priserne er for høje i forhold til kvalitet: næsten kr. 300 for tre colaer, en burger og en sandwich?
Reelt synes jeg, at caféen burde få et $ mere her på siden, for et enkelt $ reflekterer ikke priserne. Maden smager fint og frisklavet, men de andre faktorer trækker desværre ned i anmeldelsen, fordi det samlet set var en skuffende oplevelse.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cafe Ziggy

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×