Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Carlton

Rosengade 23, 8000 Århus
22anmeldelser

Carlton opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 22Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

05 juli 2015 09:58

1 4 5
Stemningen på restauranten er behagelig. Da vi ankom var tjenerne ikke særlig vakse, vi havde bestilt bord til 4, men da vores yngste var faldet i søvn fik vi lov til at lade ham sove i klapvognen indenfor. Det var venligt. Men af en aller anden mystisk årsag troede de vi sad og ventede på en 4. person, hvorfor tjenerne fuldstændig glemte os. Det var først efter 40 minutter, at det lykkedes os at få kontakt til tjeneren, det havde mere travlt med de andre borde, selv om de var kommet langt senere. Da de opdagede, at de havde lavet en fejl, fik vi dog en undskyldning. Tjenerne virkede også til at have styr på vinkortet, hvilket er et plus. Heldigvis var deres 3 retters menu virkelig lækker. Lækker laks til forret, eneste anmærkning var, at portionen var lille, hovedretten var virkelig formidabel, unghane og confiteret unghane med kartoffelrøsti smagte vidunderligt. Jeg kunne godt have ønsket mig en hel røsti fremfor en halv. Desserten var festfyrværkeri af rabarber på forskellige måder.Is, grød, marengs mm.
Alt i alt en virkelig lækker madoplevelse, små portioner men kvalitet. Betjeningen var da den først kom igang venlig, men overtjeneren bør være mere opmærksom en anden gang, da det ikke er rimeligt at man skal føle sig overset i 40 min.
Jeg vil godt anbefale stedet til andre.

27 september 2011 11:37

1 5 5
Fik salat med kammusling. Smagte fantastisk. Min mand fik deres lammeret. Så godt ud og vil prøve den næste gang. Et herligt afslappet sted.

27 september 2011 11:23

1 4 5
Sad på Carlton lørdag aften med et par gade venner og fik en lækker bøf og en brandgo flaske rødvin (anbefalet af tjeneren..tror den var fransk)
Skal snart derned igen

20 august 2011 19:15

1 3 5
De 3 ud 5 er udelukkende for maden!
Betjeningen var under al kritik. Tjeneren glemte mine kartfoler til min hovedret.
Vi følte at vi blev overset til fordel for andre gæster.

07 august 2011 14:03

1 5 5
fedt sted at spise! Har været der flere gange nu!

03 august 2011 09:23

1 5 5
Helt sikker beste sted i århus! Mig og min kærste fik anbefalet carlton og var der igår for det var uformelt cafe stemning og lækker mad vi spiste lam og muslinger. skal til kun at komme der.

01 juni 2011 22:45

1 5 5
Efter en kedelig oplevelse på Casablanca i dag gik vi videre til Carlton, hvor vi kunne glæde os over venlig og høflig betjening. Fik et par lette retter, som var lækre og en skøn vin. Samt et stykke kage, som blev leveret prompte til en lækkersulten 4-årig!

19 februar 2011 14:31

1 5 5
Mig og den kære der hjemme spiser på Carlton jævnlig, fordi vi ved at vi alltid vil være tilfreds med det vi får at spise.

Sidst prøvede vi trerettersmenuen, med en meget velsmagende forret, perfekt stegt stykke oksekød med en dejlig kompot til, og kartoffelkage, samt pænt serverede pandekager til efterret. Servicen er god med venlige og lyttende personer. Timingen med maden er perfekt. Man føler ikke at man venter og ikke heller at man får den for hurtigt.

Vi vil fortsat være stamgæster ved Carlton!

04 april 2010 00:53

1 5 5
En opmærksom tjener samt flot anrettede og velsmagende retter lagde grunden til en perfekt aften på Carlton. Vi var to voksne og tre store børn. Det startede med lunt lækkert brød og fortsatte med lækre forretter. Anretningen var en visuel oplevelse og det smagte lige så godt som det så ud. Forretterne var kammuslinger, østers, løgsuppe, krabbesalat og moules. Bemærkelsesværdigt var iøvrigt de lækre pommes frites serveret til muslingerne og så den store mængde muslinger - der var nok til to! Hovedretterne var vi alle godt tilfredse med. Entrecote, lammekrone, burger og rødfisk. Kun tilbehøret til lammekronen var måske lige vinterlig nok her i april.

Alt i alt en god oplevelse og vi kommer bestemt igen.

18 december 2009 13:47

1 5 5
Fantastisk service og mad!
Tjenerne og kokken lytter virkelig til sin gæsters ønsker, så det er bare at komme med feedback, fordi de lytter!

Jeg har prøvet foi gras, muslinger, rødfisk, rejeforret og kammuslingerne. Alt smager vidunderlig godt. Tjænerne er desuden gode til at matche vin til de forskellige madretter.

Det koster at gå til Carlton, men smager det, så koster det.
Hvis man vil have en fantastisk madoplevelse, så er det helt klart pengene værd at spise her. Især havdyrsmaden.

Kan kun anbefales!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Carlton

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×