Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Casa Mia

Tordenskjoldsgade 12, 8200 Århus
66anmeldelser

Casa Mia opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 66Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

16 marts 2013 23:14

1 5 5
Casa Mia er uden tvivl Århus' bedste pizza restaurant. Jeg har spist der i flere år og kvaliteten har altid været i top! Deres pizza og pasta kan ingen andre restauranter slå.

04 marts 2013 18:20

1 5 5
Jeg var inde på denne fantastiske italienske restaurante, jeg fik den bedste pizza jeg nogensinde har fået, pizza bunden var perfekt tynd og sprød, og fyldet vat dejlig sammensat så der ikke var for meget, og smagen var vidunderlig! fra vi trådte ind og til vi gik, var det en helt igennem dejlig oplevelse. Personalet var glade, venlige og smilende, hele tiden opmærksom på om vi manglede noget. Den glæde de havde smittede af på såvel siderne gæster til folk der hentede tale-away.. Tusind tak for en uforglemmelig eftermiddag. Kommer snart igen!!

28 februar 2013 12:00

1 5 5
Klart byens bedste pizza!!!

28 februar 2013 01:17

1 5 5
Vi er trofaste kunder på casa mia igennem de sidste 10 år, og det har vi ikke tænkt os at ændre på. Altid god service og servering med et smil. Der kan være utroligt travlt til tider men de formår altid at give os varme friskbagte pizzaer, serveret med et smil. 5 mangoer er i underkanten, men de findes jo ikke højere ;-) Kh. Familien Rahbeck

28 februar 2013 00:55

1 5 5
Ikke så meget at sige, andet end tynde, velsmagende og lækre italienske pizzaer. Byens bedste? Uden tvivl. Tak for lækker mad og en hyggelig aften =)

28 februar 2013 00:50

1 5 5
Italiensk institution på trøjborg - som der så fint står skrevet på en af de mange madanmeldelser der hænger til skue i Casa Mias venteafdeling - og så sandt som det står skrevet, havnede vi på en hyggelig italiensk ristorante med sans for traditionel italiensk madlavning. På Casa Mia kan du bla. få en Spaghetti Putanesca, du kan få en Spaghetti Carbonara eller den helt klassiske Spaghetti Bolognese. Vores selskab havde bestilt en af hver, og skuffede blev vi i hvert fald IKKE! Putanescaen var tyk i saucen, utroligt smagfuld og velkrydret, og man kunne virkelig smage ansjoserne som nærmest var smeltet ud i saucen. Carbonaraen var silkeblød og cremet, og som en ægte carbonara var den velkrydret med rigelige mængder kulsort peber. Bolognesen var som man kunne forvente at en klassisk italiensk kødsauce (ragú), og man kunne smage de mange timers kogning af tomatsauce, kød og grøntsager. Vi blev frarådet parmesanost i putanescaen, hvilket vi stolede på, men både carbonaraen og bolognesen blev tildrysset i parmesan. Servitricen var sød og smilende, og spurgte flere gange ind til maden og sørgede for at vi på intet tidspunkt manglede drikkevarer. Alt i alt var besøget en succes, og der er helt sikkert ikke sidste gang vores vej går forbi Casa Mia på tordenskjoldgade. Tak for mad!

28 februar 2013 00:37

1 5 5
Mig og min kæreste hentede i dag en pizza og en pastaret på Casa Mia. Jeg fik en pizza de kalder "Il Padrino", med bla. stærk italiensk pølse og oliven. Min kæreste fik en pastaret med broccoli og italiensk bacon. Pizzaen var utrolig! Saften fra den store italienske pølse gik i et med tomatsovsen og gav en smag ord ikke kan beskrive! Pastaretten var lækker og cremet, rimelig stærk men der står jo chili på kortet så det kunne man jo forvente :) Ikke desto mindre, rigtig dejlig mad og sød betjening. Ventetiden var også til at holde ud, vi fik at vide der ville gå 20 minutter, og da vi kom ned til en propfyldt restaurant og en endnu mere proppet take-away afdeling virkede det kun rimeligt. 5 mangoer herfra :-)

28 februar 2013 00:27

1 5 5
Har igennem tiden været på en del pizzasteder, men ingen af dem har formået at lave en så tynd og sprød bund som vi fik på Casa Mia. Vi havde bestilt bord til 4 dagen i forvejen, så vi var sikker på at få plads (er før gået forgæves ind fra gaden, til en fuld restaurant). Vi fik 4 af deres "klassiske italienske pizzaer" som alle var virkelig indbydende at se på. Sprød grøn rucolasalat med friske tomater på toppen, en enkelt var toppet med friskrevne parmesanspåner.
Hvor mætte vi end var blevet, kunne vi ikke stå for menuens "Tiramisu" som blev delt af selskabet og nydt i allerhøjeste grad. 5 mangoer herfra!

28 februar 2013 00:15

1 5 5
Byens bedste pizza, intet mindre!

13 januar 2012 19:08

1 1 5
Ualmindelig flabet betjening. Var på CasaMia til aftensmad. Fik god pizza og tålelig pastaret som vi måtte vente over 1½ time på. Dankortautomaten var gået ned så jeg skrev en check. Den spejlblanke pige bag kassen anede ikke hvad en check var og måtte spørge i køkkenet. Derfra kom det promte at "det her er 2011 så det kan du selvfølgelig ikke betale med". Hvor fedt at blive udstillet som idiot foran hele restauranten når man egentlig synes man havde en ret smart og ubureaukratisk måde at løse deres problem på (hvofor fanden bruger de ikke off-line funktionen på deres dankortterminal?). Vi blev henvist til en hæveautomat. Tlbageskuende skulle man have haft nosser nok til at skride. Øv!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Casa Mia

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×