Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Change

Vestergade 1, 8000 Århus C
1anmeldelser

Change opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 1Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

22 august 2007 12:36

1 4 5
Change er en lille intim undertøjsforretning i nærheden af Magasin.

Betjeningen er venlig og hjælpsom, men min primære grund til at skrive en anmeldelse af butikken er muligheden for at købe pænt og billigt lingeri til storbarmede kvinder, der ikke behøver ligne noget, farmor har haft liggende.

Butikken har nogen gange tilbud, der gør at man kan købe 2 sæt for 1 sæts pris. Sætprisen er i forvejen meget billig ved Change sammenlignet med de andre store kæder og mærkevarer til storbarmede piger.

Prøverummene er meget små og der er lavt til loftet - til gengæld er der ikke rod i butikken og det er nemt at finde ud af, om de har noget i din størrelse.

Kvaliteten af især BH'er er OK, men så heller ikke mere. Til gengæld er de pæne og billige og de har mange serier, der går helt op til str. H.

4 stjerner herfra - men også kun fordi prisen er cirka halvdelen af, hvad man ellers nemt kan komme til at give, når det er store størrelser, der skal købes ind.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Change

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×