Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Chicago Roasthouse

Skanderborgvej 212, 8260 Viby J
2anmeldelser

Chicago Roasthouse opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 2Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

04 november 2012 17:59

1 1 5
Jeg bestilte mad ved dem til en drengeaften, hvor mine 3 venner kom på besøg. Da vi fik maden var den næsten kold. kartoflerne var helt sorte og så salte at man næsten ikke kunne spise dem. Vi havde ikke tid til at køre tilbage med maden, så vi besluttet os at spise det alligevel. DUMT, da vi fik ondt i maven og diare en time efter.

Jeg håber at min advarsel gør at folk vælger noget andet end dette lorte sted.

20 oktober 2008 17:40

1 4 5
Jeg har kun fået mad herfra et par gange, men maden og servicen har altid været upåklagelig. Maden kommer på minuttet, og ofte inden for en periode på 45minutter - en fredag aften! Det er da ret godt gået... Det mad vi bestilte kostede ca. 89 kr, og her fik man en bagt kartoffel med hvidløgssmør, en lækker oksesteg (til deling - 2 kuverter) og whiskysauce. Det er ikke ligefrem en gourmet-oplevelse, men uden jeg dog kan sætte en finger på nogen af delene.. Det er især dejligt at der er et alternativ til Just-Eat, når det gælder udbringning af mad - de dage hvor man ikke rigtig orker... og til 89,- pr mand synes jeg det er en rigtig god oplevelse...
4 stjerner herfra!

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Chicago Roasthouse

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×