Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Chick Inn

Immervad 5, 8000 Århus
9anmeldelser

Chick Inn opsummeret

Mangospot.dk

1 5
3

3 ud af 5 mangoer
Baseret på 9Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

06 december 2010 11:53

1 5 5
Se.... Jeg synes jo de laver de bedste Sandwich.... man får god betjening og et smil med på vejen..... og så er cafeen hyggelig hvisd man lige bliver hængende.... og det gælder både sommer og vinter...

Så jeg kommer igen
Hilsen Helle Westermann

07 juni 2010 19:26

1 1 5
Friskstegt kylling ??? Okay så, men hvor tørt kan det egetnlig være ?? Var dernede med en kammerat, ikke bare var kyllingen i vores sandwich tør som sandpapir, men betjeningen og servicen var så godt som ikke eksisterende. Ingen smil, ingen øjenkontakt - Nej men der var tid til at at "kværne" med kollegaen. Måske skulle de have fokus på deres kunder, det er trods alt os de laver af.

13 marts 2010 19:40

1 5 5
Helt klart et besøg værd-
Kan kun sige det er byens bedste sandwich

23 september 2007 19:51

1 1 5
Min kæreste og jeg fik en god og spontant ide: Køb lidt mad og nyd den ved vandet... smukt og lidt romantisk, ikke ? Desværre faldt valget på Chick Inn, og efter at have stået i kø i meget lang tid (og der været vidne til et personale man positivt udtrykt må kalde uerfarent) fik vi vores to halve kyllinger og drog mod havet. Velanbragt ved vandet satte vi tænderne i det 'lækre' måltid, blot for at opdage at det altså er muligt at tilberede en kylling, så den mister enhver saft, kraft og smag. De var tørrer som halsen efter dit livs værste druktur og total uegnede til menneskeføde. 1 stjerne bliver det er fra - og kunne man give mindre, så gjorde jeg det.

19 juni 2007 22:09

1 2 5
Helt klart et plus at de selv steger kyllingen i selve cafeen - hvilket også kan smages, om end jeg personligt finder kyllingen en anelse fedtet. Brødet er der ikke noget videre specielt over, det er lyst og sprødt, men uden megen charme. Foretrækker klart "Anettes Sandwich”… Atmosfæren i cafeen er dog yderst original og charmerende! Derudover kan man vist ikke komme udenom at beliggenheden ligeså kommer stedet til gode.

20 april 2007 21:09

1 3 5
et hyggeligt sted, lækkert at side udenfor om sommeren.. har kun samgt deres sanwichs, og syntes at deres kylling er den bedste man kan finde, da de strå i butikken og tilbereder dem hele på grill.. men de spare meget på alt andet fyld og det syntes jeg er synd, jeg er villig til at betale nogle kroner mere for at få et ordentligt fyldt brød! men helt klart lækkert

19 februar 2007 20:15

1 4 5
Absolut den bedste kylling i Århus. Kylling/bacon sandwichen er fantastisk, selvom den til 37 kr. vil være lidt dyrere end det pap man ellers kan opdrive i diverse bagere. Det er især kyllingen og det sprøde brød, som gør forskellen i sandwichen, fritterne er også altid sprøde, lækre og meget bedre end mange andre steder. Prisen burde du glemme hvis du får lyst til kylling, for det er gankse enkelt det værd. Hvis du beslutter dig for at sætte dig og nyde maden på selve Chick-Inn optræder det eneste minus, for pladsen er sparsom og der er ganske højlydt i de små lokaler. Skynd dig i stedet hjem med den yderst lækre grillmad.

25 januar 2007 18:51

1 4 5
Et super sted at snuppe en sandwich. De steger selv kyllingerne, hvilket er super laekkert. Man kan godt sidde der og spise, men pladsen er trang og der er en del uro da man sidder lige ud til disken hvor folk bliver betjent. Helt klart et besoeg vaerd!

17 januar 2007 21:51

1 4 5
Chick Inns sandwich er rigtig gode, men de er lidt dyre (37 kr)

Jeg er klart mest til deres sandwich med kylling, men der er også alle mulige andre at vælge imellem. Man kan også købe 1/4 og 1/2 kyllinger m forskelligt tilbehør.

Alle råvarerne er lækre inkl. brødet.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Chick Inn

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×