Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

China Wok House

Sønder Allé 9, 8000 Århus
10anmeldelser

China Wok House opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 10Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

11 juni 2014 14:00

1 5 5
Virkelig lækkert sted. Har fået deres store buffet to gange nu, og man bliver meget mæt til en meget rimelig pris. Der er stort udvalg med både de klassiske "chinabox"-ting, wok, en spændende salatbar samt sushi og andre forretter. Forrygende til prisen!

11 januar 2014 22:31

1 5 5
Jeg har nu fået buffetten på China Wok House to gange i løbet af de seneste måneder og har været meget tilfreds

Wokken er lækker, og udvalget godt. Salatbaren er spændende og består ikke bare af daggammel iceberg og cherrytomater. Der er en masse lækre, indbagte "chinabox"-retter at vælge imellem, og så er service helt i top og prisen helt i bund!

25 juli 2009 17:19

1 4 5
En rigtig fin buffet. Der er masser forskellige retter, og af og til kommer nyt til. Mangler en ret, bliver der hurtigt fyldt nyt i. Mulighed for selv at mikse en ret og få den stegt. Behageligt personale. I rushhour, kan man nogle gange føle sig presset lidt tæt sammen med andre kunder.
Absolut favorabel pris.

28 maj 2009 17:36

1 5 5
Min mening er, at China Wok House, der ejes af den samme, som Dragen, er 5 mangoer værd.

Mit arbejde er at tage gamle glatbarberede mænd i habitter med skjorte og slips i hoved og røv og smide dem ud.

På den måde sikrer jeg og min arbejdsplads, G4S, at en gammel nar får røven på komedie i form af en rigtig røvtur, som vi siger i G4S.

Dermed bliver en bytur for unge mennesker 5 mangoer værd.

Med venlig hilsen

Henrik Kongsted
Sektionsleder
G4S

10 august 2008 12:43

1 4 5
Min familien har ofte været på China Wok House og finder udvalget meget tilfredsstillende og til en fornuftig pris,samt med meget friske råvare.

De har et stort udvalg, hvis man er til friture stegte retter og er man til wok retter er udvalget kun hvad fantasien rækker til.

Desuden har de en stor salatbar som er meget god.

Betjeningen er i top, man får det som man ønker og hvad mere kan man forlange :-)

18 maj 2008 20:30

1 3 5
China Wok house er et ganske okay spisested til få penge, det er godt besøgt derfor også friske råvare hele tiden, og når man ser på prisen er det et godt spisested.
Det er et rolig sted og der er ikke lang kø ved wok-kokken.

22 november 2007 21:35

1 4 5
Dette er udelukkende en anmeldelse af deres china box to go... måske er det fordi jeg er fra Nordjylland hvor en china box betyder yum yum nudler med små, tørre forårsruller, nok verdens mindste indbagte kylling en sur-sød sauce der smager af ketchup fortyndet med vand...
...MEN! China Wok House er virkelig godt i forhold til det! Jeg elsker deres indbagte rejer... og sur-sød saucen smager fantastisk! Her får man noget for sine 27 kr. for 3 retter. De bliver fyldt op helt til der ikke kan være mere... Jeg anbefaler varmt dette sted

07 august 2007 12:13

1 1 5
Jeg har før været en flittig bruger af China Boxen fra China Wok House med stor tilfredshed. Men for nylig blev jeg også nærmere bekendt med restauranten...

For det første var valget faldet på China Wok House, fordi man her kan få sushi i tillæg til resten af menuen. Det fik vi så at vide at der ikke blev serveret denne dag. Hvorfor fik vi ingen forklaring på. Jeg valgte så at gå i buffeten, mens min ledsager bestilte en bøf af oksemørbrad. Buffeten viste sig sådan set at være udmærket, fascinerende som der altid er at samle ingredienser sammen selv og se på kokken som steger det i en wok. Udbuddet af kød var dog meget begrænset, da der ikke blev fyldt op. Af de 4 forskellige slags kød der blev skiltet med fik jeg kun en enkelt slags i løbet af aftenen. I stedet spiste jeg de færdiglavede retter, som var god kinesisk mad på linje med den førnævnte China Box.

Aftenens lavpunkt efter den manglende sushi kom dog med min ledsagers mørbradbøf. Magen til sålelæder er jeg aldrig blevet præsenteret for før! I stedet blev ledsageren fodret af med lidt fra min buffettallerken.

Efter denne noget utilfredsstillende aften ville vi gerne forlade etablissementet hurtigt. Det viste sig dog vanskeligt, da vi måtte bede om regningen adskillige gange før den blev præsenteret.

Konklusion: China Wok House som restaurant kan bestemt ikke anbefales. Køb en China Box i stedet.

11 april 2007 12:52

1 4 5
China Wok House byder på en ganske fornuftig take-away buffet, med et rimeligt udvalg af retter.De har to størrelser bokse der er passende til én person, en til 25kr, en til 35.
Den lille af dem er en fin størrelse til middagsmaden, hvor den anden sagtens kan dække et aftensmåltid.

Generelt en god take-away, med mulighed for at sidde ned på stedet.

06 april 2007 15:31

1 3 5
China Wok House byder på en take away afdeling og en restaurant.

Jeg har altid kun brug restauranten.

Der er en god og alsidig buffet med forskellige velsmagende retter. Desuden er der en stor salatbar.

I aftentimerne findes der muligheden for at supplere buffeten med wok mad.

Der er et godt menukort med retter som Peking Duck samt et alsidigt udvalg af drikkevarer.

Personalet er venligt og høfligt.

På nogle tidspunkter af døgnet er restauranten tætpakket.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om China Wok House

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×