Mangospot.dk

På udkig efter...
I Aarhus (skift)

Cirkus kroen

Skovvejen 23, 8000 Århus
8anmeldelser

Cirkus kroen opsummeret

Mangospot.dk

1 5
4

4 ud af 5 mangoer
Baseret på 8Anmeldelser

Skriv anmeldelse af Miro Restaurant

21 januar 2009 15:49

1 5 5
Cirkuskroen er et helt specielt sted, hvor der er plads til alle mennesker. Der er altid plads til nye mennesker, og "stamgæsterne" har ikke noget imod at fortælle om stedets historie. Der er en helt unik atmosfære, som fortjener et besøg - ung som gammel. Cirkuskroen er helt sikkert et besøg værd!

13 oktober 2008 01:30

1 2 5
super fedt sted...ikke sidste gang jeg kommer der

25 august 2008 14:41

1 2 5
Jeg kender en der hedder Benjamin... Han er ganskevist til det modsatte køn (eller begge). Her blev han virkelig budt velkommen som det var hans andet hjem. Citat fra Benjamin: "Selvom mine venner Jacob, Stefan og Lasse kalder mig bøsse, kan man virkelig være her i fred". Altså er det et besøg værd.

24 juni 2008 17:24

1 5 5
Cirkus Kroen er et dejligt sted med en helt speciel atmosfære. Der er klovne over alt, alene denne speciele udsmykning gør stedet unikt. Der er alt hvad der skal være på en lokal "kro"/bodega. Spilleautomat, opsparingsbokse, stamgæster, men må ryge og der er en jukebox. Vi kom droppende forbi en mandag aften. Stemningen var utrolog god, og vi faldt hurtigt i snak med nogle af stemgæsterne, som gav en omgang efter at vi havde spillet tænkeboks. Alt i alt et helt unikt og fantastisk sted, med nogle rar mennesker.

24 september 2007 22:28

1 4 5
Visse mennesker i min omgangskreds, der vil mig det godt, har frarådet mig at gå derind, fordi stedet angiveligt skulle være rigtig skummelt og lyssky, men det er en gang værre vås. Det er et hyggeligt sted og meget undervurderet. Ingen af stumkunderne bider, og de sælger heller ikke hash eller stoffer, så der er ikke noget at frygte. De ryger bare en cigaret i ny og næ og drikker en øl, når de bliver tørre i halsen af al tobaksrøgen. What's the big deal? Tag derind og få et shot velbehag.

20 april 2007 20:10

1 5 5
Er et super hyggeligt sted.. første gang jeg var der var til deres årlige grissefest, de steger en pattegris uden for på fortovet, hel fantastisk! .. Der er mange lokale stamkunder, hvilket kan virkel lidt nusset, men er super hyggeligt, hvis man bare slapper af :) .. billige øl :D

10 april 2007 16:31

1 4 5
Det er egentlig et sted jeg har cyklet forbi nogle gange og tænkt helt andre tanker om stedet end det virkelig fortjener. For ser du stedet ude fra er tanken føj for en klam bodega, men i virkeligheden er stemningen helt anderledes. Indenfor er der fyldt med unge mennesker og klovnen i alle afskygninger. Jeg må tage alle mine dårlige tanker tilbage og ellers på med klovnedrikkehatten.

21 december 2006 15:41

1 3 5
Cirkus Kroen er i sig selv en af de rigtig "lokale" steder i Århus, der klart ikke besøges nok af alle os der ikke kan betegnes som stamkunder (dem er der i øvrigt en del af - tror bartenderen kan gå under kategorien også). Der er god stemning, venlige folk, fest dagen og natten lang og er man heldig kan man komme med ud i gården bagved og hilse på deres vaskebjørne.

Menu

Menu

der er ikke nogen menu endnu.

Tilbud

Tilbud

Arrangementer

Arrangementer

Om stedet

Om Cirkus kroen

Hotteste Mangospot-byer i Danmark


×

Bliv MangoSpotter!


Allerede er MangoSpotter?
×

Brug din MangoSpot-konto:


Er du ny her? Bliv MangoSpotter!Har du glemt dit kodeord?
×

Forslå et nysted på Mangospot.dk

Hjælp os med at gøre Mangospot.dk bedre ved at sende os oplysninger om steder, der endnu ikke er online på siden. Udfyld gerne så mange af felterne som muligt. Er du ejer af stedet kan du udfylde dine kontaktoplysninger, så du kan få besked så snart vi har oprettet dit sted.

×